Eu stau in Hunedoara, si am 2 antene fixe. Una de 0,8 de la Dolce, e fixata pe Hellas 39E si cealalta de 0,6. Pe asta de 0,6 am 3 LNB-uri centrul pe Hotbird 13E, si celelalte 2 pe Astra 19,2E si pe Sirius 5E, dar pot sa spun ca merg perfect aproape toate programele. Pe Astra 19,2E imi scapa doar cateva transportere de la germani nu prea importante(cam 880 de programe le prind). In receptor cand scanez gaseste cam 2700 de canale tv. asa fixa cum sta. deci nu iti trebuie antena asa mare sa poti vedea ceva. Sunt bune si astea mici.![]()
Tutun si rabdare,iar cand te incingi mai tare o stingi cu o bericioaica!!!!!!!
Am reusit sa o pozitionez conform manualelor primite,adica axul antenei sa fie indreptat spre steaua polara,lucru cam dificil de gasit intr-o noapte cu ceva nori dar am reusit,acum ramine sa ma joc maine cu lnb-ul si elevatia,restul ce a mai ramas e ..... tutun si o bere receeee!
Last edited by -minus; 27-04-07 at 09:28.
Gataaaaaaaaaa!!!! am reusit intr-un final,acum pot sa ma uit lejer de la 78,5 E la 30 W,mai departe nu am incercat,acum am ramas cu ea pe hispasat,o sa cumpar un actuator de 18 pentru antena ca sa nu mai dau la manivela,in rest sunt super multumit,multumesc tuturor celor ce mau ajutat cu sfaturi si linkuri utile ,
succes tuturor!!
Cine cunoaste meserie,se stie nu???????? BRAVO !