Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Super tare. Sa vedem cum evolueaza situatia.
Fost membru al acestui forum
Adevarul e ca si eu m-am saturat sa vad cum ajung sa ne conduca asemenea personaje,pe vremea PNL erau unii hilari,dar acum de astia nici sa mai rad nu pot.Tara e in plina criza si Elena Udrea are buget la turism din plin,de parca turismul va putea sa rezolve problema.In Romania nu venea nici dracu inainte,de ce ar veni acum cand e criza?Cu ce sa vii?Inafara avionului trebuie sa te teleportezi ca autostrazi nu sunt si trenurile sunt mizerabile.
Alea cu Voiculescu nu prea mai merg,dupa cate minciuni au turnat si la cate tampenii fac nu prea sunt in masura sa arate pe altii cu degetul,chiar daca ar avea motiv.
Uite si "luptatorul" Traian Radu Ungureanu,care se inghesuie la dosul lui Basescu http://tru.blog.cotidianul.ro/ cum v-a candida pe listele de partid http://www.realitatea.net/traian-raz...dl_470217.html .Deja e grava,rasplatesc din plin pe cei care "sunt cu ei" si singura solutie pe viitor este sa fii cu ei.
:
Nu stiu cinei Elena Udrea ( o doamna cred ... dupa nume)....sau nu mai vreau sa stiu ... nu stiu nici cinei acest Victor Ciutacul ( un domn cred...dupa nume) ... dar daca isi permite sa vorbeasca in felul asta ... si daca mai gasim si de aia cad in extaz de la felul asta de a vorbi cu o doamna ( fie ea si Elena Udrea) numi ramne decat sa zic ca ne meritam numele de RROMANIA ca tara ... Tzigani au fost, tzigani sunt inca!.
P.S.
@Sandutsu
O asa RRomanie maRRe eu nu vreau...si te rog nu-mi strica amintirile...
Elena Udrea e doamna doar pentru ca asa se spune despre o femeie,are prezumtia de a fi doamna.Daca vrei sa spui de fapt cum e ea in relitate,fara a te feri de cuvinte,iese cam ce a scris respectivul.
Cat despre limbaj e treaba lui,e blogul lui.Despre limbajul elevat dar de lemn pe care ni-l livreaza conducatorii de 20 ani sunt satul si aici poate fi inclusa si "doamna",pe care cand am vazut-o crosetand la televizor in campania mi-au venit pe buze cuvinetele folosite de Ciutacu.Nu stiu de ce,dar te saturi de minciuni expuse in limbaj decent,mai bine adevaruri in limbaj dur.
Last edited by zmeura; 06-03-09 at 15:47.
:
Limbaj dur?... eu cred ca e o injuratura ca la usa ... (corect) CORTULUI ... ne-am deprins ... ANIMALULE ... GOLANI ... TIGANCA JEGOASA ... GAOZAR ... FA,HAI SICTIR ... demne de o RRomanie pe care noi o visam stimata in lume ... de unde ... cand noi nu ne stimam pe noi insusi ...