Quote Originally Posted by klausz View Post
Astazi a venit antena (Emme Esse 115). Am instalat-o dar din pacate nu am reusit sa o reglez prea bine din cauza vantului. Acum pe seara vad ca a mai stat dar cred ca maine o sa mai arunc un ochi. La prima vedere nu se observa vreo imbunatatire de semnal acolo unde m-ar interesa. Ma gandeam ca poate mai castig ceva pe Sky Sports Hd (28,2E). Din ce am reusit eu sa setez astazi nu exista nicio imbunatatire.

Ma gandesc ca poate ar fi bine ca Emme Esse-ul sa il montez fix iar antena no name sa o pun pe motor. Cred ca asa as avea ceva castig.

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Daca as pune 28,2E central, ce alti sateliti as mai putea receptiona cu tije pentru lnb-uri? Sunt sanse sa ajung la 16E? Dar 13 E?

sal @klausz
ce ai mai reusit sa faci? cu esse1.1 pe 28.2 din locatia bucuresti este posibil sa ajungi si pe 16E dar e greu si pe transpoder puternic, cum ar fi srtv TVR (11471). Pe 13E nu cred ca este posibil, cu putine exceptii, de ex 11629 JSC H 27500. Probabil si pe Hellas sa ai reusite.

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

@horatyu, de la postarea lui @claudiu au venit niste informtii foarte clare si exacte, de ce spui ca l-a bagat in ceatza cu asta? ar fi mai bine sa continuam la nesfarsit cu sloganurile vanzatorilor??? >sa repetam la nesfarsit niste lozinci de la comercianti cu impact mare si efect invers nu cred ca e benefic, ex : cumparati invacom ca are 0.1 db,... etc. acum 12-15 ani scria pe lnb 0.9-1.1 db sau chiar mai mult. putem face etichete si sa scriem pe ele nu 0.1 ci 0.05 db. sunt sigur ca le vom vedea curand si se vor vine excelent !!!!!!!! -legile naturale ale fizicii nu ne intereseaza, la NOI SE POATE !
am testat atat invacom si alps cu ceva timp in urma, nici o diferenta notabila. acum am testat inverto black ultra si inverto red classic(ambele quad) si pot spune ca red classic nu este cu nimic inferior, decat la pretz.

Cine poate spune unde se pot cumpara in Romania LNB-uri adevarate, nu universale ci din acelea cu ghidul de unda potrivit pe dimensiunea si forma oglinzii (ms @Claudiu pentru info )