Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 185

Thread: PAYSERVERE!!!! - atentie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Thumbs down PAYSERVERE!!!! - atentie

Lista payservere;
    - cesur85.no-ip.info (turk din olanda) - NU faceti schimb cu el. Are 400 de clienti.
    - fun80.selfip.biz (marocan) - asta avea vreo 150 de clienti.
    - dvb500b.dyndns.tv (spaniol) - 100 de clienti
    - rego2.dyndns.org - are 101 clienti si 16 linii C din care doar de la una primeste carduri.

Postati si voi daca aveti informatii.

P.S.: mai e si un roman pe lista neagra. E printre noi.
    Last edited by zappa; 28-01-10 at 12:24.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Cum aflu daca cineva are payserver sau nu cu care fac schimb ? ...eu de exemplu de cand am ubuntu am tot adaugat linii si in curand poate voi ajunge si eu la 100 de lini ma catalogheaza dupaia si pe mine lumea ca fiind payserver ? e vreo regula pana la 99 de linii nu esti pay server cum ai depasit 100 gata ai luat acest statut sau cum se face ca nu inteleg ?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

milo te stiu baiat serios,chiar nu ai citit nimic?faci misto?ca nu prea inteleg postu tau
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Intrebarea lui milo e cat se poate de pertinenta iar un raspuns bun si la obiect ma intereseaza si pe mine. De ce m-as lua dupa zvonuri gen "ala e payserver" fara nici un argument? Daca e un server foarte bun si vad ce imi place datorita lui, e cam greu sa bag botu' la o acuza fara nici un fel de argument.

Asadar: dupa ce poti judeca un partener ca e payserver?

Mentioned
    0 Post(s)

mergand de la premiza ca milo e acelasi user pe care il stim de la vecini ma indoiesc ca nu stie ce e ala un payserver(daca nu e imi cer scuze)in fine pana la urma nu asta conteaza mi sa parut mie postu un pic tendentios,totusi acumuland sute de linii nu le faci in 5 min ci in timp destul de multisor zic eu si chiar nu sti ce i aia un payserver.lasam asta la o parte ca intentia mea nu era una rautacioasa.ce inseamna payserver?asta cred ca ramane la aprecierea fiecaruia ptr ca parerile sant impartite dar nicidecum daca ai u suta de lini nu esti payserver,poti avea si o mie care i problema?
    ptr mine payserver inseamna acele situri de pe net care le stim destul de bine si acea persoana care imi va cere bani ptr a avea o linie si pe care eu unu nu le agreez(unii ma vor injura)
    una e sa ai sute de linii si sa ceri o mica contributie ptr curent si alte utilitai ca na sant necesare dar sa imi ceri bani ptr a plati abonamentu,nu multumesc
    si daca stau bine si ma gandesc din punctu meu de vedere mai bine platesc eu abonamentu si fac sute de lini si am un server bun,sau ne e atat de greu sau atat de fuduli santem incat nu putem 5 min pe zi sa dam cateva clicuri in cfg ptr a adauga o linie?

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Email primit de la un payserver

Dear sir,

welcome to Card Sharing Service.

WE have Card Sharing Server With Speed 100 Mb and 12 local Card with Better Performance .We Offer Cccam Card Sharing .Almost All Channels are available in

Card sharing server .WE accept Western Union ,Paypal. Our Server online 24/7 All the Time, no Disconnection , No freeze ; no Server Down

.

1 -For your config test file ( cccam server ) you need make donate 03 euro ( with paypal )

After Subscribe you pay -03 euro.

Link For donate : http://www.xxxxxxxx.com/don.php

my paypal Email : xxxxxx@yahoo.com

2 - My Best Prices List :

03 months 60 euro

06 months ( 90 € )

09 months ( 120 € )

12 months (150 €) + one free month = 13 months

Payment only via western union or Moneybookers

Please allow us 12 to 24 hrs to Compete

all Process . During this Time we will E-mail you Config files

welcome

Kind Regards,

.........................

