Ce faza,toate sondajele il dau castigator pe Geoana si pedeleii continua sa vorbeasca prostii.
Jenant acest personaj,dealtfel trist,numit Basescu.Un badaran ajuns printr-o conjuctura presedintele unei tari.El a inceput discursul de "invingator" cu cateva minute inainte ca televiziunile sa poate transmite doar pentru ca stia ca acestea vor transmite mai intai discursul castigatorului,el nu a vrut sa fie transmis al doilea.Jenant e un cuvant care e acceptat de regulile de pe acest forum,ca altfel aveam eu alte cuvinte care sa descrie comportamentul lui.Nu doar comportamentul din aceasta seara,dar ce face el acum e un fel de la B1 trista.
Apropo de B1,m-am uitat 10 minute cu greu.Moraru ala e dus rau,baga tipul tot fel de acuze aberante fara sa vina cu un minim de explicatii logice,ca de dovezi nu mai vorbesc.Daca are invitati de la PDL nu debiteaza aia atatea inventii cat poate el.
Ma bucur ca Base si-a furat-o,sunt trist ca PSD a ajuns din nou sa-si puna un presedinte.Nu am votat pentru ca am afirmat odata ca nu voi vota veci cu PSD.Acum am promis ca nu voi MAI vota veci cu PDL,adica Base.Lista e deschisa si pentru ceilalti daca vor sari si ei calul rau de tot.