sa-mi trag plicedaca @Doctorműholdak n-are dreptate :
- elmondása szerint a magyar
- én megfenyegette, és irányítsák őket a szájába punmu
Dislikes: 11
mai doctore eu am impresia ca tu suferi de multiple personalitati si de multe ori te crezi ce nu esti de fapt si eu as vrea sa fiu obama dar totusi ma abtin
daca vrei sa iei o pauza dupa ce te intorci te ajut eu definitiv sa te recreezi
tu mai vezi pe cineva sa discute sau sa redeschida topicuri create de tine pe temele tale etnice,scriptologice etc
te ai intors dupa o zi de ban si ti au trebui vreo 3-4 zile sa deschizi din nou subiectu?ai avut insomni pe tema asta?nu ai avut pofta de mancare?ai picat intr o depresie?
pe bune doctore intinzi rau de tot coarda iar eu unu nu te mai tolerez
next,out
propun sa ne oprim aici cu reply ptr topicu luica sa nu vb in lipsa lui
sa-mi trag plicedaca @Doctorműholdak n-are dreptate :
- elmondása szerint a magyar
- én megfenyegette, és irányítsák őket a szájába punmu
Ce inseamna ce ai scris acolo ? Ca eu urmaream topicul si nu vorbesc limba cailor, iar google translate da rateuri.
Multumesc.
Faza cu "limba caiilor" e de prin 2005/2006, nu mai retin; daca tot ai amintit de ea era bine sa vii cu ceva amanunte pentru a nu se intelege expresia intr-un sens nedorit.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Mda,va agitati cam mult din nimic.Nu va mai obositi.![]()
:
Respecte!@shadowman
Cel care o ia pe aratura nu sunt eu in nici un caz.Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat!
In plus am vazut si ieri pe shotbox ca abureai pe cineva ca antena de 60cm e buna pt receptionarea tp DIGI TV!Mai bine ai fi atent la asemnea detalii cand probabil stii si tu ca pt a receptiona stabil ai nevoie de o antena de 90cm
Uite eu va promit ca imi iau o pauza mai indelungata de pe forumul Sateliti.Info si ma voi intoarce apoi sa vad ce si cum merg lucrurile.Cred ca va fi la fel dar poate sa ma insel!
@doktorofsat.....nu iti inteleg "agitatia"ca eu as fi aburit pe cineva cu antena de 60.....daca citeai mai bine ce am scris,mai exact daca intelegeai "limba retardata"pe car eu o vorbesc,ai fi priceput ca i-am spus ca se prinde si ca o sa aiba probleme pe vreme ploioasa.Nu am incercat sa-i vand minic sau sa il "aburesc"cu ceva.Insa probabil tu,ca de obicei doresti sa sari in sus,mai mult decat ceilalti.
Apoi acum am certitudinea ca "o iei pe aratura"uneori si datorita revenirii tale dupa zile bune cu aceeasi problema.Subiect"uitat'de altii.
Asa cum zicea si @laleauaneagra13 cred ca nu ai putut trage aer si nu ai putut dormi pana nu ai zgandarit din nou in "5 litere".
Libertatea in exprimare pe acest forum ai avut si o ai atata timp cat esti decent si la subiect in exprimari.Acest lucru se vede prin simplul fapt ca ti s-a dat voie sa jignesti si sa arunci vorbe destul de injurioase.Daca faceai asta pe un alt forum ai fi fost scos cu suturi in dos,demult.Nimeni nu ti-a ingradit nimic.In ceea ce priveste revenirea ta pe forum,chiar ma lasa rece.Sau sa fiu mai explicit,ca sa intelegi si tu,din partea mea poti sa revii cand o sa te sun eu,sa te rog sa revii.Insa esti bine revenit,daca o sa te limitezi doar la explicatii tehnice,receptii si recomandari legate de receptia satelitilor.Incearca sa nu mai provoci "furtuna intr-un pahar cu apa"ca s-ar putea sa se rastoarne barca cu tine.
