Cu cam nu poti sa faci sharing.Numai cu sloturi interne sau cu phoenix.Exista anumite cam cu care poti sa vezi anumite packete fara sa platesti dar tot nu merita.Phoenix e cel mai buna solutia pt tine.
Dislikes: 0
Salut,
Si totusi...
Vreau sa-mi cumpar un CAM pentru CI din IPBOX900HD.
Vreau sa-mi iau un abonament oficial cu card.
Nu vrau pheonix pentru ca am deja casa plina de cabluri si device-uri. Vreau ceva simplu si functional pentru sharing.
Ce ma sfatuiti? Ce pereche CAM+card este optima: pret, fiabilitate, claritate canale, functionare buna a sharing-ului etc.
Si mai am o intrebare adiacenta. Exista unele CAM-uri care ofera, din cate inteleg, acces oficial fara card si pe o perioada determinata la anumite canale. Asa ceva se poate pune in sharing? Si daca da, care ar fi cea mai ok varianta?
Multumesc,
Rocco
Enigma 1 o sa rezolva probleme cu settings.Adica o sa poti sa folosesti pe settings care exista si pt Dreambox.Evolutia de plugin o sa fie mai usoara,o sa apare destul de interesante plugin care ruleze si la dreambox,problema cu subtitle DVB o sa fie rezolvat,EPG o sa fie mai bun,iar posibil o sa poti sa folosesti si pe skin care exista pt dreambox.O sa fie mai usor pt evolutia emu sub enigma 1.Cu cam nu poti sa faci reshare pe cartela ta.Pt asta ai nevoie la ipbox900 phoenix,la ipbox 910 merge direct prin slot care exista la el la ipbox 9000 ai doi sloturi.Eu le folosesc pe amindoi sloturi cu mbox/newcs si fac reshare pe cartele mele si schimb linii D: cu user care au GBOX,sau newcamd sau newcs.
Chestiunea cam/slot reader este universal valabila, nu are legatura in special cu ipbox sau alt receptor.
Receptoarele(toate modele si toate marcile) vin echipate cu slot reader(in care bagi direct cardul) si CI (interfata comuna idem cu cea de la laptop-uri) unde bagi cam-ul iar in cam cardul.
In functie de marca si model unele vin echipate cu amandoua sau cu una dintre ele.
Cam-ul iti permite sa vezi doar tu, tehnic nu este posibil sa bagi cardul in share(sa dai si la altii).
Pt share folosesti slotul (ip box900 nu are) sau phoenix care il conectezi prin serial sau usb (la receptoarele noi merge doar pe usb). Este foarte practic daca ai mai multe carduri decat sloturi sau indispensabil daca na-i slot deloc(cum e ipbox900 dar apare ipbox910).
Sper ca acum e clar, o explicatie mai simpla nu-ti poate da nimeni ca nu exista !!!
Last edited by motoru; 08-10-08 at 23:42.
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
Salut,
Bun... Sa revenim.
Ce am?
-antena 1.2M cu motor H-H (pana la urma am reusit sa il montez); imi intra toti satelitii vizibili din locatia mea, Bucuresti.
-Receptor IPBOX 900HD - firmware de la SifTeam(una din ultimele versiuni, nu mai stiu care)
-interfata phoenix (legata prin cablu usb-serial la receptor) - pana la urma mi-am luat si dracia asta. am fost ascultator, am inteles ca altfel nu se poate.
Ce vreau? Reshare: sa dau si sa primesc.
Cum fac mai departe, ce optiuni am?
-acum imi trebuie un card sa-l bag in Phoenix. Ce sa-mi iau? Ala de la TVR e bun? Sau imi trebuie alceva pentru ce vreau eu? Si daca da, ce? Max, Akta?
-sunt mai multe sanse sa fiu primit in sharing daca am unul sau altul din carduri? Sau mai exact, conteaza acest aspect?
-mai trebuie ceva? E ceva ce mi-a scapat?
Multumesc,
Rocco
merge bine focus
cu un card de tvr (face si figuri) nu te astepta sa faci rost de prea multe linii
Cardul tvr nu merge cu mbox, cu mgcamd merge. Sa vedem ce va face mbox in viitor sau incubus cu tvr-ul.
