@stargate, urmaresc conflictul asta de cand a aparut. Adica de aproape doua luni. Amandoi stim din care gasca faci parte.Dintr-un simplu conflict ce putea fi incheiat prin nebagarea in seama....s-a ajuns la masuri radicale si majore ce au dus clar la retragerea si excluderea lui Mihai. Asta pentru ca este si una si alta. Ce tot o invartim cu "e alegerea lui....",etc. Nu prea este echidistanta. Cand e de facut dreptate....nu prea sunt egale masurile. Nu sunt eu nici pe departe ala care sa imparta dreptatea dar....stiu pe propia-mi piele ca asa este.
Atata timp cat unul dintre peronajele de baza ale acestui forum ma ameninta cu moartea prin "iti sucesc capul la spate" in scris pe o anumita parte a forumului si apoi se auto victimizeaza si va intreaba pe voi cei ce administrati forumul cum am citit eu acolo pentru ca trebuia sa nu am cum.....ce pot comenta? Nimic nu pot comenta. Dreptatea ca si legea nu e pentru cei de sus. Dar mizeriile raman mizerii !

Dintr-un simplu conflict ce putea fi incheiat prin nebagarea in seama....s-a ajuns la masuri radicale si majore ce au dus clar la retragerea si excluderea lui Mihai. Asta pentru ca este si una si alta. Ce tot o invartim cu "e alegerea lui....",etc. Nu prea este echidistanta. Cand e de facut dreptate....nu prea sunt egale masurile. Nu sunt eu nici pe departe ala care sa imparta dreptatea dar....stiu pe propia-mi piele ca asa este.
Reply With Quote