In Romania suntem de 5 ani in campanie, si se pare ca abia incepe alta campanie.
Dislikes: 0
Crin Antonescu
Traian Basescu
Gigi Becali
Mircea Geoana
Sorin Oprescu
Kelemen Hunor
Vadim Tudor
Altul
Nu votez
Azi si la noi parlamentarii aleg presedintele, care vrea sa vada cum decurg la noi alegerile intrati aici www.privesc.eu ,alegerile se transmit online .Noi mai avem putin si implinim un an decand suntem in campanie electorala![]()
In Romania suntem de 5 ani in campanie, si se pare ca abia incepe alta campanie.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
"@pacala..." citatele scoase din context ... sint o tehnica de manipulare !!!
Sa-ti explic ...poate de data asta pricepi ! cum crezi tu ca pe vremea lui Ceausescu un tanar diplomat poate ajunge sa fie trimis in SUA ... fiind OK la Secu pentru ca tata era sef la Directia de informatii a armatei ...evident scurist ! Fiind un "catzarator" ... l-a felicitat calduros pe Constantinescu cu ocazia alegerii ...s-a pus trup si suflet la dispozitia noii democratii ...duca care la rechemare s-a inscris plin de voiosie in PSD !!! A fost batut copios la alegereile pentru primaria Bucuresti facind in dezbaterea finala dovada unei prostii monumentale ... asta ca sa nu mai vb de necunoasterea cartierelor din Bucuresti ! da a vegetat la ministerul de externe ... asta pentru ca nici Iliescu si cu atit mai putin Nastase n-au dat doi bani pe el ... deh "un prostanac" ! iata insa ca la razboiul interne de dupa alegerile din 2004 ... a fost considerat o slutie numai buna pana taberele combatante isi ling ranile ... n-au stiut ca prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul ! s-a vazut asta aseara !
Cum vor scoate banii ? cred ca deja ai aveau.
Asteapta sa creasca potul la loto, apoi castiga un pdl-ist/(sau, psd-ist)....glumeam, desigur.
Se vor organiza licitatii, care vor fi castigate de firme controlate de cei din interiorul celor 2 partide, vor taragana lucrarile, vor cere bani mai multi pt ca "s-au scumpit materialele", iar statul va da acesti bani de frica sa nu ramana cu lucrarile neterminate.
Cam asa se intampla lucrurile in Romania.
Bravo Base!
"Un fleac, i-am ciuruit!"![]()
adevarat ca suntem prosti ca va rabdam.
toata campania dusa de pd-l a fost bazata pe "sunteti prosti"
oare ce a fost cel pe care il sustineti daca nu un securist? cine ajungea mare sef la anvers daca nu avea functie mare pe linie de partid comunist (pe care il condamna acum de parca am murit toti care am trait si pe vremea raposatului) si de securitate?
chiar nu va e rusine?
apropos : declaratie de fost si viitor presedinte V_AM CIURUIT .
Frumos nu am ce comenta.
o sa vedem noi cum ne vor ciurui ei inca 5 ani.
Last edited by gabriela; 07-12-09 at 12:50. Reason: greseala editare
tu vb de securitate la pd-l ... esti orb ? pai esenta psd inseamna securitate ce draq nu ai fost atent ce s-a predat la sedinta de partid sau ai dormit ...![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
in madagascar se ajunge foarte usor data iti este sila de 50% din poporul asta ...EMIGREAZAcalatorie sprancenata
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
V-as ruga frumos sa incetati polemica, eventual va mutati discutia in privat.
eu am terminat deoarece cu unii nu se poate discuta stiu doar sa ne faca prosti pe 50% din aceasta tara care NU au votat baselu.
si eu am terminat ... ne vedem la golden blitz![]()
A fost vina lui Geoana ca a iesti si a anuntat ca este castigator.Toti oameni politici cunoaste ca cind exit poll au o diferenta mai mica de 3% asteapta pe rezultate oficiale nu stau sa bea Sampania.Asa s-a intimplat si la noi la 2000 la alegeri intre Simitis si Karamanlis.Primul a castigat al doila s-a bucurat pina la ora 23:00...