Thanks Thanks:  86
Likes Likes:  111
Dislikes Dislikes:  10
Page 7 of 29 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast
Results 91 to 105 of 424

Thread: Dezbatere OSCAM oldpost.

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dMd View Post
    , in momentul cand oscam ruleaza cat de cat stabil se trece la teste cu un coleg de share..
    Oscam rulează stabil de cand i-ai dat drumul. că iți face trafic, e altceva. Cat despre ce setări iți merg ție și la celălalt nu e de discutat. In funcție de ce linii ai, ce caiduri sheruiești.

P.S. toți cei care renunță la cccam și trec pe oscam cred că trec din cauză că au prea mulți clienți și puține "carduri".

P.S.2 pot să fac pariu că aproape toți de pe aici cu vechime avem schimburi intre noi, sau dacă nu, trecem prin altcineva, dar toți suntem legați intre noi. fie direct sau indirect.

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    ... oscam este ca un Robin Hood in share adica ia de la toata lumea si da la toata lumea fara sa tina cont de reshare si de hop .
    Uite aici te contrazic( cu scuzele de rigoare pentru acest mic "quote") niciodata nu iau mai mult de hop2 si filtrez ce iau de pe fiecare linie in parte.
    Sa presupun ca ma intereseaza de pe linia ta doar localul si inca un card rar care e in hop 2 voi filtra acea linie sa ia doar localul si acel card.
    In plus am grija sa alcatuiesc grupurile in baza la ce primesc si sa decid cum redistribui acele carduri.
    Sa presupun ca primesc PPV italy pe o linie si acea linie mai are un reshare. Daca timpii DCW sunt mici( deci receptionez in jur de 200ms max) il mai dau un hop, dar daca e in jur de 400-500ms il blochez.
    In ani de zile am reusit sa triez molozul( 75%). Seriozitatea partenerilor e cea mai importanta.
    Imi pare bine sa o spun dar majoritatea celor implicati acum in cs incearca sa triseze prin orice metoda deja stiuta: linii C transformate in N, fake- din mpcs sau multics.
    Ma ia rasul cand ii aud pe unii ca urmaresc cat trafic face X sau Y impartit la H si la Q sa vada cat ia sau cat nu ia pe ora un partener dar netinand cont de cate hop-uri au dat reshare la cardul lor si nici la cati parteneri poate avea respectivul care trag de acel card sau cat de nehotarati sunt in alegerea canalului( fac zapping mereu).
    Multumesc pe aceasta cale unui amic de-al meu care m-a indrumar acum cativa ani spre oscam, intuind posibilitatile acestuia.
    Sa nu uitam de cacheex- care pt 99% din voi nu inseamna nimic, dar mie mi-au redus NOK urile la un 0-0,7%
    Toate explicatiile sunt date accesand link-urile din webif. Orice configuratie oscam se face doar din web-if si nu din ceea ce vedem pe net gata facut de altii. Unde nu suntem siguri ca trebuie sa modificam e bine sa lasam default si apoi sa studiem ce si cum trebuie de schimbat pentru a face un serviciu fluid.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Mentioned
    0 Post(s)

ieri am făcut anumite teste cu oscam, am introdus două linii din CCcam și anumiți provideri care mi se deschideau in hop 2 pe CCcam, in OSCAM era intuneric.

la setări, in oscam nu am umblat deloc, exact cum s-a instalat așa l-am lăsat. deci nu aveam nicio restricție de caid-uri, etc. DVBAPI era activat bineințeles. Ce aveam in hop 1 deschidea.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cum sa razi cand vine vorba de trafic,cum altfel alegi cine trage de tine?Cine a zis ca nu tii cont de ce dai clientilor?Mai trebuie explicat ca dai localul si ce carduri primesti din hop1 cu drept de reshare (daca stii cum se dau astea in oscam)?
    Traficul "pe ora" il calculezi pe o medie facuta de emu-ul tau pe 1-2 zile,nu intr-o singura ora,e logic si asta.Doar nu sta sa zappeze toata ziua si toata noaptea sa iti faca trafic din asta.Iar daca are clienti multi e adevarat ca ajunge cardul tau la multi parteneri de ai lui,dar in acelasi timp se presupune ca a facut schimb corect cu acei clienti si a mai si primit linii,deci cererile care ii vin lui se distribuie echitabil pe readere nu vin doar pe localul tau.
    Cum filtrezi ce vine pe o linie C?Eu ce primesc de la cei cu care am facut schimb sunt caid-uri diferite,din distante diferite si cu reshare diferit.
    Daca ai local (real) poate ne spui si noua cum faci cand il dai catre clienti fara sa traga din cardurile cu reshare 0.

