Ba da ! Ieftin si ... prost ! renumit pentru instabilitate !
Ba da ! Ieftin si ... prost ! renumit pentru instabilitate !
Pentru o diferenta de un milion mai bine mergi pe Optibox HDCX
Salut, @mihaip
Confirm partial cele spuse de tine... este instabil in sensul ca atunci cand se fac diverse scanari pe diversi sateliti se pierd canale sau liste de pe alti sateliti
Deci faci o scanare pe satelitul x si te trezesti ca nu mai ai rai-urile de pe Hotbird (chestie patita in cazul meu)
O alta instabilitate este aceea observata la schimbatul polaritatilor sau legat de polaritati... ma trezesc ca am semnal pe o anumita frecventa si polaritate desi pe satelit exista semnal numai pe cealalta polaritate
Bineinteles ca la scanare nu vede nimic insa nu dispare si semnalul eronat care apare pe bara
O alta problema ar fi aceea ca nu vede deloc unele frecventa desi cu Humax nu sunt probleme in receptionarea respectivei frecvente... am observat ca nu lucreaza deloc bine nici cu sr-uri mai mici de 1800 (chiar deloc in unele cazuri sau trebuie sa astepti 5 minute pana vine si semnalul)
Acum... chestiile bune
-Tuner sensibil comparabil cu cel de la Humax 2000 HD (foarte bun)
-Software disponibil si actualizat... stie bine Cryptoworks si Nagra 1/2 precum si Biss + alte sisteme mai vechi (probleme am observat numai cu viacces)
-Incarcare soft direct de pe stick... pe mufa usb disponibila (se pot incarca si alte fisiere, inclusiv poze ce pot fi vizualizate pe ecranul tv-ului)
-Meniu foarte bun si accesibilitate usoara la listele cu sateliti
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree