Thanks Thanks:  5
Likes Likes:  19
Dislikes Dislikes:  9
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Intalnire de gradul "O"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Intalnire de gradul "O"

mooo cu o saptamina in urma am fost in germania, eu si inca un prieten . nu am consumat bauturi alcolice.. ... am circulat cu masina.... farurile aprinse.....rovinete platite la fiecare vama pe unde am intrat... centurile siguranta puse... chestia este ca nea oprit politia germana.....si nea amendat si pe sofer si pe pasager ..adica pasagerul fiind eu soarece....nu inteleg motivul ...zona in care ne aflam era ceva Miiunchen...noi ne indreptam undeva spre destinatia........ Besstensee...nu stiu daca am scris corect destinatia, dar este ceva asemanator locatiei unde trebuia sa ajungem. am dat 100 yuroo amenda... si nu nea dat nici o chitanta politia germana ....au scris ceva pe un chitantier si a pus pe sofer sa semneze dar ce au scris sa i ia dreaqu ca nu nea dat chitanta...au oprito ei...cind nea dat actele nu mai nimeream pe unde sa intram in masina noastra ...de frica sa nu se razgindeasca ...prima data cerusera 2 000 yuroo.....hotii nu erau pentru ca masina era identica cu cea a politiei echipata corespunzator l.....girofar-deasupra masina ...fuunctional..... compiuter bord etc...am uitat sa specific erau 2 politai....mo sa fiu aidreaqu ne pusese catusele erau cu o mina pe pistol una pe catuse ,...intrebare!!!!! vi s-a mai intinplat la careva asa ceva...daca stie cineva cum se face portretul robot ..i am in memorie si la ora actuala nici acum nu analizez ce infractiune am facut si pe ce am platit amenda
    Last edited by soarece; 25-03-16 at 00:23.

none
    Mentioned
    42 Post(s)

...mai soarece...matale nu scuipi toata povestea... ceva ceva tre sa fii facut, ca nu se leaga de tine aiurea'n troleu...
    ^^^^
    bafta

Mentioned
    1 Post(s)

am avut un navigator gsp care ne-a invirtit de 2.3 ori in acelasi loc,,,a 3-a oara ne-a indicat ca reconfigurarea este cu succes .......succes ca succces dar cu politia in spatele nostru noi cind i-am vazut ca nea oprit am grezut va vor sa ne ajute le-am explicat prin semne unde vrem sa ajungem le-am scris pe hirtie locatiia .......besstensee.......ei pe limba lor i-mi aduc aminte ca ziceau ceva si anume......dasisdas...dasisdas yuro si ne gesticula cu mina daca dam yuro sintem liberi .... motivul e naspa....... nu am inteles de loc........de ce sa dam amenda soferul si eu ca pasager......mooo sint dezamagit pentru ca in primul rind, nu nea dat cind nea dat actele,,, acea chitanta care a semnato soferul care era cu mine......aaaaaaaa daaaa. stiu din ce cauza am platit amenda....am omorit pe stra-stra-stra bunicul lu muma
    Last edited by soarece; 25-03-16 at 01:15.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mirel View Post
    ...mai soarece...matale nu scuipi toata povestea... ceva ceva tre sa fii facut, ca nu se leaga de tine aiurea'n troleu...
    nu putea pur si simplu sa se laude aici ca a ajuns si el prin Germania , trebuia sa '' inventeze '' o poveste ...

acum are '' motiv sa dea in judecata '' Politia Germana , la Curtea Europeana ...
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Mentioned
    1 Post(s)

moooo in Germania am fost...deci nu e nici un fel de gluma ...nu am intimpinat probleme in nici o tara... Ungaria... Cehia ..Slovacia...numai in Germania ....Nemti scirbosi...mi sila sa i mai vad in fata ochilor...de dat in judecata ...ce dracu sa mai dau ...daca aveam o camera sa i fi filmat era ok... asta ara singura proba cu care puteam sa fac dovada...in rest am rovinetele platite pe unde am intrat singura dovada cu care pot dovedi ca am fost germania sint rovinetele Ungaria... Cehia ..Slovacia imaginatia voastra ca am inventat o frumoasa poveste...e parerea voastra...eu cautam pe cineva care se pricepe la portrete robot ...le am figurile si acum bagate in memorie .ok numai bine ori cum nu o sa cistig nimic....aaaaa uitasem nu va mai rideti ca toti care s-au ris de mine au patito...si tare m-asi bucura sa fac si eu biza de ei cum se rid ei acuma
    Last edited by soarece; 25-03-16 at 12:44.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    moooo in Germania am fost...deci nu e nici un fel de gluma ...nu am intimpinat probleme in nici o tara... Ungaria... Cehia ..Slovacia...numai in Germania ....Nemti scirbosi...mi sila sa i mai vad in fata ochilor...de dat in judecata ...ce dracu sa mai dau ...daca aveam o camera sa i fi filmat era ok... asta ara singura proba cu care puteam sa fac dovada...in rest am rovinetele platite pe unde am intrat singura dovada cu care pot dovedi ca am fost germania sint rovinetele Ungaria... Cehia ..Slovacia imaginatia voastra ca am inventat o frumoasa poveste...e parerea voastra...eu cautam pe cineva care se pricepe la portrete robot ...le am figurile si acum bagate in memorie numai bine ori cum nu o sa cistig nimic
    un curs intensiv de desen / portretistica ar rezolva problema ta ...

