Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Page 32 of 42 FirstFirst ... 22282930313233343536 ... LastLast
Results 466 to 480 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by tferi View Post
    Avand in vedere in primul rand carentele mele educationale ... dar si intelectuale, te rog JBTC sa ne povestesti ceva si despre atacurile din 11 septembrie 2001, despere aselenizare, Roswell, evenimentele petrecute in Piata Maria din Timisoara in dupamasa zilei de 15 decembrie 1989, revolutia din timisoara, mineriade, ... marmota cu ciocolata .... Multumesc anticipat!
    Respecte.
    haha hai sa "ne radem"... esti simpatic! ignoranta chiar e binecuvantare si cei saraci cu duhul chiar sunt fericiti. am voie sa fiu altfel?

culmea e ca despre unele aspecte enumerate de tine chiar as putea vorbi (in cunostinta de cauza). dar de ce as face-o? ai crede ceva? probabil ca nu... atunci ce rost ar avea?

fiecare e liber sa creada/interpreteze/sintetizeze/deceleze/etc ce vrea si cum vrea...

lasa-ma pe mine "nebun" si bolnav de teoria conspiratiei asa cum eu te las pe tine sa dormi linistit!
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Inca ma mai mir de Geoana.Cat de prostanac poate fi,frate!
    Am avut dreptate cand am zis ca nu ai ce sa alegi,ma mir si de voi ca mai vorbiti de astia doi.Va luptati atat pentru nimic,in loc sa votati cum trebuie in turul unu si sa nu mai ajunga in turul doi nici un rau mai mic.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In mod sigur unii au votat cum trebuie in turul unu , dar ce să-i faci ... nu te poţi opune majorităţii.

Acum votăm (sau nu) ce-a mai rămas.

.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Indiferent ce sar fi votat in turul 1 tot nu aveai ce alege....orcum cu Geoana se va schimba totusi ceva si....ganditi/va la un lucru. nu Geoana va conduce tara ci...partidele ce vor fi majoritare,daca Geoana o va lua pe urmele lui Base atunci parlamentul va face exact ceea ce face acum cu Base....asa ca...dati tarii o sansa eliminand-ul pe Base..

PS! nu uitati un amanunt.Geoana e un politician de meserie si este prin excelenta un bun ambasador datorita anilor petrecuti in MAE si ne-a reprezentat cu succes oriunde a fost,la urma urmei asta e principalul rol al unui presedinte,un bun ambasador al tarii,sa stie sa ne poata reprezenta cu succes in afara,legile le fac parlamentul si presedintele dupa caz le promulgheaza sau abroga,nu confundati faina cu malaiul!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    fiecare e liber sa creada/interpreteze/sintetizeze/deceleze/etc ce vrea si cum vrea...
    Pt mine toate stirile, talk-showurile, dezbaterile televizate nu au nici o valoare atata vreme cat nu subliniaza clar faptul că relaţiile masonice din culise stau la baza dezastrului social, cultural, economic şi politic in care a fost adusă Romania.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Code:
    Pt mine toate stirile, talk-showurile, dezbaterile televizate nu au nici o valoare atata vreme cat nu subliniaza clar faptul că relaţiile masonice din culise stau la baza dezastrului social, cultural, economic şi politic in care a fost adusă Romania.
    CORECT! insa daca te uiti la toate (si cand spun la toate ma refer chiar la toate fie ca-s pro base, pro psd, pro orice altceva sau asa-zis neutre) iti poti forma o opinie cat de cat corecta. in plus daca mai ai si ceva contacte in mediul politic local (tot spectrul politic), cel economic, etc... poti face niste conexiuni si trage niste concluzii a caror acuratete sa depasesca un 75%...

in rest... fiecare e liber sa fie subiectiv (asa cum sunt si eu, evident!)...
    pt ca ce mie imi este bine, nu neaparat ii este bine si "aproapelui" meu.
    nimeni in tara asta, din cei care fac cat de cat politica (si toti facem), nu poate sustine ca este obiectiv. evident ca toti suntem subiectivi.

ce sa spun, ca la nivel relational, poate ca mi-ar conveni sa ramana PD-L la guvernare? mi-ar conveni strict financiar (din cauze ce pot fi usor deduse - pe acest rationament sotia mea a votat si voteaza cu base...), insa la nivel de convingere... aleg altfel, chiar daca nu f convins...

optiunea mea a iesit din joc si acum n-am de ales decat raul cel mai mic... ceea ce voi face. nici pasivitatea nu e o solutie so... voi vota!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Foarte interesant ...