Eu asa cum ti-am mai spus,te respect ca om,insa nu pot tolera sa jignesti,sa te crezi mai presus decat restul.Daca ai avea cu ce as aprecia asta.Insa pana acum ai venit doar cu "lupte"impotriva limbii romane si a celor care nu sunt de acord cu tine si cu faptul ca tu ai fost si te consideri persecutat.E o tara libera si deschisa,atat de deschisa incat poti sa pleci unde vrei,nimic si nimeni nu te retine.
Sper ca inainte de a te apuca iar sa te lauzi cu cele 12 clase ale tale,apropo...esti oare singurul?!Sa te gandesti de doua ori si sa reflectezi adanc la ce ai iscat cu acuzele tale,la adresa multor useri dupa forum.
Cred ca ti-am explicat pe intelesul tau si destul de "diplomat",fata de tine.
Sper ca ai inteles ce trebuia de aici si din ce ziceau inainte si colegii de forum.
Noi romanii avem o vorba,"cand doi iti spun ca esti beat,te duci si te culci"...nu vreau sa continui cu restul.
Bafta!
Respect!
@Sandutsu , stai liniştit că se prescrie ... după 7 ani
.
Lasa frate ca un avertisment e aproape inofensiv.Mai e si expirat deja,asa ca nu e problema.
Nu va aruncati si voi cu jigniri,mai ales generalizate,ca poate se vor simti prost si altii si nu merita.Si Gessle a suportat aceeasi pedeapsa ca si doktorul,dar vad ca el isi vede de treaba si nu a sarit iar la cearta si jigniri.
Legat de "trimiteri in hunia" (e prima data cand aud expresia asta) nu am vazut pe nimeni sa-i fi spus asa ceva.Trimiteri in alte parti garantat au avut multi pe buze.Nu inteleg de ce inventeaza probleme inexistente si incearca sa pozeze in victima care de fapt nu e.Daca nu termina cu chestiile astea (cand revine,daca revine) nu il vad deloc bine.
Altfel daca nu iti place tara,nu iti place limba si te simti atat de oprimat e si normal sa te intrebe lumea de ce mai stai pe aici.E o intrebare logica care vine de la sine,nu il trimite nimeni nicaieri de fapt si nici nu il alunga.Sa intri pe un forum romanesc si sa te tot plangi ca esti tratat rau cand de fapt ai fost primit cu bratele deschise ..... Ba ii mai iei si de sus pe cei de acolo si ajungi sa iti cam bagi ceva in limba lor.Bravos!
Last edited by zmeura; 26-04-10 at 23:26.
:
Va rog sa incheiati aceasta discutie!
Respecte!
Mai fratilor,eu unul numai inteleg nimic....dela dereglarea unei antene,la reglarea ei,la sfaturi de reglaje,dela neintelegera unora,la neintelegerea altora....
@cristimate-probabil ca in exprimarea lui @pacala68,o exprimare mai sugubata sau sa zic mai strengareasca,ati ajuns sa ve certati,culmea cu altcineva.....
Cred ca explicatiile,daca le luai asa cum au fost postate iti erau de ajutor.
Explicatia era "scurt,clar,la subiect"nu inteleg ce nu era de inteles.
..............
Sper sa se ajunga la normalitate.
Bafta!
Last edited by zmeura; 23-05-10 at 11:44. Reason: Nu are rost,doar degenereaza discutia si mai mult.
Respect!
@doktoras, ultima data ti-am recomandat sa stai departe de sectiunea Offtopic; am gresit trebuia sa specific sa te abtii si de la posturile ce au caracter offtopic.
La tine nu mai este pasiune, hobby nici atat, este vorba de o obsesie patologica; din pacate nu avem cu ce te ajuta. Mai inainte ai avut noroc cu @zmeura care doar ti-a sters postul; la prima ta iesire de acest gen am sa insist (pana se plictisesc de mine) pe langa moderatorii si adminii acestui board sa primesti ban permanent.
