Dislikes: 0
Si ce alte solutii s-ar gasi?
Cu interfata Phoenix merge?
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
merge doar sa-l vezi tu, nu sa-l dai mai departea
Atunci nu are rost sa mai investesc in interfata.
Astept sa apara un alt mbox.
Alta intrebare:
In zona cu ipbox am un pc cu skystar hd. Ma pot folosi de el pentru sharing?
Poate cu mbox si sbcl?
Exista gbox pentru skystar. Poti lega interfata la calculator si sa pui si cardul pe ea. Intre ipbox si gboxul de pe pc trebuie doar sa faci schimb de linia D
Salut,
Am un card(pe el scrie NAGRA) de _igi TV de la un prieten care nu-l mai foloseste dar care il plateste in continuare, deci este activ.
Vreau sa ma folosesc de el la IPBOX 900HD si as dori in consecinta sa cumpar un CAM compatibil cu asa ceva. Exista? Si daca da, de unde pot cumpara?
Am intrebat la peruvision si mi-a zis ca nu exista. Nici macar CAM-uri OASIS sau REALITY cu toate ca pe ele scrie "ALL CAM". Acelasi lucru si pentru DIABLO.
Asadar, se poate sau nu?
Mutumesc,
Rocco
Nu merge in nici un cam acel card. Citeste despre Newcs si cum se face sa pui un nagra 2.
merge dar trebuie sa-i stii bk-ul si rsa-ul de la el, altfel n-ai ce face cu el decat in receptorul cu care a venit
bk-ul si rsa-ul sunt date extrase din card-receptor , cardul de gigi nu merge decat in receptorul cu care este imperecheat cardul ... dar s-au nascut si baieti destepti in lumea asta care stiu sa citeasca datele de pe card mutiland un pic si receptorul . intreaba pe forum poate un "baiat" de treaba cu aparatura necesara te poate ajuta , multa bafta
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !