Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 39

Thread: Detectiv particular?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    hobi
    Guest

Default Re: Detectiv particular?

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    gresesti profund. nu-l cunosti so ... nu-l cataloga! esti fost securist/s.r.i.st, militian/politist sau informator actual? cum de iti permiti sa caracterizezi un individ fara sa-l cunosti? fara sa-l studiezi, verifici, etc? astea-s principii de baza in meseriile axate pe culegere de informatii! am vaga impresie ca tu esti cel care pretinde a fi altceva decat ceea ce esti in realitate. probabil ai ceva prieteni, cunoscuti care lucreaza in domeniu si vii sa dai lectii aici etaland un aer de superioriate ce nu-si are rostul aici!... stai linistit, nu toti sunt "pe langa"! invata mai intai sa construiesti un dialog civilizat, apoi poti sa-ti etalezi si cunostintele. si pe cat posibil intr-un mod in care sa te faci placut. cu aroganta nu rezolvi si nu castigi nimic.
    vrei sa ajuti? pai fa-o. tu nu ai facut altceva decat sa iei in bascalie intrebarea unui om care n-avea de unde sa stie anumite lucruri. l-ai iritat si ai avut reactia pe masura...
    toate cele bune.
    eu nu am catalogat pe nimeni. citeste tot ce s-a scris si ai sa vezi ca eu sunt luat peste picior . nu crezi ca atunci cand ai dreptate trebuie sa te aperi? ce ar trebui sa cred despre un om care spune ca are infiintate 200 de firme si ii vinde avioane lui basescu? imi cer scuze , cum m-ai caracteriza tu pe mine daca ti-as spune ca eu stau la masa cu bush si ii vand cocaina si mergem si la fetite impreuna? ai zice oau ce smecher este asta sau vai de mama lui saracu , in ce lume o trai? iar la 33 de ani nu pot sa fi fost securist , militian sau informator al securitatii . nu crezi? si nu am prieteni care lucreaza in domeniu ci chiar lucrez in domeniu . nu am zis ca sunt cel mai bun si nici ca am 500 de firme infiintate sau eu am monopolul investigatiilor in romania . doar am explic legea prietene . din cate stiu eu in romania de dupa 89 exista principiul cine nu este cu noi este in potriva noastra , principiu pe care il folositi voi pe forum . acum am citit si am observat ca este moderator , dar nu scrie nicaieri ca trebuie sa ader la la vreo secta sau partid pentru a-mi exprima parerile ci doar sa respect un regulament de bun simt . eu nu sunt lingau ca sa imi mearga bine .
    Last edited by hobi; 13-07-08 at 22:03.