Results 1 to 15 of 20

Thread: Victor Ciutacu-Auzi, fă, hai sictir...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Victor Ciutacu-Auzi, fă, hai sictir...

Elena Udrea e doamna doar pentru ca asa se spune despre o femeie,are prezumtia de a fi doamna.Daca vrei sa spui de fapt cum e ea in relitate,fara a te feri de cuvinte,iese cam ce a scris respectivul.
    Cat despre limbaj e treaba lui,e blogul lui.Despre limbajul elevat dar de lemn pe care ni-l livreaza conducatorii de 20 ani sunt satul si aici poate fi inclusa si "doamna",pe care cand am vazut-o crosetand la televizor in campania mi-au venit pe buze cuvinetele folosite de Ciutacu.Nu stiu de ce,dar te saturi de minciuni expuse in limbaj decent,mai bine adevaruri in limbaj dur.
    Last edited by zmeura; 06-03-09 at 15:47.
    :

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ... Nu stiu de ce,dar te saturi de minciuni expuse in limbaj decent,mai bine adevaruri in limbaj dur.
    Limbaj dur?... eu cred ca e o injuratura ca la usa ... (corect) CORTULUI ... ne-am deprins ... ANIMALULE ... GOLANI ... TIGANCA JEGOASA ... GAOZAR ... FA,HAI SICTIR ... demne de o RRomanie pe care noi o visam stimata in lume ... de unde ... cand noi nu ne stimam pe noi insusi ...

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Cine l-a facut tonomat a stiut ce spune!
    E un imbecil de reporter care nu face 2 bani! Pacat ca e bagat in seama.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Staric tu de fapt ai citat acolo si cuvinte spuse de politicieni,deci dupa cum vezi ei sunt amestecati in balciul asta cu ziaristii si nu prea e diferenta intre ei.
    E exact ca si cazul cu Ioan Becali cand l-a scuipat pe Terzian in direct,ca apoi toti jurnalistii de sport sa sara ca arsi de parca nu stiau in ce mizerie au intrat cand se invarteau prin fotbal si ne prezentau personajele astea zilnic la toate stirile,inaintea si dupa fiecare meci important,etc.
    Legat de tiganie asta e,vezi multi romani extaziati cand asculta o manea cu dusmanii mor,femeile ma vrea,banii,etc,cu lanturi de aur,smecheri,nesimtiti,hoti si altele,cultura tiganeasca de fapt.Problema e ca astia au si drept de vot si voteaza personaje de genul Basescu,Udrea,Becali(nu a mai iesit partidul lui,dar el era votat inca),Mitrea,Videanu,etc care ajung sa conduca tara asta si se cearta cu ziaristii si moguli care de fapt i-au ridicat.Nu mi-e mila nici o secunda de nici un politician balacarit de catre un ziarist,chiar daca este "doamna".Avea functie importanta ca si consilier pe probleme de integrare europeana la presedentia Romaniei si habar nu avea ca Norvegia nu e membra UE si nu are presedinte.In alta tara o persoana ca aceasta disparea definitiv de pe scena politica,dar la noi o aleg oamenii cu doua maine.Cam asta e de fapt tigania rromaneasca,votam ca prostii aceleasi gunoaie care nu au nici in clin nici in maneca cu functiile in care ajung.
    :

Mentioned
    2 Post(s)

Nu ei sunt problema acestei tari,ci noi ...noi care aplaudam (parca am fi la nustiu care congres...) aceste fapte de "eroism"...noi care ridicam monumente la toti nesimtitii ... noi ... care nu avem nevoie nici de paine ... vrem doar CIRC ... circ am vrut...circ am primit...pacat ca clovnii suntem NOI ... iar ROMANIA...cine mai are nevoie de ea ... noi am tradato ... ei au furato ... strainii au fu....o ( scuze,dar nici eu nu sunt sfant) ):

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai normal,ne uitam la OTV si votam Elena Udrea.Normal ca aplaud cand va ca se mai si injura,ca doar asta mi-a mai ramas.
    :

Mentioned
    2 Post(s)

Mie mia mai ramas o sticla...

P.S.

ref. la Ciutacu ...parcal vad pe domnul din caricatura

e ora 12..iar maine o puteti sterge

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post
    Limbaj dur?... eu cred ca e o injuratura ca la usa ... (corect) CORTULUI ... ne-am deprins ... ANIMALULE ... GOLANI ... TIGANCA JEGOASA ... GAOZAR ... FA,HAI SICTIR ... demne de o RRomanie pe care noi o visam stimata in lume ... de unde ... cand noi nu ne stimam pe noi insusi ...
    din limbajul politicienilor nu lipseste nici :"FATzA DE BIDEU"
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    2 Post(s)

Pai vezi care e problema...noi credem ca asta e normal...normal sa injuri...am ajuns ca o "profesoara" in cea mai veche ideletncire sa ne spuna: "...ca sa fii cineva in Romania,trebuie sa spui o prostie cat mai mare" ... si sa aiba dreptate ... Basescu,Udrea,etc vin si pleaca...in cel mai rau caz totusi depind de noi - prostimea ( norocul lor ca ne mai ademenesc cu un mic ...si ii votam) ... dar astea raman ... asta e profesia lor ( e vorba de jurnalisti)...ei totusi sunt aia care formeaza opinia noastra ... ei sunt cei care ne reprezinta ...si eu nu sunt deacord sa ma reprezinte un gaozar ( da asta a demonstarat prin ceea ce a scris ... ) ... e greu sa treci de la violuri si topoare in cap ... la liderul unei opinii ... pacat ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post
    ... ei sunt cei care ne reprezinta ...
    Man nu ziaristii ne reprezinta ci chiar cei despre care spui ca vin si pleaca,aceia sunt cei care ne reprezinta si iau hotarari in numele nostru.Ce treaba are Ciutacu,daca injura pe blogul lui e treaba lui,nu o face pe banii mei si nu ma afecteaza cu nimic.Ne atacam ca injura ziaristii dar ca Elena Udrea pur si simplu nu are ce sa caute in guvern,unde ia hotarari in numele nostru si pe banii nostri,nu e problema, ca doar e doamna.
    Pur si simplu femeia aia nu are nici o treaba cu guvernul,e rusinos sa ajunga asemenea personaj in guvern si daca unul o injura oe blogul lui nu pot decat sa ma bucur.Poate se hotaraste sa ne lase in pace si se duce la cumparaturi.
    Nu e normal sa injuri,dar cand vad fetele unora pe la TV sa stii ca si eu scap cate ceva printre dinti in casa.Mai mult nu am ce sa fac,prostimea predomina la vot.Eu raman cu injuratura,nu e voie dar asta e,sper ca nu ingrasa.
    :

Mentioned
    2 Post(s)

zmeura fa abstractie despre cine vorbeste susnumitul jurnalist ... judecal ca pe un "jurnalist" care a scris un articol ... de ce ghilimele? ... pentru ca a ales calea cea mai usoara de a fi cunoscut ... injura ...scoate si baga ... mai un FA ....mai un SICTIR .... mai bagam un CUR la desert ... si dimineata ne trezim SUPERSTAR ... ne cunoste o rromanie intreaga ... GENIAL

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

A scris ce a vrut pe blogul lui,nu e vorba de "jurnalism" (chiar ca cei de la Realitatea au terminat si denumirea asta,vezi Traian Radu Ungureanu).Cel putin pe asta nu il platesc din banii mei si nu ia hotarari pentru mine si copii mei.Nu pot face abstractie de faptul ca spune niste adevaruri despre un ministrul al Romaniei:
    1.A ajuns cunoscuta tocmai datorita tonomatelor lui Voiculescu.
    2.Taranca.
    3.Sa se comporte ca un demnitar al statului,nu sa se ia in gura cu ziaristii.
    4.Ce cauta ea la sarbatorirea poetului Marin Sorescu?Nu are nici o treaba.
    Cam asta e.Cui nu-i plac injuraturile e treaba lui,nu il obliga nimeni sa citeasca bloguri.

Propun sa fie dat afara de Voiculescu ca si-a permis sa injure pe blogul lui.

PS:A mai cazut un "jurnalist" pe altarul binelui PDL-ist pentru tara,e vorba de Sever Voinescu.Bravo,uite "jurnalistii" care se luptau pentru binele poporului,care ne aratau calea dreapta,formatori de opinie,etc care de fapt erau doar niste bieti lingai.Asta pe langa Traian Ungureanu,celalalt lingau care folosea doar cuvinte elegante,nu isi permiteau sa injure,dar primeau bani pentru osanale aduse smecherilor care ne conduc.Bravoooo.
    Last edited by zmeura; 08-03-09 at 16:54.
    :