uitati-va pe fata lui Ilici si vedeti cine a cistigat
sa traiasca cumnatamea ca a votat cu Base
Dislikes: 0
Crin Antonescu
Traian Basescu
Gigi Becali
Mircea Geoana
Sorin Oprescu
Kelemen Hunor
Vadim Tudor
Altul
Nu votez
iar eu va rog respectuos pe toti ce i plecati din tara si jubileaza asa de extaziati ca va fi foarte bine sa se intoarca de urgenta in tara ptr ca totul va lua o intorsatura miraculoasa si vor fi de toate
va disparea birocratia
vor creste salariile si pensiile
romanii vor fi numa cu zambetu pe buze si se vor respecta reciproc
vor scadea preturile
va scadea tva
si dracu mai stie ce
NUMA BINE VA DORESC
uitati-va pe fata lui Ilici si vedeti cine a cistigat
sa traiasca cumnatamea ca a votat cu Base
Se vede ca romanilor le place sa traiasca precum vorba lui BASE dar...realitatea ii contrazice,orcum sa fie iubiti toti cei ce au votat cu BASE,vor vedea ce au ales in urmatorii 5 ani,si dupa cum bine zicea cineva de aici fi atent la ce scri ca ramane scris...vom vedea ce bine a ales romanul care sa batut pe un kk de galeata de plastic PDL!!
BRAVO ROMANIA!! inca 5 ani nu de saracie ci...de cea mai crunta mizerie,bravo VOUA!!!
Asta in cazul ca iese BASE!! ps,nu pot accesa nici un link de info despre rezultate partiale,nici macar paginile antena1234 sau realitatea.net,etc,e grav daca pot accesa doar ceea ce nu e legat de alegeri.
6 decembrie 2009
Mircea Geoană e noul preşedinte al Romaniei
CCSB: MG-51 TB-49
INSOMAR: MG 52 TB-48
CSOP: MG 49.5 TB-50.05 (e al PD-L)
CURS: MG 51 TB 49
http://ioskap.blogspot.com/2009/12/m...edinte-al.html
ba Base a cistigat bravo lui
ps iara se bilbiie gioana bine ca scapam de jigodi
Last edited by cartof; 06-12-09 at 22:04.
Felicitari castigatorilor,condoleante invinsilor!!!)
vedem maine. eu n-as pune baza pe exit-poll-uri (de data asta)... oricum diferenta cred ca-i undeva la 20-30 mii voturi (incluzand pe cele din diaspora unde base va lua proabil 80%)... e prea mica diferenta sa clameze inca victoria...
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Beau de bucurie si ii transmit pe aceasta cale fostului Presedinte sa faca macar de aceasta data si sa plece in larg,cat mai in larg unde sa conduca o vapor fabricat din hartie igienca!..Sa ne ajute Dumnezeu sa ne fie mai bine!!!!
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Pentru Neamtu si tot aveai de ce sa mergi![]()
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
V-am explicat cu cateva zile inainte cine o sa iasa presedinte si am fost luat in deridere de unii care nu au nici o treaba cu politica,dar le place asa sa se bage in seama si sa atace
si cine o sa iasa presedinte ?![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !