-
Membru de onoare
Re: Unde este limita intre original si clona ?
V-ati axat pe DM500.Nu e rau,doar ca Mihaip a vrut o discutie mai generala.Adevarul e ca cele mai multe clone sunt de DM500.
Din ce am vazut probleme au fost si la originale si la clone,nu cred ca poate nimeni sa faca o contorizare exacta a acestora.La acest receptor prinde bine o garantie,in primul rand,lasand pe locul doi discutia legata de original sau clona.
Si daca tot vorbim de el eu va spun ca nu mi-au placut urmatoarele:
-directionarea telecomenzii exact catre receptor.Stiu,"scoate plasticul din dreptul senzorului" nu e pe placul meu.
-vizionarea programelor pe PC nu a functionat niciodata bine,le poti vedea doar cand are chef conserva.
-lipsa link pe LAN,dupa restart,daca,cablul pana la primul switch/router este mai lung de 2-3 m.Administrarea lui de la distanta in aceste cazuri devenind imposibila.
-flash prea mic pentru aceste vremuri.
-incalzirea excesiva.Interesant ca nu toate,dar e loterie.
-nu am auzit de o rata a defectiunilor hardware asa de mare la nici un tip de receptor vandut pana acum in Ro.Si va spun ca Strong si Echosmart s-au vandut poate de 3 ori mai multe,din fiecare model.
Acum,nu stiu daca problemele de mai sus sunt sau nu din cauza clonelor,neaparat.Consider ca e un receptor care a avut atat de multe probleme incat nu se poate face o analiza.
FizzIK sustii ca ti-au trecut 300 de receptoare prin mana.Sa nu zici ca le stergeai de praf si le donai!Mai usor cu "interesele" ca nu e frumos.