Results 1 to 14 of 14

Thread: Ma bate gandul sa cumpar un receptor HDTV Comag

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Re: Ma bate gandul sa cumpar un receptor HDTV Coma

Taraneste sau nu taraneste "horatyu" are oarecum dreptate , de ce :

- pt. ca foarte multi au tv lcd care sant numai "HD Ready" (1376 x 768) si isi cumpara asemenea receptoare pt. a urmari prg. hd la o rezolutie mult mai mica (macar un monitor de 22" 1680 x 1080 si tot esti mai apropiat fata de majoritatea tv lcd-urilor "HD Ready").

Legat de modelul tau care poate reda 1920 x 1080 da nu poate recptiona prg. HD in dvb-t , te-as sfatui daca nu l-ai cumparat inca (daca il ai sa-l stapanesti sanatos) niste modele de la Sony de 32" din familia 32" E sau 32" W care sant "Full HD" adica poti receptiona si protv HD in dvb-t si ai si dvb-c (cablu digital) si chiar functioneaza cu cartela de la max tv (dvb-c-ul).
    Legat de receptor personal n stiu nimic , decat ce am citit despre el in nr.4/2008 din info-satelit , deci poate sa ne scrii tu dupa cel cumperi parerile tale legat de acest model , bafta si o zi buna.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Taraneste sau nu taraneste "horatyu" are oarecum dreptate , de ce :

- pt. ca foarte multi au tv lcd care sant numai "HD Ready" (1376 x 768) si isi cumpara asemenea receptoare pt. a urmari prg. hd la o rezolutie mult mai mica (macar un monitor de 22" 1680 x 1080 si tot esti mai apropiat fata de majoritatea tv lcd-urilor "HD Ready").

Legat de modelul tau care poate reda 1920 x 1080 da nu poate recptiona prg. HD in dvb-t , te-as sfatui daca nu l-ai cumparat inca (daca il ai sa-l stapanesti sanatos) niste modele de la Sony de 32" din familia 32" E sau 32" W care sant "Full HD" adica poti receptiona si protv HD in dvb-t si ai si dvb-c (cablu digital) si chiar functioneaza cu cartela de la max tv (dvb-c-ul).
    Legat de receptor personal n stiu nimic , decat ce am citit despre el in nr.4/2008 din info-satelit , deci poate sa ne scrii tu dupa cel cumperi parerile tale legat de acest model , bafta si o zi buna.
    dvb-t nu ma intereseaza doar ce e pe satelit

deci nimeni nu stie nimik de comag hd??

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Ba da ! Ieftin si ... prost ! renumit pentru instabilitate !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru o diferenta de un milion mai bine mergi pe Optibox HDCX

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Quote Originally Posted by snow View Post
    Pentru o diferenta de un milion mai bine mergi pe Optibox HDCX

Merci bajeti cred ca voi sta pana la anul sa vad cum evolueaza piata si mai ales preturile!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

/////////////////////////

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut, @mihaip
    Confirm partial cele spuse de tine... este instabil in sensul ca atunci cand se fac diverse scanari pe diversi sateliti se pierd canale sau liste de pe alti sateliti
    Deci faci o scanare pe satelitul x si te trezesti ca nu mai ai rai-urile de pe Hotbird (chestie patita in cazul meu)
    O alta instabilitate este aceea observata la schimbatul polaritatilor sau legat de polaritati... ma trezesc ca am semnal pe o anumita frecventa si polaritate desi pe satelit exista semnal numai pe cealalta polaritate
    Bineinteles ca la scanare nu vede nimic insa nu dispare si semnalul eronat care apare pe bara
    O alta problema ar fi aceea ca nu vede deloc unele frecventa desi cu Humax nu sunt probleme in receptionarea respectivei frecvente... am observat ca nu lucreaza deloc bine nici cu sr-uri mai mici de 1800 (chiar deloc in unele cazuri sau trebuie sa astepti 5 minute pana vine si semnalul)

Acum... chestiile bune
    -Tuner sensibil comparabil cu cel de la Humax 2000 HD (foarte bun)
    -Software disponibil si actualizat... stie bine Cryptoworks si Nagra 1/2 precum si Biss + alte sisteme mai vechi (probleme am observat numai cu viacces)
    -Incarcare soft direct de pe stick... pe mufa usb disponibila (se pot incarca si alte fisiere, inclusiv poze ce pot fi vizualizate pe ecranul tv-ului)
    -Meniu foarte bun si accesibilitate usoara la listele cu sateliti
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree