Dislikes: 11
un amarit de optibox 550 s... adica cu mult mai bun decit dreambox 500 s ..desi nu vreau sa le fac reclama, conform regulamentului... costa vreo 300 lei. si l-am luat de la elstar mai multe detali nu pot dacolaborez de mult cu tehnicieni de acolo
![]()
Last edited by soarece; 23-02-11 at 16:14.
nu se incinge deloc.....se misca cu mult mai repede fata de dreambox......si nu se blochiaza canalele la schimbare deloc...e testat..... am avut dreambox original si incingea del lua draci
se misca greu, se bloca ,si ma costat si o gramada de bani ....am dat 7 bulioane pe dreambox original exact cum au aparut pe piata cu multi ani in urma in fine e diferenta..... si la pret si la calitatenu se compara dreamboxu cu optibox 550 s de acum intr-un milion de ani
![]()
Tot de la firma cu ai carei tehnicieni colaborezi ai luat _dreamboxu_original ? Nu de alta, dar stiu ca este renumita si a vandut multe dreamboxuri cu 7 bulioane.
asa erau timpurile pe dea-rindul !!???.... dreamboxu original l-am cumparat de la micromedia cra.....ova si acolo m-am ars ...7 bulioane .... dar*..!!?? pe dea-rindul pe timpurile acelea nu erau m-ai ieftineasta e ..ori ce firma pe timpul acela aveau aceleasi preturi ...de si era reclama mare la dreambox multi se asteptau la miracole ...internet satelit etc
nici eu nu intelegeam ce si cum era cu sistem de operare linux!!!!???? acum e ok am inteles si invatat multe pe timpurile acelea eram si eu la inceput ...eram{{{brebenel}}}}
sper ca ati inteles care a fost treaba si ori ce risaivar de acum incolo care va apare pe piata tot dreamboxu va fi pe primul loc... depinde acum!!??? si producatori de dreambox au m-ai avansat in tehnologie
![]()
Last edited by soarece; 23-02-11 at 18:02.
total offtopic...
@soarece: te rog abtine-te de la comparatii de genul si comenteaza la subiect!
Vreau sa clarific o chestie pe care unii au observat-o si au pus intrebari.
Da,noua mea culoare are de a face cu galbenul.
E o culoare aleasa de mine personal,mi-a placut si am vrut-o din tot sufletul.Nu e nimic deosebit sau nedeosebit in spatele culorii.
Multumesc adminilor pentru ea.
Nu am inteles pasiunea asta legata de culori,insemne speciale,etc.Suntem aceeasi,deci nu conteaza "haina".![]()
:
Zmeurici , uneori o poză face cat o mie de cuvinte. Uite explicaţia schimbării de culoare : o dată cu varsta ... ai imbătranit si te-ai devalorizat.
![]()
Pfai,numai sa nu ajung de culoarea aia de cacao.![]()
:
Mai Ciutura,vezi ca ma streseaza prietenii pe messenger cu mesaje cum ca ai reusit sa afli cine sunt.Pot spune ca sunt impresionat,ai reusit sa folosesti google si sa gasesti http://zmeura.home.ro/ .Tare,pentru un hacker.Nu m-am ascuns niciodata (e pusa si adresa de mail,site-ul e inscris la google inca de acum multi ani cand l-am facut in joaca),ba chiar am facut doua intalniri aici la mine,in locatia din link,cu mai multi useri de pe forum.Poti sa vii si tu daca ai sange,stii unde sunt,eu am "buletinul" la mine tot timpul (val stie ce e cu acel "buletin"),dar nu imi fac eu sperante.Am vazut ca ai aflat cum sa cauti si pe facebook.Uaaau,extraordinara performata la varsta ta.
Altfel stii,pe aici cum te miros te dau in gat.Eu nu mai sunt moderator sa te banez dar cei actuali nu prea inghit "hackerii".Altfel poti posta ce vrei tu despre mine (vezi ca nu sunt chiar exacte informatiile,dar lasa asa) pe unde vrei tu,pe aici tot nu ai ce sa cauti cat timp ma invart si eu.Ori imi iau eu ban ori tu.
Daca afla parintii tai ca arunci banii pe baze de date depe site-uri,de la adevarati hackeri,sa vezi ce bataie iti iei.
Vezi ca e un user din Arad care se lauda ca te stie.Eu zic ca mai bine stai cuminte,eu unul nu am timp sa ma complic cu copii si nici nu imi sta in caracter,dar deranjezi pe multi si poate se gaseste unul care sta destul de aproape,nu are alta treaba si iti face o vizita sa te cuminteasca.Ori ca te gaseste in Arad ori in Timisoara.
Nu ai o viata personala?A venit vara,iesi la o terasa,la un gratar,cu o tipa (sau baietel daca preferi),viata inseamna si altceva decat sa incurci oameni pe internet.Ai vazut ca la cat te-ai laudat ca ai ajutat pe unii cu linii (furate) cand ai anuntat ca inchizi treaba inafara de 2-3 care te-au luat la misto nu te-a bagat nimeni in seama.Doar vezi ca nu esti bine primit,dar tu tot insisti sa te bagi in sufletul oamenilor.Dupa cum vezi toti te baneaza,asta e,poate cand mai cresti o sa intelegi cum trebuie sa te comporti in viata,atat in cea virtuala cat si in cea reala.
PS:Nu mai bine stai tu frumos acolo pe rdi?Acolo te potrivesti,ei te lasau sa imparti linii la fraieri.
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
Hint:Vezi ca am multi frati si ne incurci cateodata,mai cumpara baze de date.
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 19:24 ----------
Prietenii din facebook care primesc urmatorul mesaj sa nu il bage in seama,saracul Ciutura s-a indragostit de mine si vrea sa imi vada pozele:
Adica eu cer acces la informatiile mele?Zmeura Mihai (or someone impersonating Zmeura) has requested access to Zmeura's Facebook account. To help confirm who owns this account, please call Zmeura and give them this code.
Putea sa ma caute cu un cont fake cu poza unei bunaciuni si ma lua,dar ce sa faci,la ce tara vai de ea avem asa sunt si ekerii.Poate apar in Can-Can maine,sunt persoana importanta urmarit de paparatzi.![]()
Last edited by zmeura; 08-07-11 at 19:54.
:
Adica tu iti ceri singur prietenia sau cum ?![]()
Incearca si el sa imi reseteze mailul si parola,metode de mare hacker.O fi scapat scanerul pe jos,s-a stricat si acum incearca cu metode rookie.
Lasa-l in mama lui,pana la urma ii dam prea multa importanta.
: