Uite aici te contrazic( cu scuzele de rigoare pentru acest mic "quote") niciodata nu iau mai mult de hop2 si filtrez ce iau de pe fiecare linie in parte.
Sa presupun ca ma intereseaza de pe linia ta doar localul si inca un card rar care e in hop 2 voi filtra acea linie sa ia doar localul si acel card.
In plus am grija sa alcatuiesc grupurile in baza la ce primesc si sa decid cum redistribui acele carduri.
Sa presupun ca primesc PPV italy pe o linie si acea linie mai are un reshare. Daca timpii DCW sunt mici( deci receptionez in jur de 200ms max) il mai dau un hop, dar daca e in jur de 400-500ms il blochez.
In ani de zile am reusit sa triez molozul( 75%). Seriozitatea partenerilor e cea mai importanta.
Imi pare bine sa o spun dar majoritatea celor implicati acum in cs incearca sa triseze prin orice metoda deja stiuta: linii C transformate in N, fake- din mpcs sau multics.
Ma ia rasul cand ii aud pe unii ca urmaresc cat trafic face X sau Y impartit la H si la Q sa vada cat ia sau cat nu ia pe ora un partener dar netinand cont de cate hop-uri au dat reshare la cardul lor si nici la cati parteneri poate avea respectivul care trag de acel card sau cat de nehotarati sunt in alegerea canalului( fac zapping mereu).
Multumesc pe aceasta cale unui amic de-al meu care m-a indrumar acum cativa ani spre oscam, intuind posibilitatile acestuia.
Sa nu uitam de cacheex- care pt 99% din voi nu inseamna nimic, dar mie mi-au redus NOK urile la un 0-0,7%
Toate explicatiile sunt date accesand link-urile din webif. Orice configuratie oscam se face doar din web-if si nu din ceea ce vedem pe net gata facut de altii. Unde nu suntem siguri ca trebuie sa modificam e bine sa lasam default si apoi sa studiem ce si cum trebuie de schimbat pentru a face un serviciu fluid.