5

Dislikes:
9
-
Standard RSP member
da moo mondo, dar acel proces verbal..acea chitanta care au scris ce dreaqu au scris..ca nu am inteles nimic .prietenul meu a fost la volan si a semnat ce dreaqu a semnat acea hircioaga ,la care nu a citit nimic din ce a semnat .... si chiar daca citea tot nimic nu-n telegea...
..cu mine care stateam in dreapta ce dreaqu a avut ca gesticulau amindoi politai si ce draqu ziceau habar nu am avut ce vorbeau
le-am dat o foaie si un pix si le-am zis sa scrie suma s-au sa faca un desen ca sa ne putem da seama ce vor , nea scris uite tu dai atiti euroi tu atiti euroi si ne arata ca daca dam euroi sintem liberi ..chitanta s-au proces verbal ce dreaqu a fost ala..... nu ni la dat ..........................neau inapoiat actele care ni le luasera.... cele 2 acte identitate si permisu colegului care era la volan in rest chitanta ...nimic....aliluia... au bagat 100 yuro la buzunar si neau urat drum bun... bineinteles pe limba lor... asta este ce am inteles noi ..dar motivul crimei infractiuni...unde am gresit? nu l-am inteles nici la ora actuala ..centuri siguranta puse.....faruri aprinse..... rovinete pe dearindul platite ...marfa contrabanda nu am avut....care sa fie cauza !!!!!!!!!!!!!!???????????? neau vazut ca sintem romani si asta c-am tot
Last edited by soarece; 27-03-16 at 12:10.