Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 14 of 56 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 196 to 210 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

Mai frate,cateodata am impresia ca tu de fapt stai pe forumuri doar ca sa arunci cu noroi,sa te dai mare si sa-i iei la misto pe altii.Daca pana acum nu ai inteles ca nu se accepta limbajul de mahala pe aici asta e.O sa incerc sa pun o vorba ca sa scapi de suferinta.
    Sunt convins ca ai sa fugi dincolo sa arunci cu noroi.Foarte bine si acolo sa stai.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Atacul Digi asupra receptoarelor pirat

Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    dar sincer acasa e celmai bine!!
    bine zici

Standard RSP member vardic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu am auzit pana acum sa fie luat cineva la intrebari doar pentru ca instaleaza windows...si nu linux.... serviciul este un lucru, hobby-ul este separat....daca se nimereste sa si lucrezi in domeniul care iti place...cu atat mai bine ( e si cazul meu, lucrez in domeniul IT). eu zic sa incercam sa ne axam mai mult pe rezolvarea diferitelor probleme legate de hobby-ul nostru comun....si sa lasam certurile inutile....

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

lucru greu de rezolvat la romani,pe nici un forum strain de specialitate nu vezi atata offtopic,atatea discuti pe cine futi,de ce,cand,cum,in fine aiurea
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

1Qggecko A luat BAN pe 2ani pentru comportamentul sau si nerespectarea regulamentului,aviz amatorilor!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Cool Re: "Nu te supara frate!"

Salut.Sper ca anumite persone vor intelege scopul acestui mesaj.Santeti multi care stati pe forum doar sa ciuguliti, asta se stie de mult, dar mai deranjat este ca va treziti dupa luni de zile sa corectati anumite persoane ca au gresit o litera sau ca a pus o stire veche(expirata).In loc sa corectati aceste persoane de ce nu veniti si voi cu amanuntiri la dialog,in loc sa ai inchideti gura la om.Eu cred ca nu este frumos.Orice stire care este adusa cred ca nu este la fel ca cea scrisa de alta persoana acum 2 luni,este diferita asa ca nu cred ca este expirata.O alta problema este Topicul Shoping.Anumite persoane se supara fara nici un inteles,adica intels au pentru ca se vede ca a prins o teapa si cauta sa o dea la altul.Cred ca in momentul cand ai ceva de vanzare este mult mai frumos daca sar da cat mai multe detali de produl pus in vanzare.Ma refer la acest lucru deoare am facut o gafa sa aduc la cunostinta cu teapa de pret la Cam Module Diablo ver.2.2 care nu specifica ca pentru al aduce la 2.3 trebuia sa platesti o suma la doulabs pentru Upgrade.Dar persoana sa vazut jignita deoarece a luat teapa el si cauta sa o dea la altul sis a suparat de stirea mea.Asta este,nu trrebuia sa aduc la cunostinta.Dar cred ca si vanzarile se pot face pe scopuri si persoane serioase si mai ales incredere nu hotie si smecherie.
    In momentul actual din cate persoane sant on line nu vad o noutate pusa toti asteapta sa vada pica ceva sau nu.In loc sa stai asa cauta si tu si adu o stire buna pe forum.Nu ma refer la Moderatori deoarece scopul lor este de controlare persoanele ceea ce au pus pe forum si corectarea lor ,nu voi pescarilor.Pe alte forumuri santeti in stare sa scrieti ca daca nu aveti discuti puse nu puteti nici descarca din upload si nici a raspunde la alte persoane.Asa hai aici ca este LIBERTATE.

HAI ca mai rau ma enervez.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Turku View Post
    Salut.Sper ca anumite persone vor intelege scopul acestui mesaj.Santeti multi care stati pe forum doar sa ciuguliti[...]
    Asa este, desi eu as folosi termenul de ''[...]sa invatati''. Nu-mi place sa ciugulesc nimic, nimeni si nimic din ceea ce sunt mi-ar spune ca sunt o oratanie care ciuguleste.
    *
    Pana la urma te supara toti vizitatorii si cititorii forumului sau doar unii?
    Caci desi citesc zilnic forumul....in fine, daca parerea ta reprezinta si admin-ul/moderatorii, pot sterge la fel de bine bookmark-ul cu sateliti.info si raman, da, la celelalte forumuri unde din cand in cand si mai scriu, acolo si unde ma pricep.

