Bine ai venit pe forum
Dislikes: 0
Salutare din Craiovita!
Bine ai venit pe forum
Bun venit !
Bine ai venit!
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Salutare,
Eu iti recomand un gigablue 800 HD.
E Nemtesc,nu e pocnitoare chinezeasca facuta pe vapor.Are tot ce-i trebuie sa vezi si ce nu e FTA.
Merg cam toate emulatoarele pe el si are resurse bune(pt cat costa)
Despre restul daca nu ai card local sa faci schimburi poti si sa cumperi forumul ca tot degeaba...am cerut si eu pe 4 forumuri si nu da nimeni nimic.
Clone war.
:
GigaBlue e tot o clona,asa cum e si Dreambox.Deci nu prea conteaza.
Fara local e greu in sharing.In nici un caz nu baga bani in buzunarul celor care vand linii,cu banii aia ai localul tau si gasesti schimburi."Gratis" nu exista,daca prinzi cate ceva e temporar si nesigur si pana la urma un abonament nu a omorat pe nimeni.
:
Da si ele sunt clone.Dar daca stai sa te gandesti sunt clone dupa originale,nu sunt clone dupa clone.
E ca linia C care iti vine hop2 sau 3.E o mica diferenta intre ele.E clar ca nu poti compara Gigablue cu Dreambox(nici DM cu VU) dar e pe aproape.
Deci acum depinde de fiecare cat vrea sa plateasca pe un rec.
Eu in Craiova am Giga Quad.In Buc mi-am luat un DM doearece sunt doar in trecere prin mareata capitala.
Care Craiova?Vezi ca te intinzi cu gluma si iar ma plictisesc.
:
Adica cum?Nu am voie sa stau in Craiova?
E problema mea cu ce IP intru pe forum.Fie el de USA/EU/RO....
Oricum nu prea conteaza.Si totusi ma gandeam la ceva.
Puneti un premiu...cine isi da seama primul.!
La revedere
Hai moo ciocolax,te superi asa repede?Vroiam sa vorbesc cu un prieten din Craiova de aici de pe forum,poate ieseati si voi la o bere si vedea si el minunatia de GigaBlue de la tine.Na,acum imi zici ca esti in America/UE/etc,ce sa fac?
Unii si-au dat seama de la primul tau post,da-o-n Craiovita ei inca.
Haidipa,insa nu cred ca te lasi,ai timp mult si mintea odihnita.
:
Poate o fi un om negru ... dar cu suflet alb![]()
Pe V il stiu personal doar ce el nu stie cine sunt.In craiovita poti sa trimiti tot forumul..nu ma deranjeaza.Facem in gratar in Piata langa "Blocul Obosit" daca cunosti respectivul cartier Craiova.
Cat despre IP crezi ca ma mai intereseaza cu ce IP intru?Ala care e ramane si aici si gata.
Si sa revin ontopic stiu ca pe aici se incurajeaza lumea sa cumpere doar ce vinde x si y care sunt vechi useri pe aici.Si pe RDI e la fel.
Asta e ,fiecare cu interesele lor.
Sunt multe receptoare care Nu sunt bagate in seama pt ca nimeni (dintre zmeii cu shop-uri) de pe acest forum nu le vinde.!
Cand cineva face "reclama"(descrie) unul dintre aceste rec zboara(motive gaseste oricine)
Asa ca nu mai intrebati ce cutie sa iau pt ca raspunsul il gasiti pe cele 3,4 pagini romanesti care vand asa ceva.Niciodata nu o sa vedeti voi vre-un raspuns ia cutia X de pe alibaba sau aliexpress chiar daca e de 5 ori mai ieftin decat la noi.
Z...postez doar cand cineva are nev de ajutor si nu-l baga nimeni in seama.
@Z nu prea ai dreptate cu semnatura aia.Eu am chimb cu 4 payservere si sunt multumit.
Schimbul de cache ....sti si tu cum e cu el....trimiti ce ai si primesti ce are.
TU ce cache poti avea din cardul ala de flocus si 10,12 useri cae-i ai sa ingrasi ceva?Dar cand primesti zeci de mii de ecm din cache(ca nenorocitii aia au cachee)..e mai bine decat deloc.
Si uite asa am ajuns la mai mult offtopic cu postul asta.
Noi sa fim sanatosi ca ECM-urile nu prea conteaza.
PS:Orange apare la vara pe ASTRA daca nu stiati inca.