Quote Originally Posted by mvictor View Post
Desi nu m-am uitat exact in meniul de service am facut rodaj peste 100 ore (am vazut ca unii recomanda chiar 200 ore pentru PV70). De fapt setarile de rodaj sunt si cele pe care le am acum, si sunt foarte multumit cu ele (toate setarile putin sub jumatate), am o imagine excelenta. Iar rodajul de fapt a insemnat sa nu ma uit mai mult de 2 ore pe un singur post, iar ecranul sa fie complet cu imagine (sa nu aiba liniile negre sus si jos, si in format 16:9 sau chiar zoom). De fapt nici acum nu ma uit mai mult de 2 ore pe un post. Ideal pentru rodaj sunt programele gen premiere (16:9 si fara sigla), sau filme pe dvd a caror imagine sa acopere integral ecranul.
Mda, asa ma gandeam si eu sa fac rodaj vreo 200 max 300 de ore... iti dai seama ca numai filme DVD/HDTV din calc va merge pe el E mare prostie faza asta cu rodajul... altii zic ca nu e nevoie... pareri pro si contra... eu prefer sa fiu precaut Dar ce prostie... sa-ti cumperi tu plasma si sa nu poti sai dai in gura din prima zi
Zi-mi exact setarile tale de rodaj pls, sau daca stii 100% care sunt ideale pt 42PV70P e si mai bine.