Mentioned
    1 Post(s)

ca sa mai fac cursuri din astea asi inbatrini in timp...intrebare....... e cineva care se pricepe la portrete robot ..raspunsul.... Da s-au Nu....

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

padure fara uscaturi nu exista si nici nu va exista

si politistul german este versat a facut si el un ban ca poate vrea sa-si cumpere un lnb,receptor satelit 4k,antena etc iar cu salariul lui de politist cam greu

politistul/politisti romani in uniforma zelosi aflati in fata aeroportul otopeni si care iau la control pe cei care sosesc in tara
    legitimeaza/controleaza bagajele cu alt scop si anume:
    -------ia sa vad eu ce ai tu in bagaje , tu ce crezi ca eu nu stiu ca ai mituit vamesi si ai marfa de contrabanda si alte acareturi ----------
    --------------------foame mare dupa $$$$$ si €€€€€€€-----------------------

vamesii romani/unguri in uniforma zelosi la care tremura buza dupa euroi desi esti cu toate actele in regula dar cauta nod in papura adica $$$$$ si €€€€€€€
    (indeosebi cand vin conationali nostri spre romania sau se reintorc in tarile unde ei traiesc/lucreaza )

politisti unguri in uniforma de la circulatie zelosi care se afla la cativa km de la intrarea in teritoriul lor care deasemenea le tremura buza dupa euroi desi esti cu toate actele in regula

cand cineva povesteste/relateaza/spune ce a patit ori este minciuna sau adevar
    cine a trecut prin asa ceva sau a patit-o stie ca este adevarat ce a scris @soarece si viceversa

Mentioned
    1 Post(s)

da moo dar nu am avut cu noi nimic ..nici un fel de marfa contrabanda....ce am avut in porbagaj niste mincare care sa ne tina de foame timp de 4.5 zile ...in rest nimic si citeva mii yuro cu care am platit un cap tractor tir..daca dadeau de ei cu siguranta ni lua pe toti

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Șoarece vezi sa inveți putina germana ca sa ințelegi de ce ti-au luat bănuții.
    Poate ai părut traficant de branză de burduf și italienii au reclamat la UE ca exista E-coli in branză de oaie.
    Așa am ințeles de la tine ca nu ai făcut nici o branză.

Mentioned
    1 Post(s)

pai cica a aparut ceva la stiri dupa cite am inteles pe postul ZDF. ce post o mai fi si asta .!!!!???dar degeaba..... cica cauta persoanele care au fost oprite de acesti infractori ca le da bani inapoi plus despagubiri dar ce si cum, unde sa fac plingere habar nu am ...in ori ce caz cu limba germana sint in pom..si pomul in aer pentru 100 yuroo asta e poate i cineva germania care stie limba germana in rest sanse sint slabe sa recuperez ceva

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

ZDF e post de desene animate ma, e la misto. Tu nu stiai?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    pai cica a aparut ceva la stiri dupa cite am inteles pe postul ZDF. ce post o mai fi si asta .!!!!???dar degeaba..... cica cauta persoanele care au fost oprite de acesti infractori ca le da bani inapoi plus despagubiri dar ce si cum, unde sa fac plingere habar nu am ...in ori ce caz cu limba germana sint in pom..si pomul in aer pentru 100 yuroo asta e poate i cineva germania care stie limba germana in rest sanse sint slabe sa recuperez ceva

dupa textul de mai sus , cred ca esti ... inca ... in stare de soc ...

ti se pare tie , ca esti numai cu limba germana in pom
    si cu limba romana esti in pom ... nu faci nici o discriminare intre cele 2 limbi ... ambele le '' vezi '' de la nivelul pomului ...
    Last edited by IQ.; 26-03-16 at 10:46.

Mentioned
    1 Post(s)

IQ abtinete te rog http://www.zdfinfo.de/ rog numai persoane care au cunostiinte necesare ..vezi tu aici desene animate ca eu am pierdut ochelari de soare http://www.zdf.de/ te rog nu mai face aberatii aiurea nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine
    Last edited by soarece; 25-03-16 at 18:46.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Tu ai fost cel care ne-ai dat intotdeauna teste de inteligenta.
    E normal sa avem retineri.
    Ce traseu ai urmat mai exact ca sa ajungi in Germania, ar fi bine sa ne spui sa il evitam!
    Eu cand am fost la Munchen (Munich) parca nu am trecut prin Slovacia !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Page 1 of 2 12 LastLast