Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  6
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 31

Thread: Alcatelx,ciocolax,faracardx,ciordelix,giumbix

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

1.Da,si marmota ...
    2.Mai invata inainte sa scrii pe un forum public.
    3.Ai cam uitat ce ai povestit pe messenger,ii incerci pe toti si la care intri treci la ip-urile de pe liniile lui,cauti alti fraieri,iti mai tragi si tu o linie .... Poate nu mai stii .
    4.Pai scriai ca le-ai scanat chiar tu si ca noi vorbim prostii,faceai misto de cei la care le-ai furat parolele,apoi plangeai ca ti-ai luat ban.Din "interese",nu?
    5.Eu stau sa imi bata fiecare clona apropouri cu "interese" la al patrulea post?Ai pus vre-o dovada?Altfel cine crezi ca te baga in seama,dar nu te poti abtine.Nu umbla nimeni dupa clone in mod special,asta nu inseamna ca stam sa ne ia la suturi cu ele fiecare descreierat.
    6.Bafta la furat/vandut.Cel putin astea le-ai povestit chiar tu cu gura ta,adica tastatura ta.

Bineinteles ca vei plange si tu prin alte parti ca ti-ai luat ban din interese,politica,etc fara sa pomenesti de ce ai facut.Nu mai calca pe aici,data viitoare si alte zeci de dati viitoare vei zbura din start.
    Last edited by zmeura; 17-03-13 at 17:18.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default iuuuhu!

Quote Originally Posted by omulnegru View Post
    Salutare din Craiovita!
    salut ! am zis ca sint " unicat " pe forum!!!!! ia zi vecine unde ne intalnim sa bem o bere, la Segarcea sau la Club ParadisX? mai vorbim de sateliti mai o bere.......

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bă blano asa de rau ai decazut tu care serveai berea numai pe malurile Senei acum te amesteci cu muncitorimea si o arzi la halbă ... ce vremuri .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Razi tu razi,dar unii s-au sacrificat ca sa aiba un receptor original.Uite de exemplu unu fenteaza contoarul de curent si manaca supa la plic iar celalalt,dupa ce zice ca a dat 4000 de lei pe doua receptoare (originale baaa,nu clone ca ale tale), nu mai are bani de un card si se tot chinuie sa fure si el cate o linie de la fraieri.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default mda

Hehe,
    Nu imi trebuie clone si nici nu ies la bere cu una.
    Cat despre furat....furati voi ca eu nu fur.
    Pana acum nu am vazut sa spuna 1 de pe forumuri de la noi ca eu l-am furat.
    Asa ca FOCA...mai tre sa si dovedesti cand spui ceva..cat despre treaba cu vb pe mess ..nu stiu cine e mincinos acum.
    Niciodata nu am intrat la cineva in rec de la care am sau am avut linie.
    Asa ca FOCA...dovezi tata dovezi!!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ciocolax parca ziceai ca nu mai intri.Pacat,ar fi urat din partea mea sa te dau in gat cu clonele de pe alte forumuri,nu mai prinzi fraieri la schimb.Asa mai speram ca stai pe acolo si iti faci de cap cum vrei,nu ma intereseaza ce fac adminii si moderatorii lor,sa se spele pe cap cu tine.
    Dovezi ...cand pui tu legat de "interese".
    :

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai acuzat pe @Z si @X, mai sus scrisi dovezi. Unde sunt dovezile tale in acel caz?

Page 2 of 2 FirstFirst 12