Presa rusa: In relatiile cu Moscova, actiunile lui Traian Basescu apar ca directe si eficiente. Iar politicienii rusi apreciaza partenerii puternici

'' "Indiferent de rezultatul votului de duminica, relatiile Romaniei cu Rusia nu se vor modifica in mod substantial. In relatiile cu Moscova actiunile lui Traian Basescu apar ca dinamice, directe si eficiente. Iar politicienii rusi apreciaza partenerii puternici”, sustine cotidianul Vremia novostei, intr-o corespondenta consacrata alegerilor prezidentiale din Romania.

Intr-o corespondenta din Bucuresti, cotidianul Vremia novostei reda comentariile analistului roman Viorel Patrichi, in opinia caruia „Traian Basescu poate invinge in alegeri cu populara lozinca a luptei impotriva coruptiei”. El crede ca, in aceasta privinta, alegatorii il considera pe Mircea Geoana un politician slab, folosit „de oligarhi si magnati in interesele lor proprii”. „Dar indiferent de rezultatul votului, relatiile Romaniei cu Rusia nu se vor modifica in mod substantial. In relatiile cu Moscova actiunile lui Traian Basescu apar ca dinamice, directe si eficiente. Iar politicienii rusi apreciaza partenerii puternici”, a continuat interlocutorul VN.

Candidatii la presedintia Romaniei au pareri diferite privind Ucraina

Pe de alta parte, presa ucraineana comenteaza contextul relatiilor dintre Kiev si Bucuresti. Romania se pronunta pentru dezvoltarea de bune relatii cu Ucraina, dar nu este inca pregatita la compromisuri unilaterale, informeaza agentia Regnum, citand declaratia facuta in acest sens in cadrul dezbaterilor politice de presedintele in exercitiu al Romaniei, Traian Basescu.

Adversarul sefului statului in alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, l-a acuzat pe Basescu de relatii tensionate ale Romaniei cu tarile vecine si s-a pronuntat in favoarea dezvoltarii unor relatii mai prietenesti cu Ucraina. „Sunt convins ca Marea Neagra va ramane o directie strategica pentru Romania. Dar trebuie sa porturile noastre sa lege Romania si cu alte continente, nu sa se limiteze la regiunea Marii Negre. Trebuie sa ne deschidem in relatiile cu Ucraina si sa dezvoltam colaborarea inclusiv in domeniul platoului continental”, a afirmat Geoana.

Drept raspuns, Basescu a spus ca „nu trebuie sa acceptam compromisuri. Sunt adeptul unor relatii bune cu Ucraina, dar cu conditia ca pasii nostrii sa fie reciproci. Ucraina trebuie sa respecte interesele Romaniei in regiune. Nu suntem de acord cu constructia de catre Ucraina a canalului Bastroe in Delta Dunarii, si aparam interesele romanilor din Ucraina, care trebuie sa aibe posibiltiatea de a invata in limba materna si de a obtine cetatenie romana. Nu se pot pune bete in roate”, a concluzionat presedintele Romaniei. ''

http://www.hotnews.ro/stiri-internat...-puternici.htm
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Presa rusa: In relatiile cu Moscova, actiunile lui Traian Basescu apar ca directe si eficiente. Iar politicienii rusi apreciaza partenerii puternici
    daca citesti hotnews si iei tot ce scriu ei de bun risti sa ramai dezinformat.
    daca mai sapi un pic vei afla ca ziarul rus citeaza/reda parerea unui analist roman (Viorel Patrichi), ceea ce inseamna cu totul altceva...

