Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Thread: Problema Montura H-H

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Problema Montura H-H

Am un H-H STRONG DM 2100 si de citeva zile nu mai deplaseaza antena pe alti sateliti, ramanind blocat pe Sirius. Am incercat manual sa deplasez si merge, am incercat sa rememorez pozitiile satelitilor dar pauza... nu se misca de pe satelit decit din meniul receiverului daca o fac manual. Am schimbat si receiverul crezind ca asta e problema dar tot la fel. Aveti idee de la ce o fi ??

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Problema Montura H-H

nu prea stiu eu pe la receptoare dar ai pus vreun soft nou pe la receiver sau uitate la setari poate iti scapa ceva gen bifat diseq sau memorarea satelitilor fiindca daca merge manual nu vad sa aibe ceva montura sau alimentarea ei
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Problema Montura H-H

Si Eu Am O Problema Cu Acest Tip De Montura (strong Dm 2100)............nu-mi Ajunge La 30 De Grade Vest...........merge Doar Pana La Vreo 25 De Grade Si Se Opreste Atingand Limita Maxima.........cum Trebuie Sa O Montez? Prind Toti Satelitii Dar Asta E Singura Problema Faptul Ca Nu Ajung La 30 Grade Vest..........cum Trebuie Sa O Montez..........acum Pe Pe 40 De Grade Pe Scala.........

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by bade View Post
    Si Eu Am O Problema Cu Acest Tip De Montura (strong Dm 2100)............nu-mi Ajunge La 30 De Grade Vest...........merge Doar Pana La Vreo 25 De Grade Si Se Opreste Atingand Limita Maxima.........cum Trebuie Sa O Montez? Prind Toti Satelitii Dar Asta E Singura Problema Faptul Ca Nu Ajung La 30 Grade Vest..........cum Trebuie Sa O Montez..........acum Pe Pe 40 De Grade Pe Scala.........

Montura H_H se fixeaza mai intai pe satelitul sudic in cazul Bucurestiului pe astra 23,5E apoi ea isi va urma cursul de la 80E-30W asta daca e reglata cum trebuie!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Despre cum trebuie reglata o montura H_H aici;
    http://sateliti.org/showthread.php?t=123

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Problema Montura H-H

Stau in Rosiorii de Vede si am pus montura pe eurobird 25,5 grade.............prind tot in vest cu exceptia hispasat ........atinge limita hardware de 75 ca m-am uitat pe montura.......montura mea e invers pusa fata de cea prezentata in filmulet-ul prezentat pe youtube

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Stau in Rosiorii de Vede si am pus montura pe eurobird 25,5 grade.............prind tot in vest cu exceptia hispasat ........atinge limita hardware de 75 ca m-am uitat pe montura.......montura mea e invers pusa fata de cea prezentata in filmulet-ul prezentat pe youtube
    Muta montura pe 23,5 daca nici asa nu merge pana la 30W pune-o pe 19E,ar trebui sa mearga,dar nu vad sensul de ce ti neaparat pentru 30W deoarece programele CABO si D+ merg doar in sharing! altceva interesant nu ai ce sa vezi.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Problema Montura H-H

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Muta montura pe 23,5 daca nici asa nu merge pana la 30W pune-o pe 19E,ar trebui sa mearga,dar nu vad sensul de ce ti neaparat pentru 30W deoarece programele CABO si D+ merg doar in sharing! altceva interesant nu ai ce sa vezi.

pai am dreambox..........

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

pai am dreambox..........
    Atunci incearca cu montura pozitionata pe 23,5 sau pe 19E va merge pana la urma!

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

.... vest cu exceptia hispasat ........atinge limita hardware de 75 ca m-am uitat pe montura.....
    Azimutul pt pozitia orbitala 30W este de 64 grade w in Bucuresti .
    Nu ai montat bine instalatia .

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

@barghy....incearca sa resetezi montura manual. Stiu ca trebuie sa existe un buton de reset. Si foloseste functia usuals.
    @ bade...sigur hh-ul nu e bine reglat. Eu am montura identica si merge de la 62 est pana la 30 w. Posibil sa fi setat o limita spre west...la fel.....incearca sa resetezi manual hh-ul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by iugh View Post
    eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?
    Ti-am raspuns in celalalt topic,rezumate la o singura intrebare nu le imprastia pe tot forumul ca le sterg,aviz amatorilor de;DUPLICATE!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

poti sterge tot ceea ce crezi ca sunt duplicate nu am de ce sa ma supar...gresala mea daca am pus duplicate...

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Astazi am reusit sa-mi fac putin timp si am suit pe bloc sa mai reglez antena, pt ca semnalul a scazut foarte mult pe toti satelitii... Initial am crezut ca s-a dereglat din cauza zapezii si a vantului care a fost dar am constatat ca montura( DM2100) a capatat un joc axial destul de mare in gatul(saxsofon) pe care se prinde antena
    Exista vreo posibilitate de a elimina acest joc? sau trebuie sa ma pregatesc sa cumpar alta montura?
    Deocamdata am reglat din nou antena sa pot vedea si eu ceva pana cand rezol problema cu montura...
    Respect

Page 1 of 3 123 LastLast