Da,cachee e pentru cei cu clienti multi,care dau linii multe si de primit iau doar de la fraieri,ca in semnatura,singurii care apara oscam in fata tuturor acuzatiilor de trafic mare,care la adunat de cache e foarte util.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

eu mă agit tare mult cu oscamul pentru TVR. Dacă cu CCcam ar merge TVR HD nici nu m-aș mai uita la oscam. Recunosc, că () cardul de FOCUS il am in oscam cu linie N către CCcam. Mă gandeam la varianta să trec CCcam doar server și să folosc OSCAM cu DVB API activ. Linie C din CCcam in oscam și gata.

Am făcut așa dar nu imi deschide toți providerii față de CCcam.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Daca ai local (real) poate ne spui si noua cum faci cand il dai catre clienti fara sa traga din cardurile cu reshare 0.
    Da,cachee e pentru cei cu clienti multi,care dau linii multe si de primit iau doar de la fraieri
    Uite aici: http://sateliti.info/showthread.php?...-cacheex-mode3

Mentioned
    2 Post(s)

"Cum filtrezi ce vine pe o linie C"- introduci caid-urile care vrei sa le primesti la reader!

"Eu ce primesc de la cei cu care am facut schimb sunt caid-uri diferite,din distante diferite si cu reshare diferit."

Normal : eu pun pe fiecare reader C primit ce caiduri vreau sa iau in raport de ce are partenerul si hotarasc o distanta maxima de la care pot lua acele caid-uri( La cccam poti filtra mai precis si distanta unui anumit caid. ) din CCcam maxhops. Normal ca nu pun sa ia caid-uri care partenerul nu le are
    sa nu-i fac cereri aiurea pentru ceva ce nu exista!

Easter egg:

fara sa te superi Mihai daca citesti atent documentatia oscam si ceea ce am scris eu mai sus vei reusi sa intelegi asta:

"Daca ai local (real) poate ne spui si noua cum faci cand il dai catre clienti fara sa traga din cardurile cu reshare 0."

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu vreau toate caid-urile de pe toate readerele ca altfel daca vroiam un singur caid ii ceream omului linie N.Altfel:

fara sa te superi Mihai daca citesti atent documentatia oscam si ceea ce am scris eu mai sus vei reusi sa intelegi asta:

"Daca ai local (real) poate ne spui si noua cum faci cand il dai catre clienti fara sa traga din cardurile cu reshare 0."
    A fost bancul zilei,banuiesc ca nu prea citesti forumul.Totusi daca stii o solutie esti cel mai tare si poate le spui celor de la oscam,ca nici ei nu stiu.
    :

dMd
    Guest

@Scary, incearca sa dai focusul in 3C ca linie L si vezi cum merge comparativ cu N-ul de il ai acum. Ai incercat sa te "joci" cu oscam.whitelist (Provider List) ? ia incerarca si vezi daca deschide ceea ce merge in 3C si in oscam nu vrea.

Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by dMd View Post
    Aici este marea problema (si nu o spun cu rautate), insa toti s-au invatat sa copieze niste setari luate de-a gata si poate ca asta e motivul pentru care oscamul merge haotic. Nu tot ce e valabil la mine va merge uns la celalalt. Setarile "bune" se obtin numai citind ce s-a scris pana acum pe forumuri despre oscam si consultand pagina lor wiki, in momentul cand oscam ruleaza cat de cat stabil se trece la teste cu un coleg de share.. numai asa poti sa vezi ce e bine pt serverul tau si implicit sa gasesti setarile minune. Altfel, cautand pe net setari universale - nu ai sa faci mare lucru si nu ai sa intelegi oscam niciodata, indiferent ca el este bun sau rau.
    Perfect adevarat! Toti vor "sa mearga" , "sa vada" , "sa aiba tot" chiar daca nu pricep o iota din majoritatea limbilor. Au cate 64 locale in hop1 si alte rahaturi marunte. Nu vreau sa fac nume de parteneri neseriosi care se gasesc si "sus" cu drepturi relative de admini (si te pot banna numai ca sa nu afle altii cat de buni sunt )sau moderatori. Sa nu uitam de KL a crezut ca e nemuritor pe functie, precum si "Alex from Tenerife" ( ah romanul e poliglot...am uitat si foloseste dddamir )

Quote Originally Posted by Scary View Post
    ...Am făcut așa dar nu imi deschide toți providerii față de CCcam.
    Pai nu ai facut bine
    Vezi ce provideri nu iti intra si de ce. Asta e o chestie care mi s-a intamplat si mie la inceput -vedeam ceva in cccam iar cu oscam nu deschidea, totul era din vina mea-luam setari facute de altii. De cand am inteles ce si cum nu mai am probleme. As paria cu tine( dar sa nu ma insel) ca sunt ceva provideri unguresti si nemtesti
    Last edited by piccolo08; 10-05-13 at 15:24.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Te-ai suparat pe moderatorii care atrag atentia ca oscam nu respecta reshare si face trafic?Asta e,lasa ca iti trece,doar nu o sa incep acum sa ma fac ca nu am constatat asta doar ca ii deranjeaza pe cei care aduna cache ca sa ... nu stiu,il pun la congelator pentru la iarna,probabil.
    :

Mentioned
    2 Post(s)

Talking

Mihaiiiiiiiiiiii sincer, cunosti cum functioneaza OSCAM?

In oscam reshare =0 inseamna ca dai locala la partenerul tau si atat si deci el o ia ca si cum ar fi hop 1 la CCCam de la tine si nu o ma da mai departe!
    Reshare 1 o dai lui si un hop mai departe ca si cum ai da hop 2 la CCcam.

Si ne intoarcem la intrebarea ta:

Daca eu le primesc cu hop 0 le vad doar eu , la tine nu mai apar.

Easter egg:

Vrei sa tragi de ele/ de pe ele ceva? Nu e posibil. Vezi doar ce vreau eu sa iti transmit!
    Cei de la oscam nu au raspuns intrebarilor de acest gen pentru ca raspunsul il gasesti si singur deci e scris in wiki.Te apuca rasul cand auzi de asa ceva.
    Cu asta am incheiat.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Bravo,ma bucur ca avem atatia oameni priceputi in oscam.

PS: Nici cei de la oscam nu vor sa citeasca wiki http://www.streamboard.tv/oscam/ticket/2148
    :

Mentioned
    2 Post(s)

Thumbs up

Alunecam in polemici aiurea si stii ca sunt "rau de gura".
    Exista o rezolvare de aia am pus un "easter egg".
    E simpla si e bazata pe tot ce am scris eu mai sus.

Easter egg-placerea de a descoperi singuri !

PS:vreau sa reamintesc tuturor de o chestie acum lipsita de importanta , dar la vremea ei nerezolvata decat de mine si un user care imi scapa acum numele( i-am sugerat ce sa faca ), nemaifiind asa de ager pt ca am 46 ani Era vorba de dolce in Phoenix pe drembox 500s. Am fost acuzat de fake si de imagini trucate. Eu nu am facut publica solutia nici acum dupa ce dolce nu mai e bun de nimic . Si totusi e reala si functionala bazata pe un bug E1!
    La fel si mai sus.
    Last edited by piccolo08; 10-05-13 at 16:09.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu ce e aia easter egg si nici nu ma intereseaza,daca zici ca tu stii ce trebuie facut citeste tiket-ul cap coada si da solutia,inclusiv celui de la oscam care zice ca am dreptate si va cere o solutie.Poate si ei sunt la fel de habarnisti ca mine.
    Nu e nici o polemica,e o problema destul de grava in oscam.Am scris-o pe forum deja pe pagini intregi,nu mai am nici timp nici chef sa o explic a mia oara.Daca nu stii despre ce e vorba nu ma trimite pe wiki degeaba.
    :

Page 7 of 29 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast