Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 4 of 23 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 46 to 60 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

Quote Originally Posted by Turku View Post
    ....Pe alte forumuri santeti in stare sa scrieti ca daca nu aveti discuti puse nu puteti nici descarca din upload .....
    Ai dreptate , am primit ban pe un forum olandez ca nu am postat nimic 72 de zile iar pe unul sirbesc am adunat 1 post in 18 luni si am nevoie de 2 posturi pentru a avea acces la o anumita sectiune .
    Si sint fleoashca de suparat pe ham-sat ca imi cer 18Eur in plus pentru ca nu-s nemtalau din jermania si nici la emailuri nu-mi raspund .

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe unele forumuri aveam nevoie de 4 posturi pentru a putea primi PM.Crezi ca mi-a dat cineva explicatii cand mi-a sters aberatiile de umplutura?Pana nu am postat lucruri cu adevarat utile nu a mers.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ei....Turku a spus altceva:adica unul care luni de zile doar ..."ciuguleste" ....invata
    ...treaba lui ce face...,nu ar fi cazul sa posteze doar ca sa critice chestii marunte,neesentiale pt. specialitatea asta
    Daca am inteles gresit imi cer iertare....eu sunt inca in stadiul de a ciuguli

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

[QUOTE=andre;56485]Ei....Turku a spus altceva:adica unul care luni de zile doar ..."ciuguleste" ....invata
    ...treaba lui ce face...,nu ar fi cazul sa posteze doar ca sa critice chestii marunte,neesentiale pt. specialitatea asta
    Nu stiu ce ai inteles dar daca ai inteles gresit nu trebuie sa iti ceri scuze (mai citesti odata ce scrie).
    Last edited by Turku; 30-11-08 at 20:32.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Prin intermediul acestui post vreau sa anunt cei care fac schimb de gbox free sau cccam free sa nu mai faca greseala aceasta.Sant cativa incepatori care dupa efortul altora care iau invatat cum sa bage un card in share sau cum sa faca un schimb de linie, se ofera singuri sa ai dea si altuia un Dline sau Cline free si dupa aia incepe sa se reproseze catre celui care ia dat linia C (pentru ccam)sau D(pentru gbox ss2 sau dream)free fara nici o obligatie "DAR TU CAND ITI IEI UN LOCAL MA".Daca se ajunge la chestia asta eu ai rog pe cei care vor sa faca schimb cu mine de dline sa isi tina linia acolo si dreamul si sa sil bage in C*R.Nu poti obliga pe nimeni sa asi ia abonament sa bage sharing si sa iti dea tie local ca mai bine se lipseste de sharing cu tine si vede linistit si bine si fara localul tau care il dai.Asa ca incercati sa intelegeti ce inseamna GBOX FREE si CCCAM FREE.

Nu te obliga nimeni sa faci sharing cu cineva asta este decizia ta daca vrei
    sa faci.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lightbulb Re: "Nu te supara frate!"

'' In momentul actual din cate persoane sant on line nu vad o noutate pusa toti asteapta sa vada pica ceva sau nu.In loc sa stai asa cauta si tu si adu o stire buna pe forum.Nu ma refer la Moderatori deoarece scopul lor este de controlare persoanele ceea ce au pus pe forum si corectarea lor ,nu voi pescarilor '' @ Turku

salut, mare dreptate ai avut , sunt multi '' pescari '' , dupa ce le aduci sub ''nas '' diverse materiale ( info , imagini , plugins etc ) te mai si denigreaza .
    asa e in lumea aceasta .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Problema este a adminului ca a lasat toate stirile la vedere fara sa se inregistreze.Si cred ca se poate adauga acuma obtiunea postari obligatori nu postezi 2 sau 3 posturi PA

