Draga Gabriel
Daca te referi la Billboard-USA sau la MelodyMaker Magazine-Uk, atunci te rog sa stii ca esti foarte superficial si pe dinafara de subiect.
Urmaresc Billboard inca din anii 70', vezi o parte din raritati originale din colectia proprie:
Eu ma refeream la muzica adevarata ( Janis, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabath, Jimi, Bob Dylan, Jethro Tull, Dio, Rainbow, E-L&Palmer, Who, Doors, Uriah Heep si chiar grupul maghiar Omega mentionat chiar la Billboard in 1979 cu celebrul gyongyhaju lany, te rog vezi link, merita mult http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0 ) si nu la zgomotele kitchioase facute pe computer cu tzatze fioroase si ..."ochi mari, gura mica si gratzii de pisica" ( G.Toparceanu)
Nu ma intereseaza ladigaga si surogatele emanate decat ca o curiozitate-un specimen de subcultura, nu are legatura cu muzica (un fel de manele pentru adolescenti sau copii de 8-10 ani)
Fara suparare- multa sanatate si inspiratie.
Daca ai timp asculta vre-o opera rock de Sir Andrew Lloyd Weber si Tim Rice ( recomand Jesus Christ Superstar din Billboard anii '70, Europa Libera Radu Theodoru 1973-75 parca).
Te va ajuta mult.
Succes

Reply With Quote

Dintr-un simplu conflict ce putea fi incheiat prin nebagarea in seama....s-a ajuns la masuri radicale si majore ce au dus clar la retragerea si excluderea lui Mihai. Asta pentru ca este si una si alta. Ce tot o invartim cu "e alegerea lui....",etc. Nu prea este echidistanta. Cand e de facut dreptate....nu prea sunt egale masurile. Nu sunt eu nici pe departe ala care sa imparta dreptatea dar....stiu pe propia-mi piele ca asa este.