Pana la urma se pare ca munca facuta de mine nu era chiar rea, doar ca avea ceva doze de necunoastere.
Avand in vedere cele spese de satlex unde acesta face o conversie a satelitilor in "grade de motor" ca la mine cand ii dadeam sa se duca pe Thor el se ducea aprox. 1 grad de motor ceea ce nu era corect. Dupa ce i-am dat sa se duca 30 grade mi-a gasit Thorul fara probleme si vreo suta si ceva de programe. Am gasit si 30.5W la 61 grade de motor si mai incerc si cu altii. Pe asta din urma nu prinde decat cateva canale, dar e clar ca sunt pe drumul bun. Oricum o sa-i schimb suportul in weekend ca sa fie mai rigid. Probabil ca era corect ce faceam eu doar ca scanarea era aiurea . Acuma vin si eu cu intrebare de novice: totusi satelitii aia care ii are memorati cu grade si tot tacamul care este faza de se duce motorul aiurea? Ce ar trebui sa-i fac ca sa se duca de exemplu la 30 grade de motor cand ii dau Thor si sa nu se duca la 1grad? Imi cer scuze de stresul cauzat dar era prea de tot, totul la boloboc si nu prindeam mai nimic. Va tin la curent despre limite acum.