Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 31 of 56 FirstFirst ... 2127282930313233343541 ... LastLast
Results 451 to 465 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Anumite actiuni ale acestui individ au ceva probleme cu legile sigurantei nationale.
    Poate sesizam serviciile si tinem omu "ocupat" cativa ani.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Saracu incerca sa intre pe contul meu de pe facebook,unde de fapt nu are ce sa gaseasca,sunt mai multe poze chiar aici pe forum,nu are el de unde sa stie,dar un search e atat de simplu!Uite asa mi-a adus aminte de intalnirea de la mine de acum 3 ani.Mama ce chef am tras cu yky in prima noapte.Asta ca tot ma cauta si i se pare ca a facut o mare descoperire,cand de fapt erau date despre mine demult pe aici.Mama ce subtirel eram,acum imi creste si mie burta,cam nasol cu lipsa de miscare.Ce troaca de Dacie aveam.
    Nici anul trecut nu a fost rau (pacat ca a plouat mult),zildane poate ne vedem in iarna la un vin fiert,ca iarna nu ati vazut cum e.Merge si gratar pe zapada,te rupi de ras sa-i vezi pe unii pe schiuri (ar trebui sa il punem pe val),plus ca e total altfel,nu iti vine sa crezi.De multe ori raman si eu surprins cu toate ca sunt obisnuit.Oricum poate ne vedem si peste vara cumva,dar vreau si eu in alta parte ca la mine m-am plictisit.
    Acum doua saptamani a fost pe la mine cineva de pe forum,in doua zile am baut cam doua galeti de bere,am tras un gratar,am fost pe munte,etc.
    In rest imi pare rau,dar jigodii nu primesc.Eventual sa incerce sa fure parole sa traga si ei cu ochiul.
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Da' de ce nu-l invitati si pe alcatel? El tot incearca sa se imprieteneasca, dar voi il tot respingeti. Saracu'! Puneti-l moderator sau eventual ii dau eu parola mea (desi nu sunt moderator) in caz ca nu o stie ( apropo....eu am uitat-o iar.....poate imi aduce el aminte care este).

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa-l da-i pace.Data viitoare vii si tu sa vezi ce oameni de treaba sunt pe forum.O sa ramai surprins cand o sa vezi oameni seriosi,unii albiti putin in cap,cu care ai ce sa discuti si ce sa descoperi.Iti zic ca nu a fost unul cu care sa nu fi avut ceva de discutat.Normal ca nu poti sa discuti cu dinastia care nici sa scrie cat de cat inteligibil pe net nu sunt in stare,iti dai seama cam ce scot pe gura in viata reala.Iti mai fura si telefonul mobil de pe masa,din obisnuinta,sa vada cu cine ai vorbit,ce sms-uri ai primit,ce poze ai.Dupa care cand il prinzi sa iti zica ca el a vrut sa iti faca un bine.Hahaha.
    Dar iar ii dam prea multa importanta,mai bine ne adunam undeva la o bere,am cateva zile libere luna asta.

PS:Am cautat in pozele de acum 2 saptamani dar nu am dovezi cu "infractiunea" facuta.Pacat,va spun eu ca au fost doua baxuri de cate 24 de beri,plus ce mai era pe langa.Gratar am mancat 3 zile incontinuu.E grele.
    Last edited by zmeura; 10-07-11 at 16:59.
    :

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Da' de ce nu-l invitati si pe alcatel?
    Singur nu, doar in grupuri organizate, cu buletinul in mana. Eventual sa ia legatura cu baiatu de pe Sena si cu cel din insule.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@zmeura si @val voi va mai laudati mult cu ispravile recente ... sa ne adunam frate si sa o dam parte in parte cu baxu' de bere langa noi si care ramane in picioare sa faca poze , daca mai poate .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu v-am zis ca anul asta ma bag oriunde,dar la mine nu mai fac ca vreau sa vad cum e sa fi invitat,de gazda m-am saturat.Oricum nu ma enerva ca vin peste tine in drum catre mare,pupam cate 5 beri,urc in tren si merg mai departe,masina o las naibii ca nu merita sa o plimb.
    Dar parca tot mai bine e cu mai multi pe 2-3 zile.Imi place cand,la fiecare intalnire,se instaleaza o antena in joaca.Cum se aduna toti ca la balamuc si sa vezi indicatii peste indicatii,mai ales daca au piscat deja o bere sau o palinca a la XVanish.
    PS: Costica vezi ca nu e bine sa te pui cu val la chestii dinastea.Ma rog,eu unul ii dau aparatul foto de pe acum sa il aiba pe cand ajung sub masa,sa nu il sparg in cadere.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

asa s-a laudat si @val ca vine la o bere si colegii de la chefereu ne-au dat planurile peste cap dar il calc cand ma duc la mare in august ca prea se lauda cu saramura aia de peste
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Iar vreti sa mancati "apa de balta"?
    August in ce perioada?Ca poate daca nu ajung luna asta cine stie ce se intampla luna viitoare?
    :

Mentioned
    0 Post(s)

17.08 - 24.08.2011 ... pai daca ne omenim si noi cu un bax doua de beri mancam si de pe jos

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Eu cu timpul liber sunt dusman. Abia mai am timp de butonat telecomanda. Dar as veni cu placere la o intalnire.

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Iar vreti sa mancati "apa de balta"?
    August in ce perioada?Ca poate daca nu ajung luna asta cine stie ce se intampla luna viitoare?
    Pui de balta ,sa vezi ce crocanti sant cu " apa de balta "

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Default Rugaminte catre @spaniolul

Ar fi fost bine sa incep cu vreo doua - trei sfaturi dar esti destul de mare si destul de batut in cap, asa ca nu are rostul. Cum nu-mi fac iluzii ca vom scapa vreodata de tine, am o rugaminte: cand mai iti faci cate o clona si mai postezi pe aici cate o aberatie, doua, trei nu mai posta frate fotografii cu tine! Ca sperii userii pe aici nu cred ca are vreo importanta in ceea ce te priveste, dar nici pe la tine nu vor calca vreodata! Nu de alta dar pana si "Gogu" refuza sa te mai indexeze, asa ca... relax!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Frate nu te lega de Inna,fatuca chiar nu a facut nimic rau.La ora asta e la fel de cunoscuta ca si cei trei "crai" ai nostri (Hagi,Nadia si Nastase).Ma mandresc ca e romanca chiar daca are niste versuri in engleza mai tampitele.Are voce,canta bine live,e buna de mori si vinde bine ce are in dotare.Spre deosebire de multi jucatori de fotbal care doar incearca sa arate bine,nu joaca nimic "live" si nici nu reusesc sa vanda ce stiu sa faca (asta pentru ca de fapt nu prea fac chiar daca sunt talentati,vezi Tanase).
    In rest ai dreptate.
    Cu regret dar eu nu am auzit de Inna pana acum si nici nu ma intereseaza cum se zgaltaie ca nu le are cu atmosfera si cantatul live!
    Ca a cantat prost si fals nu am zis eu, au zis expertii care se pricep. Imaginea parea parca facuta pe calculator, cu prim-planuri fixe, fara detalii, fara atmosfera, artificiala ca dintr-un game PC

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Data viitoare sa il aduca pe Guta,sa fie tigania pana la capat.
    Pune si tu mana si cauta inregistrari live (nu ambientale) si apoi mai vorbesti,nu te mai lua dupa ziarele de scandal.
    :

Page 31 of 56 FirstFirst ... 2127282930313233343541 ... LastLast