Results 1 to 15 of 28

Thread: Oscam download center

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

pt ca sunt "banned" anumite clase de ip(tari)!
    Cu proxy de afara merge fara probleme

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by puidezmeu View Post
    pt ca sunt "banned" anumite clase de ip(tari)!
    Cu proxy de afara merge fara probleme
    ....si eu ce am spus mai sus? Dar ei nu nu...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

abureala....si nu are rost sa dezbatem de ce,tind sa cred ca teamu oscam e mai prost ca limba rusa sau ca unele versiuni de oscam care distrug totu si e nevoie sa iei tot de la cap la coada...probabil ca se pricep doar la NDS
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Pai eu in PC am numai patch-uri de NDS.
    Ce sa-i faci daca jijel nu aduce roade
    Pun si ei osu' la rupt une'i malaiu.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dap....de nu ar fi scurgeri,de orice gen de la toti provideri,oscam si nu numai ar fi niste proiecte moarte de mult....asa ca de osu ala la munca ma cam indoiesc eu ca si cu spartu la dolce etc etc.....plm mea asa m am saturat de aberatii,maretii,fudulii si nu in ultimu rand prostii si atribuirea unor fapte ce nu tin de tine personalne invartim in juru cozi si ca coaiele in caldare dar de fapt nu prea santem buni de nimic....nici macar configurarea oscam nu santem in stare..deh doar aia cu malaiu ca acolo e intresu ca altfel daaaaaa clientu cu laba in masa....niic macar o imagine e2,e1 si configurarea ei nu santem in stare,de instalarea unui emu manual nu mai vorbesc...de reglarea unui H-H?boooohh si pot continua la infinit chiar...despre ce dracu vorbim noi???aaaa de NDS,ORANGE,DOLCE cata fantezie si imaginatie...noroc ca se mai posteaza cate ceva pe forumuri externe altfel informatia ar fi la nivel ZEROOOOOOOO

am impresia ca se doreste trafic sau bagare in seama cand mai apare cate unu ca a spart nu stiu ce sau ca stie el nu stiu ce.....sa masurma timpu de cand total tv..pink...dsmart etc sant in bezna....NIMIC.....hai sa vb de sky HD unde vb aia malaiu e mare...nimic,de ce?faptu ca merge pe ala care e 2 lei la taraba....e egal zero

aaa stiu,santem in stare de clonat cartiile,in epoca respectiva cred ca eram primi,ce ne mai pricepeam....dar sa nu uitma ca era mana libera de la mai toti provideri,eee cand usa sa inchis sa cam terminat...va rog eu frumos incetati cu aberatiile si fanteziile ca exista unu,ca exista un team......EXISTA PE DRACU....nici in privat

uite ca incheiere va dau un ex cu privatu asta......luam payserver,sa zzicem ca ptr astia se lucra mai mult la SKY HD....bun sa zicem ca sa rezolvat,in jur de 1000 euro va costa solutia pe detinatoru de pay....buuuun nr se va reduce drastic ptr ca un propritar sa de a 1000 chiar si in cheta ptr un pay de nivel mediu sau mediocru nu e usor,ok sa zicem ca cineva il cumpara.....insa uitam un lucru ce ne caracterizeaza...SA NE DAM MARI iar un client va urla in gura mare ca el vede sky HD.....asta e ceva 100 la suta

pe urma sa nu uitam ca baieti de la sky au oameni doar ptr a face schimb de linii sau sa se de a clienti la vreun pay...SI AU REUSIT...deci vestea se va afla repede cand va fi ceva real si iar o luam de cal cap....si din nou va intreb,despre ce dracu vb mai mereu?

scuze de off
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K