Oricum ia-ti alt card, cu tvr nu ai succes decat la straini cu carduri slabe.
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
Salut,
Nu scapati de mine asa usor.
Nu ma hotarasc nicicum ce card sa-mi iau sa bag in phoenix pentru sharing.
Si din cauza asta nici nu mi-am instalat mbox ca sa trec la lucruri serioase. De abea astept.
De ce nu m-am hotarat?
Pa, dupa ce am luat la cautat pe net, reiese ca sunt variantele:
-1. card de la un DTH autohton. Dar:
-am inteles ca in phoenix nu pot intoduce carduri de DTH "personalizate"(DIGI, BOOM, DOLCE)
-nu ramane decat varianta AKTA(sau MAX ca e tot una) sau FOCUSSAT
-2. card TVR (TVR HD si restul de TVR)
-slabe sperante de share, nu te baga nimeni in seama cu un asemena card
-3. unul din cardurile erotice de aici "http://www.digisat-systems.ro/index.php/EROTIC-CARDS/View-all-products.html" sau unul aici "http://www.elstar.ro/?page=shop/browse&category_id=e61a5ef4fdc6312866cf08d36cd7cb07"
Sintetizand cele de mai sus:
AKTA(MAX):
-avantaje:
-discretie, nu te intreaba cine esti cand iei cardul, sau ce vrei sa faci cu el
-platesti odata si ai scapat pe intrega anul
-dezavantaje:
-calitate slaba a transmisiei. nu stiu personal, ca n-am vazut la lucru dar asa reiese din discutiile de pe forum
-pret cam mare pentru niste canale romanesti: 264(baza) baza sau 396(baza+energy) pe 12 luni
FOCUSSAT:
-avantaje:
-pret ok. daca il iei in custodie te mai faci cu un kit de receptie.
-calitate mai buna a semnalului decat la AKTA(opinii culese de pe forum)
-dezavantaje:
-mie imi trebuie cartela dar ca sa o obtin trebuie sa cumpar(sau in custodie) tot kitul, ca nu vand separat
-obligativitatea abonamentului.
Card erotic:
-avantaje:
-preturi relativ ok pentru cele cu un nr de calal mic
-fara abonament, platesti doar odata
-dezavantaje:
-preturi foarte mari pentru cele full
-astia din Bucuresti sunt pudici: nu exista card erotic la vanzare la niciun magazin de profil. Asa ca trebuie sa-l iau din provincie si deci, da-le bani in pus pe transport si da-le si adresa.
-canale putine, risc sa nu fiu primit in sharing
-zice lumea ca-s pervers
Ce ar mai fi de zis:
-eu am deja cablu oferta full de la RCS si la care nu voi renunta. Deci nu tin neaparat sa am dubluri la toate canalele romanesti, ca sunt satul de ele pana peste cap.
-personal inclin spre un card erotic.
-poate ar fi o varianta si achizitionarea unui card de afara, dar nu m-am dus cu studiul asa departe, ca se complica toata treaba. Vreau sa fac ce oi face, m-am chinuit destul.
Asadar, ca sa fiu primit intr-o retea de mbox fara batai de cap si la un cost rezonabil, ce ati face in locul meu?
Sau cum ati rezolvat voi dilema asta in care sunt. Ca daca acum va "jucati" in sharing sigur a trebuit in trecut sa luati o decizie similara
Succes in toate,
Rocco
Last edited by rocco2007r; 30-10-08 at 17:58.
sa stii ca n-o sa ai prea mult succes cu acel card. e plina lumea de asa ceva. ai sa vezi multe anunturi de genul no xxx and arab chanel
mergi pe focus, il iei in custodie si-l bagi sub pat eventual
salut, vezi ca , majoritatea cardurilor xxxx , pe forumurile de schimb de carduri ( celel externe ) nu sunt prea cautate ( cardurile xxxx ) , din contra .
ps: inscrie te pe forumurile in cauza si vei vedea cam ce se cere ( la sectiunea card request )
bafta.