Daca nu ai inteles: nu intereseaza lectiile tale de etica, morala si aspecte legale in ceea ce priveste utilizarea unor anumite sisteme de receptie si mai ales recomandari stricte in a viziona sau nu anumite posturi tv, respectiv anumite programe tv. Unde te trezesti?
@val
nu ma cunosti nu te cunosc si vad ca mi te adresezi peiorativ : doktoras
Vad ca ai ajuns deja sa ma si cataloghezi obsedat lucru total nefondat ;nu stiu si nici nu ma intereseaza principiile pe baza careia ai ajuns la aceasta concluzie ca eu sunt obsedat .Da cred ca te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume , ca nu umblu cu ocolisuri, nu am nevoie de sustinatori sau protectie sa-mi impun pct de vedere, dar vezi tu, asta e meritul meu.Cainele mare de drum lung iar omul prost de grija altuia, asa am scris la smv pe un alt forum cand a intrebat de ce absentez.E aledjerea meu sa scriu unde vreau, cand vreau!La tine nu mai este pasiune, hobby nici atat, este vorba de o obsesie patologica
Val , iti zic sincer ca am tupeu.Si langa tupeul meu se adauga si doza inteligenta+rafinament innascut si nicicum prostie si complacere in mediocritate!Unde te trezesti?
Totdeauna am avut/am/si voi avea intentia de a recomanda unui user interesat de receptia unor anumite programe echipamentul corespunzator.De aceea am scris dau exemplu antena toroidala .
O antena care nu poate receptiona de ex in sudul tarii anumiti sateliti si spoturi satelitate cum ar fi Astra 1H ; 36E spotul russia si altele.Deci un user (poate chiar novice in receptia satelit)trebuie sa stie ce poate receptiona cu sistemul care urmeaza sa-l cumpere ,apoi sa stie ce e de capul receptorului de satelit cu toata partile bune si rele etc etc
Ascunderea acestor aspecte normal ca e benefica numai celor care vand echipamente de receptie satelitara de calitate indoielnica .
Nu am obligat pe nimeni sa urmareasca anumite canale tv sau programe ale acestor canale , eu am recomandat doar acest lucru ramanand la latitudinea fiecaruia sa faca ce vrea!
In limba romana recomandare cu obligare nu e aceeasi lucru cel putin eu asa am invatat la scoala
Putina modestie nu ti-ar fi stricat, am ajuns sa ma intreb si eu de ce mai pierzi timpul pe aici. Cred ca retii ce ai scris in postul sters de @zmeura: "Si m-am saturat , va las in prostia voastra , statu pe aici e pierdere de timp". Imediat am sa propun banarea ta permanenta, noi ramanem in prostia noastra tu cu doza de inteligenta, rafinament innascut si tupeu.
Sa fii sanatos!
Last edited by val; 24-05-10 at 08:18.
doctore am fost de partea tocmai pentru ca esti un pasionat in receptia tv prin satelit si un foarte asidu cautator a feed-urilor utile uneori pt altii , dar ma vad nevoit sa ma dezic de aceasta parere pentru ca nu stii ce e bunul simt si imi recomanzi sa vopsesc suportul antenei ca nu se pot prinde bine posturile tv( las de o parte faptul ca ca ai zis ca faci ceva pe recomandarile mele )
dar cred ca faci pe prostul daca recomanzi vopsirea suportului antenei pentru a prinde semnal mai bunOriginally Posted by doktorofsat
pentru ca antena este de fibra de sticla si unde ai vazut tu fibra de sticla ruginita
deci in consecinta o sa iti dau o pauza de cel putin o luna sa meditezi la bunul simt , pentru ca nu stiu unde m-am luat eu de tine
ai luat ban pentru ca nu te-ai potolit si ai provocat mereu scandal
pentru edificarea colegilor de pe forum postez inca odata pozele incriminate de tine ( antena este offset de fibra si are 180 cm si prinde semnal suficient si in timpul furtunilor , deci mai bine ai medita la bunul simt in aceasta perioada de pauza)
![]()
Last edited by horatyu; 24-05-10 at 11:32.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"