Page 10 of 13 FirstFirst ... 678910111213 LastLast
Results 136 to 150 of 185

Thread: PAYSERVERE!!!! - atentie

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default cutia pandorei, si ....aruncatul cu piatra

Quote Originally Posted by le099 View Post
    Criticati mult si bine pozitia celor care fac ceva asemanator "scopului lucrativ" de unde reiese un anumit castig. Ma intreb. Oare voi care facetzi sharing gratis, (ma rog, la schimb cu alte pachete, suntetzi mai prejos?) Este acelasi furt, sau gresesc?? Nu stiu catzi dintre voi au pachetele euro full platite pe bune, pe euri buni care isi permite sa mai dea si la altii? Cred ca niciunul dintre toti cei care ridica vocea aici. Fapta penala este equa si pentru unul si pentru altul, atata timp cat dezvolta la lumina zilei acest element. Cred ca nu mai are rost sa continuam cu plansetele. Sunteti in aceiasi oala, impartitiva sarmalele in mod equivoc.
    In citatul de mai sus, cred ca s-a spus 99% din ce trebuia spus, las un singur procent in favoarea celor care chiar o fac din hobby, ceea ce reprezinta si numarul acestora. S-a deschis un subiect total paralel , daca se initula NU MAI FACETI SHARING mai credeam dar nu faceti altceva decat de a arunca cu pietre in "celalalt".
    Ambele "actiuni" au acelasi numitor comun, difera doar modul si directia platii, cu atat se deosebeste.
    intrebare:
    Dau minim 10-15...€/luna,la un provider pe care sa-l "Imart" cu altii, pana mai strang inca min.10 provideri,(VARIANTA HOBBY SAU EDUCATIVA)
    sau dau aceasi suma direct lu' "X" pe cei 10 provideri, fara sa-mi bat capul cu server ....(Varianta ILEGALA)
    Repercursiunile sunt aceleasi, deci....amandoua sunt acceptate.
    CUM DE LEGALITATE NU POATE FI VORBA IN ACEST THREAD, RAMANE DOAR INVIDIA, e ca si cum ati spune nu cumparati un bun furat cand puteti fura si singuri.
    Daca tot dati cu pietre macar dati doar in cei ce-si fac payservere, fara sa investeasca un ban, si le creeaza plecand de la o cartela amarata sau nici aia.

A era sa uit, daca tot o facem din hobby, dati-mi si mie un pachet skyitfull, pachetul nordic, ....skyuk si va dau la scimb cartela TVR.
    ASA ...DIN HOBBY, sa nu ne arate lumea cu degetul, sau educativ sa vada si copii DISCOVERY de la englezi, in HD, astept liniile de la cei ce aruncati cu pietre
    .

Sa fim seriosi si relisti si sa nu mai postam "la misto", si veniti cu exemple de genul: lu "jegosul" ila i-am dat in "mod educativ" si el cere bani pe cardul meu....
    Cati dintre voi nu ati apelat la o cunostiinta pentru a va face un serviciu,ce se baza pe ceva ce nu era al LUI, doar ca era mai ieftin decat oficial?(transport, montari,consultanta, diverse lucrari....etc).

N-O MAI DATI CU HOBBY, e deja sport national.(imi cer scuze ptr cei care totusi o fac, din procentul mai sus mentionat).

o zi buna, si spor la vanatoare si.....la dat banat.

-serverele free nu sunt pay.
    sunt free doar in perioada de calibrare si publicitate a serverului, adica cateva ore,... acceseaza adresa olandezilor si ai sa vezi: NIMIC NU E FREE.

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Card TVR si vrei la schimb full nustiuce.Ha,ha,ha.Mai si glumesti.Ia un card de Sky,da o gramada de bani,da moca la toti (eventual la bisnitari care dau mai departe la zeci-sute de peer FullEuropa) si cand iti crapa ia mai vezi cum nu dai nimic la nimeni.Hobby-hobby,dar macar sa iti mearga si tie nu sa iti faca freeze pe local sau sa umbli pe la provideri cu cardul mort ca ai facut schimb cu TVR care nici nu stii pe ce satelit e.Sa fim realisti.
    Eu am mai scris si alte motive de lupta impotriva sharingului din interes mai sus,nu mai scriu de 50 de ori ca nu are rost,vad ca nu vreti sa intelegeti.Vreau doar ca sa nu fim vanati si sa nu avem tot mai multe probleme cu cardurile noastre in incercarea de a le pune in alte receptoare decat cele oficiale,vezi cazul Dolce.Daca vor fi mai multi clienti pe okazii decat pe la casierii,asa cum a fost cu cheile,eu zic ca se duce naibi si asta cu sharingul.

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:32 ----------

PS: Daca ne-am adunat intr-un topic sa discutam si sa ne informam unul pe celalalt legat de payservere eu zic ca e dreptul nostru,textele alea cu "furtul","ilegalitatea",etc nu incalzeste pe nimeni.Nu vrem sa se traga de cardurile noastre,atat.Daca deranjeaza pe careva asta e.Cine vrea sa vada sky-uri cu TVR ca local nu vad de ce ne ia pe noi la intrebari,cardul ala poti spune ca nu exista.
    Last edited by zmeura; 23-07-10 at 14:38.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Wink

eu am card TVR si m-a intrebat cineva astazi daca vreau sa fac schimb cu el.......n-are decat sky de full+hd si sky it full+hd locale...........voi ce credeti am facut schimb ? si mai am gasit tot astazi si un card sky uk full+hd ....de data asta eu am intrebat....ce credeti sunt prea norocos ? )

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu zic ca nu e nici o diferenta intre tine si cei care vand asa ceva pe bani,esti un infractor norocos,huooo.
    Daca tot se spune ca a folosi cardul in alt receptor e "ilegal" vreau sa vad si textul de lege care spune asa ceva.Daca e in contract inseamna doar incalcarea unor termeni contractuali,in nici un caz ca e ilegal.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa ca rezolva Boc si asta,acu ca a rezolvat cu justitia...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Intrebarea era ptr milo.
    semnalu de alarma care vreau eu sa-l trag e altu ... pay server inseramna acela care da anunt pe net ca vinde servici CS la pretul de ... acestia au in general 5-10 de locale si restu pescuiesc de la amarati ca noi care facem acest lucru din hobby ...pana la urma si ei si noi ajung sa aibe peste 100 de lini cel putin pe serverele lor ..ei acum cand vine cineva si zice cutare are 100 de lini ....gata e payserver !!!! pai stati putin oameni buni ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100 ..normal ca are prietenii cu care poate isi inparte costurile pt. card pt server pt ca consuma curentu zilnic ...acum ce si ala e payserver ?

asta era ideeea nu ca nu stiu eu ce e payserver !

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta este un subiect fara final atunci cand nu va place o linie DELETE fara griji ca nu pierdeti nimic sunt anunturi de schimb pe o groaza de forumuri . stam si ne cracanam care are serverul mai populat cu linii care are traficul mai mare cine trage si din ce card trage cat costa o linie cat costa un server . zilele trecute descoperise un user ca cineva are carduri cu trick ca de pe un card are ecm 220 ms iar dupa alt card are ecm 330 ms si gata a dat verdictul ca nu sunt toate cardurile lui te minunezi cand vezi ce le poate debita mintea unora ... fiecare face ce doreste si cat il duce capul pentru restul DELETE la linie si nu va complicati
    Last edited by stargate; 17-08-10 at 09:36.
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default a

Quote Originally Posted by macrylinda View Post
    semnalu de alarma care vreau eu sa-l trag e altu ... pay server inseramna acela care da anunt pe net ca vinde servici CS la pretul de ... acestia au in general 5-10 de locale si restu pescuiesc de la amarati ca noi care facem acest lucru din hobby ...pana la urma si ei si noi ajung sa aibe peste 100 de lini cel putin pe serverele lor ..ei acum cand vine cineva si zice cutare are 100 de lini ....gata e payserver !!!! pai stati putin oameni buni ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100 ..normal ca are prietenii cu care poate isi inparte costurile pt. card pt server pt ca consuma curentu zilnic ...acum ce si ala e payserver ?