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    '' In momentul actual din cate persoane sant on line nu vad o noutate pusa toti asteapta sa vada pica ceva sau nu.In loc sa stai asa cauta si tu si adu o stire buna pe forum.Nu ma refer la Moderatori deoarece scopul lor este de controlare persoanele ceea ce au pus pe forum si corectarea lor ,nu voi pescarilor '' @ Turku

salut, mare dreptate ai avut , sunt multi '' pescari '' , dupa ce le aduci sub ''nas '' diverse materiale ( info , imagini , plugins etc ) te mai si denigreaza .
    asa e in lumea aceasta .
    Pe mine ce ma oftica cel mai mult ca noi (uni) nu toti, ajutam din proprie initiativa si cei invatati invata pentru profit (ma platesti iti spun cum se face, sau iti fac).Eu nu voi ma ajuta pe nimeni chiar daca ma contacteaza pe yahoo caci ajut si imi aud reprosuri sau te barfesc ca curvele in alta parte sau la alti.Asa ca mai rarut cu mine ca este mult mai dragut.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Turku , nu o lua asa in tragic. Fiecare padure are uscaturile ei. Sunt oameni si ...neoameni. Ignora-i pe cei care se preteaza la asa ceva , mai devreme sau mai tarziu li se duce vestea de "buni" ce sunt. Viata este c-am scurta sa pui la suflet chiar totul.

Steliane , toate informatiile noi sunt binevenite. Ca recomandare personala , unde este posibil , citeaza si sursa. Pe tine te deranjeaza faptul ca unii te denigreaza. Poate si pe autorul unui articol sau tutorial (postat de tine) il dreanjeaza faptul ca munca lui este copiata fara acordul lui sau fara mentionarea sursei. Cat despre cei care te denigreaza , sa nu citeasca.

Fost membru al acestui forum

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

intrun fel ai dreptate dar cred ca ideea ta sau propunerea ta de a scrie si sursa de unde am copiat eu si am atasat aici cred ca nu va mai avea nici un farmec,Nu cred ca este un forum de linkuri sau chiar un pay2click pe linkuri.Eu cred ca asa cum o spun si alti care ma cunosc mai bine orice, informatie sau imagine adusa este buna venita, dar daca m-as lua dupa tine, "ORI CE LINK E BUN VENIT DAR NU SCRIETI SAU COPIATI INFORMATIA AICI"

cred ca este o diferenta mare la ce m-am referit eu si la ce ai ajuns tu.
    una este sa ajuti pe cineva si dupa aia sa te ia la sula,si alta e ce zici tu ca nu e bine sa copiezi o discutie si o aduci aici si sa nu ai pui link de unde e sursa.De ce sa pun un link la un site de spam sau virus.De cate ori ai incercat sa cauti aceeasi discutie sau acelasi tutorial pe internet si pe cate siteuri si bloguri si motoare de cautare.
    Fa o incercare si dupa aia poti reprosa ca cineva nu etse corect cu ce se pune pe forum.

Chiar daca te referisei la Stelian cu copiatul mai mult ma atacat pe mine
    Last edited by Snow; 04-01-09 at 13:00. Reason: r12

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ne dam rotuzi care instaleaza mai multe,poti instala sute de mii daca nu sti si le pui varza atunci degeaba instalezi,eu ma refer strict la pasiunea mea de a instala,eu nu am instalat niciodata de dragul banilor ci pentru ami dovedi ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei,deci eu vorbesc strict din punctul meu de vedere ca hobyst,vrea sa ia in considerare sfaturile mele bine,nu vrea iarasi bine,.
    PS! sunt tare curios cum instalezi tu un prime focus de 3,70 si ce randament obti daca ma iei asa la 3..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Deja citind aberatiile de mai sus citez "ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei"

hobby se numeste sa te poti consulta cu alti pasionati atunci cand apar probleme de receptie.Bineinteles pt anumite perzoane acest lucru l vine f greu din faptul ca se dau totdeaua rotunzi.Fara a avea intentia de a dezgropa mortu' sa ne amintem cand ai vrut a receptiona 40E a se cauta
    Daca erai asa de mare hobbist tu si pretenii tai ati fi gasit o solutie viabila , dar n-a fost sa fie.Si ati dovedit ca sunteti "subtiri"

Uite eu chiar azi a testat din nou 40E voi deschide mai incolo un topic pt el

Timpul scoate totu la iveala, mai ales faptul ca avem de invatat unu de la altu si avem nevoie de rabdare pt a asculta si ce zic cei din jur

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Intrebarea era adresata pentru o informatie personala,40E nu ma interesat niciodata si a aparut doar la solicitarea unui client asa ca.....pa!! nu vreau sa zic altceva dar tine-te departe de remarci indiferent de care la adresa mea ca sa imi ies din pepeni iar cei de aici stiu ca fac urat,deci inca o data pune/ma pe ignore ca sa NU existe conflicte........................................
    .............................................................................................
    .................................................................................................
    ................................................................................................
    ..................................................................................................
    ..................................................................................................
    la urmatoarea replica la adresa mea din partea ta nu vor exista acele puncte...............!!!!!!!!!!!!!!!

PSS! uiti un amanunt IMPORTANT!!
    PRIETENII MEI SUNT AICI PE ACEST FORUM si nu sunt deloc SUBTIRI asa cum ACUZI!!! cam grava acuza/jignirea ce ti/a scapat printre degete!
    Last edited by dreambox80; 26-11-09 at 21:05.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@dreambox80 si @doktorofsat, discutia deviaza intr-un sens nedorit.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Salut , imi pare rau pt. "unii" daca le stric ziua de azi , dar am asteptat zic eu destul pt. niste explicatii logice la cele intamplate vis-a-vis de persoana mea si acest forum
    Am vazut ca la inceput am fost cooptat in echipa "Enigma" , bun am facut cum am crezut de cuviinta si am testat si scris diferitele prb. ale imaginiilor rsp scoase ( atat beta cat si finale )
    Oricum necunoscand Linux , nu prea puteam ajuta mai mult ( in afara de testarea imag. )
    Daca am ridicat 2 dintre partile negative ale acestei imaginii ( driverele ntfs si subtitrare sci-fi/universal ) , vad ca am capatat dusmani
    Din pct. meu de vedere al unui non-linux , in general sant interesat ( si cred ca si alti non-linuxi-sti la fel ) ca la o imagine sa am facilitatiile intregite
    Stiu foarte bine ca un lucru/obiect/soft cu cat este mai complex cu atat poate fii mai instabil si invers cu cat este mai simplu cu atat este mai stabil
    Oricum toate imaginiile ( aaf, pkt ,ng,rsp ) nu au scapat in totalitate de instabilitate sau blocaje ( numai cat stai sa vezi ca-ti dispar sau nu acele rotite care se tot invart in anumite situatii fara oprire si acest fenomen = blocaj = ecran verde la alte imag. )
    In alta ordine de ideii , vad ca am fost "ajustat" si de functia "thanks" , de ce ?
    Pt. ca am dat niste explicatii legate de oscam care poate fii folosit atat de cei cu cartela sky it , cat si de cei fara
    Acest lucru este stiut si pe alte forumuri de afara si nu am venit eu cu aceasta idee/explicatie
    Mai ramane sa ma trezesc ca nici ca user numai sant pe acest forum si sa rezolvat totul
    Eu credeam ca pe acest forum voi/vom fii liberi in a ne exprima pareri/opinii bune/rele legate de un subiect , fara a fii "prelucratii"
    Dar dupa cum observ practica este intotdeauna inversul teoriei
    Intotdeauna in practica acolo unde exista si "ghimpii" , lucrurile vor merge/iesi mai bine , decat in situatia in care toata lumea spune "DA" , fara insa a scoate adevarul bun sau rau la iveala
    Poate totusi mi-se va da niste explicatii la situatiile de mai sus , asta in ideea de a vedea ambele fete ale situatilor

Page 4 of 23 FirstFirst 1234567814 ... LastLast