Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@stargate, urmaresc conflictul asta de cand a aparut. Adica de aproape doua luni. Amandoi stim din care gasca faci parte. Dintr-un simplu conflict ce putea fi incheiat prin nebagarea in seama....s-a ajuns la masuri radicale si majore ce au dus clar la retragerea si excluderea lui Mihai. Asta pentru ca este si una si alta. Ce tot o invartim cu "e alegerea lui....",etc. Nu prea este echidistanta. Cand e de facut dreptate....nu prea sunt egale masurile. Nu sunt eu nici pe departe ala care sa imparta dreptatea dar....stiu pe propia-mi piele ca asa este.
    Atata timp cat unul dintre peronajele de baza ale acestui forum ma ameninta cu moartea prin "iti sucesc capul la spate" in scris pe o anumita parte a forumului si apoi se auto victimizeaza si va intreaba pe voi cei ce administrati forumul cum am citit eu acolo pentru ca trebuia sa nu am cum.....ce pot comenta? Nimic nu pot comenta. Dreptatea ca si legea nu e pentru cei de sus. Dar mizeriile raman mizerii !
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Atata timp cat unul dintre peronajele de baza ale acestui forum ma ameninta cu moartea prin "iti sucesc capul la spate" in scris pe o anumita parte a forumului si apoi se auto victimizeaza si va intreaba pe voi cei ce administrati forumul cum am citit eu acolo pentru ca trebuia sa nu am cum.....ce pot comenta?
    Te rog sa-mi trimit un forward la ceea ce afirmi aici, la discutia sau discutiile respective.
    Merci!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    @stargate, urmaresc conflictul asta de cand a aparut. Adica de aproape doua luni. Amandoi stim din care gasca faci parte.
    Asa cum eu sunt intr-o anumita gasca si noi stim ca esti unul dintre cei apropiati lui @mihaip si felicitari tie ca iti aperi amicul . Pe @mihaip nu la exclus nimeni , a inceput un conflict si nu a putut accepta sa fie tratat asa cum trateaza el pe altii ... nu imi aduc aminte sa fi luat pozitie in momentul in care imi zicea ca sunt dus cu pluta , ca sunt latrau , ca fac doar offtopic pe forum , ca habar nu am de nimic si asta doar ca am criticat Spark . Nimeni nu a contestat cultura tehnica pe care o are si pe buna dreptate este un om al cuvintelor frumoase DAR nimeni nu ii da dreptul sa jigneasca si sa se poarte arogant cu cei ce ii considera inferiori dumnealui . Personal am incercat sa evit un conflict cu dumnealui in primul rand din respect pentru varsta pe care o are dar lipsa de diplomatie si aroganta cu care am fost tratat ma adus in situatia sa il tratez si eu pe dumnealui cu aceiasi moneda si in momentul in care am zis sa las de la mine si sa fiu eu cel care cedeaza primul m-am trezit ca in discutiile prin PM-uri purtate cu anumiti useri scria aceleasi mizerii despre mine .... pai si atunci daca se poarta ca o persoana de moravuri usoare cum de se da virgin . Eu nu am nimic cu dumnealui si recunosc ca este unul dintre cei mai valorosi membri ai forumului dar din pacate in anumite cazuri nu si-a respectat statutul de om inteligent .
    Last edited by stargate; 20-09-11 at 21:34. Reason: corectura
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Discutiile dintre moderatori sunt private,nu are rost sa ne bagam noi userii in ceva ce nu cunoasteam in detaliu.De fapt nu trebuiau sa ajunga aici pe forum,ca si in cazul altor fosti moderatori.
    :

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

zmeura are dreptate. Va rog sa incheiati orice discutie pe tema asta. E o problema a lor, fiecare cu tabara lui, n-au decat sa si-o rezolve in privat, nu mai bagati forumul pe post de camp de lupta. E ultima oara cand va cer acest lucru.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    .... Pe @mihaip nu la exclus nimeni , a inceput un conflict si nu a putut accepta sa fie tratat asa cum trateaza el pe altii.........
    Cred totusi ca nu este genul care face diferente de rang la asta daca te referi...

Quote Originally Posted by stargate View Post
    ... si asta doar ca am criticat Spark ......
    Inaite de critica ta personala ai cerut o indrumare referitoare la imaginea respectiva ? asta intreb asa...
    ..::EGAMI TEAM::..