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Cred ca unii dintre noi au dreptate ! Geoana are mari merite ...

- este fiul unui fost general de informatii ... general pe vremea lui Ceausescu !
    - isi datoreaza cariera diplomatica inceputa pe vremea lui Ceausescu ... tatalui
    - si-a pastrat locul caldut de diplomat in America felicitandu-l pe Constantinescu
    - revenit in tara ... in 2000 a fost facut ministru de externe de catre Nastase
    - a vegetat ca ministru pe vremea cand totul insemna negocierea cu UE facuta de Puscas !
    - a numit ambasadori personaje sinistre ... profitori ai Revolutiei
    - are meritul de a fi contribuit la scoaterea lui Nastase din prim plan
    - inteligenta sa "superioara" a fost taxata de Iliescu cu apelativul "prostanac"

Aceasta este toata marea cariera diplomatica si politica a prezidentiabilului !
    In rest ...esecul penibil de la primaria Capitalei ! ... si atunci ca si acum s-a intalnit in finala cu ... Basescu, si atunci ca si acum si-a dovedit incompetenta si demagogia gaunoasa ! Singura sa tema anti Basescu este tema "scandalului" ... nu-mi aduc aminte sa ne fi spus vreodata ce anume lucrare pentru poporul asta a vrut el sa realizeze si n-a putut din cauza scandalului lui Basescu !
    Da ! are dreptate ca Basescu este un tradator ! ia tradat pe toti cei care s-au dovedit a fi niste gainari marunti ajunsi in functii de demnitate superioara conditiiei lor morale si intelectuale ! un scandalagiu !
    Last edited by MihaiP; 05-12-09 at 08:49.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut,
    cred ca a fost omisa cea mai mare calitate , merit ( cum doriti sa ii spuneti ) a lui MIRCEA GEOANA este ''prieten '' cu VOICULESCU , VANTU , PATRICIU si altii .
    '' Merita '' functia suprema in stat ......
    Va doresc multa INTELEPCIUNE , la vot .
    Noroc .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Stau si ma gandesc de unde au pedelistii atatia bani pentru cadourile electorale?E deja prea de tot,au ajuns sa imparta daruri electorale in scoli si gradinite.Halal democratie.
    Nici pesedistii nu sunt departe de ei,ca doar sunt inventatorii invartelilor electorale,dar "astia micii" au crescut si e incredibil ce pot face.Astept concursul de autobuze de maine.Clar ca vor castiga cei care sunt la butoane.
    Last edited by zmeura; 05-12-09 at 13:42.
    :

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Thumbs down

pai de unde? din taxele si impozitele colectate de la fraieri. care se duc la bugetul statului si apoi catre firmele sustinatoare. adica, aritmetic vorbind din bani publici. ai mei ai tai, ai vostrii....

p.s. cica a comasat peste 100 de taxe si imposite. cu alte cuvinte, in loc sa platesc 100 de lei si 150 de lei pentru 2 impozite platesc 250 pentru unul singur. astia cat de prosti ne cred?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Exerciţiu de transparenţă: 15 jurnalişti şi coment

Exerciţiu de transparenţă: 15 jurnalişti şi comentatori işi fac public votul ( cu argumente sau fara ... )

http://www.presa.nu/politica-interna...-votul-99.html

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Clar ca vor castiga cei care sunt la butoane.
    pai daca nu or cistiga astia care sint la butoane atunci sa se duca dracului ca sint prosti si nu o merita
    ps:Base nu pare a fi prostanac

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu stiu doar ca mi-a venit copilul de la scoala cu cadouri in plasa portocalie.
    O fi de la lupta anticoruptie sau de la democratia europeana?Ce tara avem,campanie electorala in scoli si gradinite.Cand ne zic altii ca suntem tiganii Europei ne suparam.
    :

Page 32 of 42 FirstFirst ... 22282930313233343536 ... LastLast