asta era ideeea nu ca nu stiu eu ce e payserver !
    fiecare e liber sa faca cum crede ca e mai bine pentru el. eu ,din lipsa de timp, prefer sa platesc o suma de bani si sa am acces la toti satelitii si sa nu stau la schimb de lini. aceeasi suma o plateam si pentru incarcarea lunara a unui abonament la un DTH. prefer varianta mai comoda.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

FELICITARI dar nu crezi ca era mai usor sa-ti cumperi un abonament la un dth si cu putin studiu si cu putina munca sa-ti faci un server de care sa te bucuri tu fara sa depinzi de altcineva ... zic si eu nu dau cu parul
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

intr-un an de zile de cand platesc nu am avut probleme niciodata. si o sa le mai fiu client inca de acuma inainte
    Last edited by zmeura; 17-08-10 at 12:11. Reason: Regula 12.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bună reclamă faci interistule. Aproape că m-ai convins şi pe mine să mă abonez la un payserver.
    Ce nu inţeleg : dacă nu ai timp să te complici cu schimburi de linii şi puţin studiu cum de ai timp să postezi pe forum ? Au rămas fără lăudători cei la care cotizezi ?

.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa fiti sanatosi,platiti in continuare.asta e si mai tare,a postat colegu mai sus ca ce i cu payservere,citez:acestia au in general 5-10 de locale,cu bani cui s au cumparat aceste carduri?????santeti naivi dar ramaneti in naivitatea voastra
    ce ma enerveaza cel mai tare e ca useri cu o gramada de posturi se tot impiedica de acest topic si tot incearca iei sa scoata in evidenta ce bine e un payserver
    nici nu stiu care e rolul vostru pe un asemenea forum,aaaaaa racolare de clienti,pentru voi nu e un hobby,e o afacere,o comoditate sau pur si simplu o vizionare tv

ptr voi,NUMA BINE de la mine
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok,e treaba ta personala.Regula e regula,ce faceti voi acasa,pe PM,pe alte site-uri e treaba voastra.
    Clar ca miroase a reclama.Sfatul ramane valabil,nu dati bani (mai ales in avans) pe asa ceva ca e posibil sa ramaneti cu buza umflata.Majoritatea cardurilor vor veni din dist 2 sau chiar 3 (nu conteaza care apar ca localuri ca fake-uri se fac foarte usor),deci ping mare,iar mai ieftin nu aveti cum sa iesiti.Am vazut diferenta de preturi pe okazii,pai baietii cer 7 milioane in plus pentru sharing pe 1 an!Ce prostie,cu banii astia ai abonament full la orice dth de la noi si asa ai cardul tau,primesti carduri in dist 1,mEerge perfect si nu iti tremura picioarele ca poti ramane in bezna cand ti-e lume mai draga,nici macar daca iti pica netul.
    Voi credeti ca la noi nu vor incepe sa vaneze serverele de sharing?E urmatorul pas in lupta contra pirateriei,dupa schimbarea normei de codare.Ala prin tribunale si voi cu banii dati.Parca imi suna cunoscuta situatia,asa era cu receptoarele cu chei.Si acum mai aud pe unii ca au auzit ei ca "peste o luna apare soft N3".Ha,ha,ha.

PS: Decat sa dau atatia bani unui necunoscut pe okazii pentru sharing mai bine iau un card Hello HD.
    :

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by macrylinda View Post
    ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100
    Nu stiu daca ai inteles in realitate ce inseamna CS cat despre cei cu 100 de lini cum spui tu nu prea cred ca cineva cine are un server chiar de 3-4 ani sa colecteze peste 100 de lini mi se pare aberant asa ceva nu iar desprea anii care spui tu de CS 7-8 cand asa ceva nici nu visam.. vrei sa bati undeva dar nu stiu unde au mai fost tipi asa generosi in detali precum userul tau.

PS: tind sa cred si cred ca e real un per corect din logina nu trece peste 70 lini
    Last edited by fery21; 17-08-10 at 12:38.
    ..::EGAMI TEAM::..

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai daaaaa,am eu 5 ani de share,el are 7-8,bun si asa dar acum 7 ani era vremea keylor si a serverelor newcs

la experienta voastra e de inteles asemenea greseli

inca o data NUMA BINE de la mine
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 10 of 13 FirstFirst ... 678910111213 LastLast