Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 185

Thread: PAYSERVERE!!!! - atentie

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si tot nu am inteles povestile astea cu schimbul de linii,parca ar fi munca pe plantatie de negri.Eu nu am mai facut un schimb de mai mult de jumatate de an.M-am inscris pe 2-3 site-uri,am facut schimburile si gata,ce mare branza?Receptorul merge acolo in treaba lui,nu trebuie sa dai cu sapa printre linii sau mai stiu eu ce alta munca grea.Sa dai 7 milioane pentru atat ..... e reclama ca altfel nu inteleg.

PS:Toata lumea are sau vrea al doilea receptor in casa.Stau si ma intreb cu merge pe al doilea receptor de pe carduri venite numai din distanta 3-4.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura
    Stau şi mă intreb cu merge pe al doilea receptor de pe carduri venite numai din distanţa 3-4.
    Simplu : dai banu` şi afli.
    Deja ai cu cine lua legătura. Clienţi mulţumiţi sunt destui ...

.
    Last edited by delta2k2; 17-08-10 at 12:56.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa caderea nagra 2 s-a inmultit numarul sustinatorilor sharingului pe bani.Normal ca te intrebi de ce chiar acum?E o reprofilare de la vanzarea receptoarelor cu chei la cele cu sharing?Deranjeaza din nou ca pe aici nu se pot desfasura?

S-a cam uitat din nou de ce ne-am adunat aici.Daca vreti sa vedeti ceva gratis nu asta e locul,daca vreti sa vedeti ceva platind din nou nu asta e locul.Nu aveti timp de hobby-ul asta?Bun,mergeti la o casierie,faceti un contract si gata,nu trebuie sa isi piarda nimeni timpul pe forumuri si sigur aveti programe la TV.

Am mai facut paralela cu pescuitul,daca nu iti place si nu ai timp de pescuit du-te si cumparati peste de la magazin,nu de la braconieri.Ai sanse mai mari sa cumperi peste bun,tinut in conditii bune si fara sa iti iei teapa mai ales cand nu prea ai habar.Daca tot cumperi de la braconieri nu te duce pe forumul pescarilor sa faci misto de ei ca isi pierd timpul si tu ai cumparat de la cei care le omoara lor hobby-ul.Posibil ca pescarii amatori sa fie suparati pe respectivii mai ales cand se impun restrictii la pescuit (sa zicem SkyIt sau chiar Dolce HD) din cauza lor sau pestele se imputineaza (se trage de pe cardurile "amatorilor").Ba se mai trezesc cu controale la undite,la momelile folosite in alte undite decat cele acceptate,la schimbul de momeli,etc.
    Pescarii amatori nu umbla dupa braconieri,dar poate au dreptul sa discute si ei de cine sa se fereasca,mai ales daca au auzit ca pe la spatele lor braconierii le fura pestii din galeata ca sa faca bani.Pai cum sa reactionezi cand vin unii si zic "lasa ma ca e si ei oameni,vinde si ei ca sa cumpar eu mai ieftin (cu toate ca de fapt e mai scump) ca nu imi place sa pescuiesc si nici nu am timp".
    :

Duster
    Guest

Talking Topicul asta nu prea are sens.

Nu sunt nici pro nici contra serverelor pay.

Dar si emulatoarele care voi le folositi sa nu credeti ca baietii care le fac ca fac pentru ca ioane sa poata da shareing la prieteni sau la clienti pe bani.

Daca ai da banu la echipa care face emulatorul s-ar rezolva problema oricarui card in scurt timp. (dolce skyit etc)

Deci eu asi propune ca sa se inchida acest Topic sau chiar sa se stearga ca nu are sens ! Fiecare face ce vrea cu cardul lui si serverul lui (pe raspunderea lui).

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Perfecta dreptate!!!
    ..::EGAMI TEAM::..

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ................

