Discovery Channel HD de pe Focus mai exista? Are subtitrare in romana?
care este sintaxa corecta in bouquet?
#SERVICE: ??????????????????????
Eu il am pe asta dar nu are subtitrare ro
#SERVICE: 1:0:19:178E:AF6:BB:E080000:0:0:0:
Discovery Channel HD de pe Focus mai exista? Are subtitrare in romana?
care este sintaxa corecta in bouquet?
#SERVICE: ??????????????????????
Eu il am pe asta dar nu are subtitrare ro
#SERVICE: 1:0:19:178E:AF6:BB:E080000:0:0:0:
Da, ala e cu SID 178E.
Dar nu are sub mereu
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Eu nu am gasit niciodata subtitrare pe canalul asta
Asta?
Discovery Central Europe HD SrtRO PowerVu
1:0:1:44C:2:5E:E08B00F:0:0:0:
Din pacate am artefacte din cauza receptorului slab. Oricum in ultima perioada folosesc sub forma de streaming feed pentru Plex Media Server.
Nu cred ca achizitionez alt receiver, ci un tv tuner usb dvb-s si il pun pe raspberry cu osemu pentru powervu.
De pe satelit (0,8W) ma intereseaza doar BBC Earth HD, H2 HD si Discovery Channel HD . Restul de canale le am de pe Digi Cablu si UPC Cablu(Pachet Basic).
Depinde şi pe satelit o să fie.
Dacă trec la abonament şi o să fie tot pe 1w atunci mulţi o să aleagă Digi, pentru că au mai multe transmisiuni sportive, fotbal in special sau pot alege cablu tv unde există deja extins reţeaua de cablu şi atunci nu o să câştige nimic din abonament ci din contră pierd clienţii existenţi, mulţi erau atraşi de reîncărcarea cartelei şi au deja o reţea de vânzare a cartelelor prin sate sau localităţi îndepărtate de oraşe, iar dacă trec la abonament posibil să îi piardă pe unii din aceştia.
O să vedem ce o să fie.
Dacă se mută pe alt satelit posibil să îi stabilizeze pe cei deja existenţi, dar de multe ori managementul şi marketingul în România poate da greş că nu simt exact cum reacţionează clienţii români.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"