Hai weekend placut!
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Turku View Post
    ....Pe alte forumuri santeti in stare sa scrieti ca daca nu aveti discuti puse nu puteti nici descarca din upload .....
    Ai dreptate , am primit ban pe un forum olandez ca nu am postat nimic 72 de zile iar pe unul sirbesc am adunat 1 post in 18 luni si am nevoie de 2 posturi pentru a avea acces la o anumita sectiune .
    Si sint fleoashca de suparat pe ham-sat ca imi cer 18Eur in plus pentru ca nu-s nemtalau din jermania si nici la emailuri nu-mi raspund .

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe unele forumuri aveam nevoie de 4 posturi pentru a putea primi PM.Crezi ca mi-a dat cineva explicatii cand mi-a sters aberatiile de umplutura?Pana nu am postat lucruri cu adevarat utile nu a mers.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ei....Turku a spus altceva:adica unul care luni de zile doar ..."ciuguleste" ....invata
    ...treaba lui ce face...,nu ar fi cazul sa posteze doar ca sa critice chestii marunte,neesentiale pt. specialitatea asta
    Daca am inteles gresit imi cer iertare....eu sunt inca in stadiul de a ciuguli

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

[QUOTE=andre;56485]Ei....Turku a spus altceva:adica unul care luni de zile doar ..."ciuguleste" ....invata
    ...treaba lui ce face...,nu ar fi cazul sa posteze doar ca sa critice chestii marunte,neesentiale pt. specialitatea asta
    Nu stiu ce ai inteles dar daca ai inteles gresit nu trebuie sa iti ceri scuze (mai citesti odata ce scrie).
    Last edited by Turku; 30-11-08 at 20:32.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Prin intermediul acestui post vreau sa anunt cei care fac schimb de gbox free sau cccam free sa nu mai faca greseala aceasta.Sant cativa incepatori care dupa efortul altora care iau invatat cum sa bage un card in share sau cum sa faca un schimb de linie, se ofera singuri sa ai dea si altuia un Dline sau Cline free si dupa aia incepe sa se reproseze catre celui care ia dat linia C (pentru ccam)sau D(pentru gbox ss2 sau dream)free fara nici o obligatie "DAR TU CAND ITI IEI UN LOCAL MA".Daca se ajunge la chestia asta eu ai rog pe cei care vor sa faca schimb cu mine de dline sa isi tina linia acolo si dreamul si sa sil bage in C*R.Nu poti obliga pe nimeni sa asi ia abonament sa bage sharing si sa iti dea tie local ca mai bine se lipseste de sharing cu tine si vede linistit si bine si fara localul tau care il dai.Asa ca incercati sa intelegeti ce inseamna GBOX FREE si CCCAM FREE.

Nu te obliga nimeni sa faci sharing cu cineva asta este decizia ta daca vrei
    sa faci.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lightbulb Re: "Nu te supara frate!"

'' In momentul actual din cate persoane sant on line nu vad o noutate pusa toti asteapta sa vada pica ceva sau nu.In loc sa stai asa cauta si tu si adu o stire buna pe forum.Nu ma refer la Moderatori deoarece scopul lor este de controlare persoanele ceea ce au pus pe forum si corectarea lor ,nu voi pescarilor '' @ Turku

salut, mare dreptate ai avut , sunt multi '' pescari '' , dupa ce le aduci sub ''nas '' diverse materiale ( info , imagini , plugins etc ) te mai si denigreaza .
    asa e in lumea aceasta .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Problema este a adminului ca a lasat toate stirile la vedere fara sa se inregistreze.Si cred ca se poate adauga acuma obtiunea postari obligatori nu postezi 2 sau 3 posturi PA

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    '' In momentul actual din cate persoane sant on line nu vad o noutate pusa toti asteapta sa vada pica ceva sau nu.In loc sa stai asa cauta si tu si adu o stire buna pe forum.Nu ma refer la Moderatori deoarece scopul lor este de controlare persoanele ceea ce au pus pe forum si corectarea lor ,nu voi pescarilor '' @ Turku

salut, mare dreptate ai avut , sunt multi '' pescari '' , dupa ce le aduci sub ''nas '' diverse materiale ( info , imagini , plugins etc ) te mai si denigreaza .
    asa e in lumea aceasta .
    Pe mine ce ma oftica cel mai mult ca noi (uni) nu toti, ajutam din proprie initiativa si cei invatati invata pentru profit (ma platesti iti spun cum se face, sau iti fac).Eu nu voi ma ajuta pe nimeni chiar daca ma contacteaza pe yahoo caci ajut si imi aud reprosuri sau te barfesc ca curvele in alta parte sau la alti.Asa ca mai rarut cu mine ca este mult mai dragut.

Page 14 of 56 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast