Saracu incerca sa intre pe contul meu de pe facebook,unde de fapt nu are ce sa gaseasca,sunt mai multe poze chiar aici pe forum,nu are el de unde sa stie,dar un search e atat de simplu!Uite asa mi-a adus aminte de intalnirea de la mine de acum 3 ani.Mama ce chef am tras cu yky in prima noapte.Asta ca tot ma cauta si i se pare ca a facut o mare descoperire,cand de fapt erau date despre mine demult pe aici.Mama ce subtirel eram,acum imi creste si mie burta,cam nasol cu lipsa de miscare.Ce troaca de Dacie aveam.
Nici anul trecut nu a fost rau (pacat ca a plouat mult),zildane poate ne vedem in iarna la un vin fiert,ca iarna nu ati vazut cum e.Merge si gratar pe zapada,te rupi de ras sa-i vezi pe unii pe schiuri (ar trebui sa il punem pe val),plus ca e total altfel,nu iti vine sa crezi.De multe ori raman si eu surprins cu toate ca sunt obisnuit.Oricum poate ne vedem si peste vara cumva,dar vreau si eu in alta parte ca la mine m-am plictisit.
Acum doua saptamani a fost pe la mine cineva de pe forum,in doua zile am baut cam doua galeti de bere,am tras un gratar,am fost pe munte,etc.
In rest imi pare rau,dar jigodii nu primesc.Eventual sa incerce sa fure parole sa traga si ei cu ochiul.

Reply With Quote

... sa ne adunam frate si sa o dam parte in parte cu baxu' de bere langa noi si care ramane in picioare sa faca poze , daca mai poate .