Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Page 38 of 42 FirstFirst ... 28343536373839404142 LastLast
Results 556 to 570 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Azi si la noi parlamentarii aleg presedintele, care vrea sa vada cum decurg la noi alegerile intrati aici www.privesc.eu ,alegerile se transmit online .Noi mai avem putin si implinim un an decand suntem in campanie electorala

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

In Romania suntem de 5 ani in campanie, si se pare ca abia incepe alta campanie.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

"@pacala..." citatele scoase din context ... sint o tehnica de manipulare !!!

Sa-ti explic ...poate de data asta pricepi ! cum crezi tu ca pe vremea lui Ceausescu un tanar diplomat poate ajunge sa fie trimis in SUA ... fiind OK la Secu pentru ca tata era sef la Directia de informatii a armatei ...evident scurist ! Fiind un "catzarator" ... l-a felicitat calduros pe Constantinescu cu ocazia alegerii ...s-a pus trup si suflet la dispozitia noii democratii ...duca care la rechemare s-a inscris plin de voiosie in PSD !!! A fost batut copios la alegereile pentru primaria Bucuresti facind in dezbaterea finala dovada unei prostii monumentale ... asta ca sa nu mai vb de necunoasterea cartierelor din Bucuresti ! da a vegetat la ministerul de externe ... asta pentru ca nici Iliescu si cu atit mai putin Nastase n-au dat doi bani pe el ... deh "un prostanac" ! iata insa ca la razboiul interne de dupa alegerile din 2004 ... a fost considerat o slutie numai buna pana taberele combatante isi ling ranile ... n-au stiut ca prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul ! s-a vazut asta aseara !

Standard RSP member un user's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cum vor scoate banii ? cred ca deja ai aveau.

Asteapta sa creasca potul la loto, apoi castiga un pdl-ist/(sau, psd-ist).... glumeam, desigur.

Se vor organiza licitatii, care vor fi castigate de firme controlate de cei din interiorul celor 2 partide, vor taragana lucrarile, vor cere bani mai multi pt ca "s-au scumpit materialele", iar statul va da acesti bani de frica sa nu ramana cu lucrarile neterminate.

Cam asa se intampla lucrurile in Romania.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Bravo Base!

"Un fleac, i-am ciuruit!"

Member Beginner gabriela's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default un prost

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    "@pacala..." citatele scoase din context ... sint o tehnica de manipulare !!!

Sa-ti explic ...poate de data asta pricepi ! cum crezi tu ca pe vremea lui Ceausescu un tanar diplomat poate ajunge sa fie trimis in SUA ... fiind OK la Secu pentru ca tata era sef la Directia de informatii a armatei ...evident scurist ! Fiind un "catzarator" ... l-a felicitat calduros pe Constantinescu cu ocazia alegerii ...s-a pus trup si suflet la dispozitia noii democratii ...duca care la rechemare s-a inscris plin de voiosie in PSD !!! A fost batut copios la alegereile pentru primaria Bucuresti facind in dezbaterea finala dovada unei prostii monumentale ... asta ca sa nu mai vb de necunoasterea cartierelor din Bucuresti ! da a vegetat la ministerul de externe ... asta pentru ca nici Iliescu si cu atit mai putin Nastase n-au dat doi bani pe el ... deh "un prostanac" ! iata insa ca la razboiul interne de dupa alegerile din 2004 ... a fost considerat o slutie numai buna pana taberele combatante isi ling ranile ... n-au stiut ca prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul ! s-a vazut asta aseara !

adevarat ca suntem prosti ca va rabdam.
    toata campania dusa de pd-l a fost bazata pe "sunteti prosti"
    oare ce a fost cel pe care il sustineti daca nu un securist? cine ajungea mare sef la anvers daca nu avea functie mare pe linie de partid comunist (pe care il condamna acum de parca am murit toti care am trait si pe vremea raposatului) si de securitate?
    chiar nu va e rusine?
    apropos : declaratie de fost si viitor presedinte V_AM CIURUIT .
    Frumos nu am ce comenta.
    o sa vedem noi cum ne vor ciurui ei inca 5 ani.
    Last edited by gabriela; 07-12-09 at 12:50. Reason: greseala editare

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

tu vb de securitate la pd-l ... esti orb ? pai esenta psd inseamna securitate ce draq nu ai fost atent ce s-a predat la sedinta de partid sau ai dormit ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

Default raspuns

Quote Originally Posted by stargate View Post
    tu vb de securitate la pd-l ... esti orb ? pai esenta psd inseamna securitate ce draq nu ai fost atent ce s-a predat la sedinta de partid sau ai dormit ...
    stimabile mi-e sila de modul de exprimare al TUTUROR pd-listilor . asa presedinte asa votanti si sustinatori.
    va meritati unii pe ceilalti.

Mentioned
    0 Post(s)

in madagascar se ajunge foarte usor data iti este sila de 50% din poporul asta ...EMIGREAZA calatorie sprancenata
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

V-as ruga frumos sa incetati polemica, eventual va mutati discutia in privat.

Mentioned
    0 Post(s)

Default stop

eu am terminat deoarece cu unii nu se poate discuta stiu doar sa ne faca prosti pe 50% din aceasta tara care NU au votat baselu.

Mentioned
    0 Post(s)

Default stop

si eu am terminat ... ne vedem la golden blitz

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dreambox80 View Post
    Se vede ca romanilor le place sa traiasca precum vorba lui BASE dar...realitatea ii contrazice,orcum sa fie iubiti toti cei ce au votat cu BASE,vor vedea ce au ales in urmatorii 5 ani,si dupa cum bine zicea cineva de aici fi atent la ce scri ca ramane scris...vom vedea ce bine a ales romanul care sa batut pe un kk de galeata de plastic PDL!!
    BRAVO ROMANIA!! inca 5 ani nu de saracie ci...de cea mai crunta mizerie,bravo VOUA!!!

Asta in cazul ca iese BASE!! ps,nu pot accesa nici un link de info despre rezultate partiale,nici macar paginile antena1234 sau realitatea.net,etc,e grav daca pot accesa doar ceea ce nu e legat de alegeri.
    Mizerii si mizerie!! asta urmeaza pentru romanii ce au ales din nou un marinar....toate curvele la pupa!! vant bun la babord cu saracie in cala...halal Romania!
    Gata am terminat orce discutie pe aceasta tema!!!

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

A fost vina lui Geoana ca a iesti si a anuntat ca este castigator.Toti oameni politici cunoaste ca cind exit poll au o diferenta mai mica de 3% asteapta pe rezultate oficiale nu stau sa bea Sampania.Asa s-a intimplat si la noi la 2000 la alegeri intre Simitis si Karamanlis.Primul a castigat al doila s-a bucurat pina la ora 23:00...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dreambox80 View Post
    Mizerii si mizerie!! asta urmeaza pentru romanii ce au ales din nou un marinar....toate curvele la pupa!! vant bun la babord cu saracie in cala...halal Romania!
    Gata am terminat orce discutie pe aceasta tema!!!
    parerea mea este ca nu esti tu in masura sa stabilesti cine este curva si cine nu ... sunt multi care te cunosc pe acest forum si nu ai vrea sa stii parerea lor . fii rezervat in declaratii si nu mai jigni pe cei ce au avut o alta optiune fata de a ta .

Page 38 of 42 FirstFirst ... 28343536373839404142 LastLast