Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 39

Thread: Detectiv particular?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Detectiv particular?

Quote Originally Posted by hobi View Post
    eu nu am catalogat pe nimeni. citeste tot ce s-a scris si ai sa vezi ca eu sunt luat peste picior . nu crezi ca atunci cand ai dreptate trebuie sa te aperi?
    ba da dar nu de maniera asta. era mai simplu si mai elegant doar sa explici de ce si unde a gresit... nu crezi? cel putin asa consider eu... insa... e alegerea ta cum o faci. tot ce spun e ca de maniea asta nu vei "obtine" un amic, din contra...

hobi
    Guest

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    ba da dar nu de maniera asta. era mai simplu si mai elegant doar sa explici de ce si unde a gresit... nu crezi? cel putin asa consider eu... insa... e alegerea ta cum o faci. tot ce spun e ca de maniea asta nu vei "obtine" un amic, din contra...
    cu cea mai mare placere imi fac amici oriunde dar nu grandomani si oameni rupti de realitate . adumi argumente ca gresesc atunci cand explic un lucru si eu sunt cel care pleaca capul . dar nu replicii de genul " eu vand si avioane lui base " sau am 200 de firme infiintate , pustiulica " . citeste ce am scris si ai sa observi ca referirea la cartofi , ceapa si altele nu aveau nici o legatura cu el , ci doar este un mod de a spune ca in tara asta de c.. sunt firme pe care le infiintezi doar respectand anumite reguli idioate .

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cu cea mai mare placere imi fac amici oriunde dar nu grandomani si oameni rupti de realitate . adumi argumente ca gresesc atunci cand explic un lucru si eu sunt cel care pleaca capul . dar nu replicii de genul " eu vand si avioane lui base " sau am 200 de firme infiintate , pustiulica " . citeste ce am scris si ai sa observi ca referirea la cartofi , ceapa si altele nu aveau nici o legatura cu el , ci doar este un mod de a spune ca in tara asta de c.. sunt firme pe care le infiintezi doar respectand anumite reguli idioate .
    ei asta e cu totul un alt mod de a o spune. de obicei referirea la cartori ceapa etc duce cu gandul la "prosti" sau buticari...ca legislatia din RO in materie de comercial e un rahat... asta e alta dezbatere. de fapt mai toata legislatia din RO e un rahat... din pacate...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ica o data va rog reveniti ONTOPIC!!
    hobi a incalcat avertismentul meu de a continua offtopic discutia,refuzul lui de a reveni ontopic la gratulat cu un avertisment,daca va continua va primi BAN!!
    va rog discutati doar despre subiectul initial deschis la inceput,orce abatere va fi sanctionata!
    Va multumesc!
    Last edited by -minus; 14-07-08 at 00:51.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Incearca sa te calmezi.
    Topic redeschis,sa speram ca sa potolit,altfel va primi un BAN de zile mari!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

sa nu cumva sa te ineci cu atatea ban-uri . vezi ca exista un loc pe internet unde iti poti creea o lume numai a ta si unde ii poti vinde si rachete lui base .
    nici tu nici el nu ati incercat sa discutati unul cu altu
    ci doar sa va spuneti parerea

dar in general unii vor sa par mai interesanti si se pun cu gura pe un moderator ca sa se dea rotunzi

nu cred ca e cazul sa faci atat tamtam

inca odata iti spun : daca vrei sa dai un sfat despre subiect fa-o daca nu taci si nu devia de la subiect

mergi tu in acea lume de care vorbesti si da acolo cate sfaturi vrei despre modul de a face o firma pe criteriul tau dar cred ca o sa intelegi
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Buna ziua,

Observ ca nu mai e activ acest topic din 2008 (probabil de cand a venit FB la putere), insa totusi poate mai citeste careva.

As vrea va rog sa va intreb daca a facut cineva scoala postliceala de 2 ani a ANDR (asociatia natioala a detectivilor din Romania) si cum vi s-au parut cursurile. Sau poate stiti pe cineva care a facut-o si cum i s-a parut.

Ma intereseaza calitatea cursurilor, structura lor, interactivitatea, dinamica, modul de predare, si bineinteles calitatea practicii.

As vrea sa urmez aceste cursuri, insa imi este foarte frica sa nu fie o postliceala oarecare cu ore unde se predau dupa dictare chestii mult prea generale si deloc interactive.

Multumesc frumos.

Standard RSP member adrycom's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Trebuie sa ai anumite calitati pentru a deveni detectiv sau sa fi lucrat in sistem .citeste aici http://www.detectiviparticulari.info/ dupa aia da cu banul ....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Inca o data dovedesti ca....nu ai un caracter tare si te afirmi aiurea,in primul rand nu am 200 de firme ci una si buna iar pe langa obiectul principal de activitate mai sunt 200 conexe deschise,cat despre avioane,esti la inceput pustiul! nu trebuie sa fi principalul furnizor ci doar unul din intermediari ca sa poti avea un castig frumos,incheiem aici subiectul,va rog reveniti ONTOPIC!! orce abatere de la topicul initial va fi stearsa iar in prima faza cel ce o va face va primi avertisment iar daca se repeta BAN 7 zile,va multumesc pentru intelegere!