Sa ridice mana cel care mai mult cu 10-20% linii F decat linii C in serverul propriu. Cand descoperi la cineva ca are doar cateva linii C si peste 100 de linii F (chiar si 400) ce parere ai?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by milo View Post
    Cum aflu daca cineva are payserver sau nu cu care fac schimb ? ...eu de exemplu de cand am ubuntu am tot adaugat linii si in curand poate voi ajunge si eu la 100 de lini ma catalogheaza dupaia si pe mine lumea ca fiind payserver ? e vreo regula pana la 99 de linii nu esti pay server cum ai depasit 100 gata ai luat acest statut sau cum se face ca nu inteleg ?

clientii sunt cei care nu dau linie la schimb deloc ( cu sau fara local ) , deci un schimb de linii C la mica intelegere e ok si e gratis , cand ti se cere bani pentru a primi linie atunci tu decizi daca oferi sau nu ...

dar nu stiu ce garantie ai tu ca serverul ala o sa fie online tot timpul
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down Nu imi place sa fac share

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Foarte multi cred ca sharing-ul este pentru a vedea moca (fara sa te coste nimic sau aproape nimic) anumite canale sau pachete DTH. Sharing inseamna sa imparti cu altii ceea ce ai tu si sa primesti la randul tau de la ei ceea ce iti ofera. Adica e un schimb benevol fara alte obligatii. Daca iti convine ce iti da faci schimbul, daca nu....
    Unii au transformat in business acest hobby pentru ca au gasit FRAIERI

NU PLATITI PENTRU SHARING!!!!

Ma scuzi ca intervin, am citit totul si daca gandim logic, creatorii acestui mare eveniment suntetzi chiar voi, cei care ati dat nastere acestui efect deja necontrolat si in acelasi timp facetzi sharing. Criticati mult si bine pozitia celor care fac ceva asemanator "scopului lucrativ" de unde reiese un anumit castig. Ma intreb. Oare voi care facetzi sharing gratis, (ma rog, la schimb cu alte pachete, suntetzi mai prejos?) Este acelasi furt, sau gresesc?? Nu stiu catzi dintre voi au pachetele euro full platite pe bune, pe euri buni care isi permite sa mai dea si la altii? Cred ca niciunul dintre toti cei care ridica vocea aici. Fapta penala este equa si pentru unul si pentru altul, atata timp cat dezvolta la lumina zilei acest element. Cred ca nu mai are rost sa continuam cu plansetele. Sunteti in aceiasi oala, impartitiva sarmalele in mod equivoc.

Vorba vine:
    Fur, dar fur pentru mine.
    Ala fura, dar mai si vinde.
    Tot furt este, numeste-l cum doresti.
    Last edited by le099; 15-07-10 at 13:10.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Legal inseamna furt, dar sa furi in acelasi timp si sa mai ceri si bani de la prostime ce inseamna?

Mentioned
    0 Post(s)

voi astia care sariti in sus de fiecare data,voi ce hram purtati,da pe bune?

am scris mai sus,eu abonament,tu abonament,il share uim impreuna sau cu altii cu alte abonamente,e vreo problema aici?

sau eu shareui cu prieteni rude etc,e vreo problema aici?

HAI SA NU VORBIM DE LEGALITATE SI SA FIM CU NASU PE SUS ATATA TIMP CAT TE AFLI PE UN ASEMENEA FORUM

HAI SA NU MAI VORBIM,NU AI VREUN DVD PIRATAT IN CASA????????NU AI VREUN SOFT CRECKUIT IN PC?????????ETC ETC ETC

CE DRACU VORBITI UNEORI SA VA AFLATI IN TREABA S AU SA BAGATI CUIU IN CUR

zau pe bune,poti sa mi explici rostul topicului tau?esenta lui?ce vrei de fapt sa spui?sau unde vrei sa bati?

SANTEM IMPOTRIVA FAPTULUI CA SE CER BANI,CE NU E ASA CLAR AICI?

in rest fiecare face ce vrea cu abonamentul lui

noi am creat acest flagel?fi te rog mai explicit

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by le099 View Post
    Ma scuzi ca intervin, am citit totul si daca gandim logic, creatorii acestui mare eveniment suntetzi chiar voi, cei care ati dat nastere acestui efect deja necontrolat si in acelasi timp facetzi sharing. Criticati mult si bine pozitia celor care fac ceva asemanator "scopului lucrativ" de unde reiese un anumit castig. Ma intreb. Oare voi care facetzi sharing gratis, (ma rog, la schimb cu alte pachete, suntetzi mai prejos?) Este acelasi furt, sau gresesc?? Nu stiu catzi dintre voi au pachetele euro full platite pe bune, pe euri buni care isi permite sa mai dea si la altii? Cred ca niciunul dintre toti cei care ridica vocea aici. Fapta penala este equa si pentru unul si pentru altul, atata timp cat dezvolta la lumina zilei acest element. Cred ca nu mai are rost sa continuam cu plansetele. Sunteti in aceiasi oala, impartitiva sarmalele in mod equivoc.

Vorba vine:
    Fur, dar fur pentru mine.
    Ala fura, dar mai si vinde.
    Tot furt este, numeste-l cum doresti.
    O critica adusa de tine... Te-as intreba tu ai platit vreo data un abonamet la un dth ? CS exista din motive pe care se pare ca nu le-ai inteles inca Cs a fost creat in scop personal, si nu public ..dar incetul cu incet a devenit ffpublic ceea ce il amenita ... par in sopuri de a face bani e deja o frauda..asa
    Last edited by fery21; 15-07-10 at 14:06.
    ..::EGAMI TEAM::..

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Va rog sa nu amestecati lucrurile!

Daca un user de pe acest forum (si nu numai) isi sharuieste de buna voie ceea ce detine e numai si numai raspunderea lui. Se stie clar ca nu incurajam deloc pirateria sau sharing-ul insa asta nu inseamna ca daca acest fenomen exista nu putem sa-l dezbatem din motive tehnice sau pur informationale.

Nu e problema noastra faptul ca unii au transformat sharing-ul intr-o afacere si nu ii incurajam deloc, cred ca se vede bine acest lucru. Deci va rog atentie mare la ceea ce spuneti si mai ales la ceea ce sugerati, acuzele nefondate si atacurile la persoana nu sunt binevenite aici, ba chiar se iau masuri serioase impotriva acestor practici.

Ce faceti voi e treaba voastra, dar nu acuzati acest forum de astfel de practici pentru ca nu forumul va impinge sa le practicati, forumul doar va deschide mintile si va invata una alta, spre binele tuturor si spre dezvoltarea acestui (or) domeniu (ii). Faceti diferenta si fiti mai atenti la ceea ce scrieti!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    O critica adusa de tine... Te-as intreba tu ai platit vreo data un abonamet la un dth ? CS exista din motive pe care se pare ca nu le-ai inteles inca Cs a fost creat in scop personal, si nu public ..dar incetul cu incet a devenit ffpublic ceea ce il amenita ... par in sopuri de a face bani e deja o frauda..asa
    Ma vezi cumva la schimb cu voi?
    Imi platesc lunar cota de 69 de euro, nu fac nici schimb si nici nu vand. Ti se pare just ca eu sa-ti dau o felie de sk.it care ma costa cel ce costa pentru un jiji de rahat, hai sa fim seriosi. Sau si mai logic. La ce un sk.de atata timp cat nu inteleg ce spun, doar ca sa-l am acolo si sa nu-l accesez?

O zi buna

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum nu vreau sa te superi din nimic,dar nu te-a intrebat nimeni ce card ai tu cu care nu vrei sa faci shar,pentru ca nu intereseaza pe nimeni.Asta e ca faza aia cu "a seis" de pe yutube.Vezi sa tii cardul in decodorul oficial,in alt decodor e ilegal.

PS: De ce nu te inscrii pe un forum despre pescuit si vanatore sa razi de aia ca tu cumperi din magazin si ce fraieri sunt ei ca se chinuie cu ce fac?
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici eu nu doresc sa te superi din nimic.

Nu am inteles logica raspunsului tau. La mine acasa nimic nu este ilegal atata timp cat este platit legal. Tot la mine acasa este deajuns ca decoderul sa fie compatibil si totul este ok. Nimeni nu te leaga daca bagi cardul in DM atata timp cat nu distribui mai departe. Aceiasi zi buna si tie si... o informatie in plus, cred ca nu-ti va face rau.
    Last edited by Snow; 17-07-10 at 15:50. Reason: r12

Page 1 of 3 123 LastLast