nu prea stiu eu pe la receptoare dar ai pus vreun soft nou pe la receiversau uitate la setari poate iti scapa ceva gen bifat diseq sau memorarea satelitilor fiindca daca merge manual nu vad sa aibe ceva montura sau alimentarea ei
![]()
Am un H-H STRONG DM 2100 si de citeva zile nu mai deplaseaza antena pe alti sateliti, ramanind blocat pe Sirius. Am incercat manual sa deplasez si merge, am incercat sa rememorez pozitiile satelitilor dar pauza... nu se misca de pe satelit decit din meniul receiverului daca o fac manual. Am schimbat si receiverul crezind ca asta e problema dar tot la fel. Aveti idee de la ce o fi ??
nu prea stiu eu pe la receptoare dar ai pus vreun soft nou pe la receiversau uitate la setari poate iti scapa ceva gen bifat diseq sau memorarea satelitilor fiindca daca merge manual nu vad sa aibe ceva montura sau alimentarea ei
![]()
Si Eu Am O Problema Cu Acest Tip De Montura (strong Dm 2100)............nu-mi Ajunge La 30 De Grade Vest...........merge Doar Pana La Vreo 25 De Grade Si Se Opreste Atingand Limita Maxima.........cum Trebuie Sa O Montez? Prind Toti Satelitii Dar Asta E Singura Problema Faptul Ca Nu Ajung La 30 Grade Vest..........cum Trebuie Sa O Montez..........acum Pe Pe 40 De Grade Pe Scala.........
Despre cum trebuie reglata o montura H_H aici;
http://sateliti.org/showthread.php?t=123
Stau in Rosiorii de Vede si am pus montura pe eurobird 25,5 grade.............prind tot in vest cu exceptia hispasat ........atinge limita hardware de 75 ca m-am uitat pe montura.......montura mea e invers pusa fata de cea prezentata in filmulet-ul prezentat pe youtube
@barghy....incearca sa resetezi montura manual. Stiu ca trebuie sa existe un buton de reset. Si foloseste functia usuals.
@ bade...sigur hh-ul nu e bine reglat. Eu am montura identica si merge de la 62 est pana la 30 w. Posibil sa fi setat o limita spre west...la fel.....incearca sa resetezi manual hh-ul.
eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?
poti sterge tot ceea ce crezi ca sunt duplicate nu am de ce sa ma supar...gresala mea daca am pus duplicate...
Astazi am reusit sa-mi fac putin timp si am suit pe bloc sa mai reglez antena, pt ca semnalul a scazut foarte mult pe toti satelitii... Initial am crezut ca s-a dereglat din cauza zapezii si a vantului care a fost dar am constatat ca montura( DM2100) a capatat un joc axial destul de mare in gatul(saxsofon) pe care se prinde antena
Exista vreo posibilitate de a elimina acest joc? sau trebuie sa ma pregatesc sa cumpar alta montura?
Deocamdata am reglat din nou antena sa pot vedea si eu ceva pana cand rezol problema cu montura...
Respect