PS:Toata lumea are sau vrea al doilea receptor in casa.Stau si ma intreb cu merge pe al doilea receptor de pe carduri venite numai din distanta 3-4.
    Eu ma intreb altceva, cum merge al doilea receptor daca pentru primul nu primesti reshare ??? Cei care se ocupa cu asa ceva ar trebui sa fie nebuni sa dea si reshare !
    Last edited by daradici; 17-08-10 at 18:00.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

"Nebuni" suntem noi restul.Stii ca reshare il poate rezolva in momentul in care isi face un card fake din linia ta,deci ala cu payserver ii asigura reshare,dar distanta si pingul e tot acolo,adica dezastru.
    Intentia lui @zappa a fost de atrage atentia altor useri in legatura cu aceste servere care incearca sa faca bani tragand din cardurile noastre.Vad ca nu prea poti discuta despre asa ceva,discutia e tot timpul dusa in alta directie.
    :

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai perfecta dreptate cu rezolvarea reshare, dar vorbeam de client-ul care are o linie platita si vrea sa-si dea si la al doilea receptor, acela sigur nu poate rezolva sa-si faca reshare singur, ca daca ar avea o minima experienta nu ar cumpara o linie. A doua problema ca se trage din cardul tau local in nestire se poate observa din CCcam info, dar si aici problema e subiectiva ca sint multi care au foarte multe linii si e normal sa aiba multe ecm cerute si diverse, deci problema este discutabila si aici, singura modalitate e sa incerci cat de cat sa-ti cunostii perrii, activitatea lor, cea ce este deja foarte complicat, aproape imposibil.
    Cred ca aici este un cerc vicios, despre care s-ar putea discuta fara rost ani intregi, iar cei cu payserverele sa rada ca prostii de ceilalti.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Bine ca cei care platesc pentru sharing nu stiu smecheriile,nu au timp sa citeasca si printre randuri.
    Da,discutia poate fi intr-un fel interminabila,dar pana la urma daca eu zic ca X e payserver si altcineva il are in lista dar ii convine ce primeste de la el si nu ii face trafic nu il obliga nimeni sa il stearga.Ce are el in receptorul lui acasa e treaba lui personala.
    Informatia trebuia sa fie totusi disponibila pentru noi astia de pe aici,care stim sa mai tragem un ochi peste traficul facut de respectivul,peste pingul de la "localele" lui,etc.Nu era un topic facut pentru "tepuiti" sau necunoscatori.Nici nu e nimeni obligat sa elimine pe cei "dati in gat".Pana la urma forumul asta nu e facut doar pentru clientii bisnitarilor,mai sunt si unii care isi pierd timpul pe aici de ani de zile.
    Daca cineva iti face trafic mare normal e ca mai intai sa il intrebi si sa il ajuti in a depista problema.Daca respectivul are ceva de ascuns stii ca nu va vrea sa rezolve problema,urmarea logica e sa il elimini dar si sa iti anunti prietenii daca il au in lista.Cam asta era ideea pe aici.
    Oricum poate sunt prea idealist,share curat bla,bla,bla in perioada de glorie a cccam si a altor emu in care fake cardurile sunt pe toate gardurile.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Eurocardsharing.com. COMPLETE list of payservers (updated 19-04-2010)

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@mihayll , azi suntem in 10.10.2010
    Lista din link-ul tău este de mult expirată, are aproape jumătate de an.

.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

asa este,ai dreptate dar negasind o lista mai recenta si acesta poate fi de ajutor (cred).

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

E lista celor de la Eurocardsharing - e mai actuala PayServere

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ca sa fim cel mai sigur ca nu se intampal nimic rau daca avem ont pe dyndns cred ca cel mai bine ar fi un cont pe dyndns pentru ca la 15$ pe an si face si update automat eu zic ca se merita si asa nu o sa aiba nimeni probleme cu contul

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu contul e problema ci publicarea unor linii si payserverele.
    :

Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast