Buna,
stie careva unde gasesc un tutorial pt. configurare la camd3? Ma intereseaza partea ca client si cum folosesc key in local.
Merci.
Buna,
stie careva unde gasesc un tutorial pt. configurare la camd3? Ma intereseaza partea ca client si cum folosesc key in local.
Merci.
Vreau sa stiu cum sa-l configurez ca client pt. un server CCCam si sa pot vedea TNTSAT de care am auzit ca se poate vedea cu SoftCam.key (card local?) fara altceva.QOUOTE INUTIL Regulament punctul 12 Apasa butonul reply to thread.
Last edited by dMd; 30-04-13 at 13:42.
Daca nu mai vrei altceva ce nevoie mai ai de CCcam?
Cred ca m-am exprimat gresit: pot sa ma conectez la un alt decodor care are un card si un server CCCam pe el.
Deci, pt. decodorul 2 (un ipbox 910hd) vreau sa ma conectez pe decodorul 1 (la care nu pot face modificari, asta-i situatiunea!) care executa un server CCCam si sa folosesc in local (adica pe decodorul 2) Softkey ca sa vad TNTsat. Nu am nevoie de CCCam pe decodorul 2.
Last edited by delta2k2; 30-04-13 at 13:58. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Foloseste MGCAMD pe 2.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pe TNTSAT se mai pot urmari cu key căteva programe (Viacces3.0 - 030B00), 022610 este "picat". MGCamd35.a decodează cu key aceleaşi programe ca VPlug (pluginul pentru DVB cards); un status actualizat al programeleor ce se mai pot urmări cu softcam aici.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K