Dintre cei multi care vor renunta scade-i pe cei care sunt inca sub contract si nu vor putea rezilia.
Dintre cei multi care vor renunta scade-i pe cei care sunt inca sub contract si nu vor putea rezilia.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
cu siguranta cei ce vor dori sa faca un prim contract cu un dth cand vor trebui sa aleaga intre digi dolce si focus vor alege intre digi si focus pt ca au si protv, aici ma refer la nea georghe
Daca la categoria de abonati "badea Ion" sau "nea Gheorghe" va referiti la abonatii din zona rurala in mod sigur va inselati.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nea Gheorghe tine TV-ul pe ETNO de sarbatori, cred ca nici nu a observat disparitia canalele PRO, cuvante ca reziliere, focus, digi... nu prea le cunoaste ca acolo doar r0mtelefonul beneficiaza de publicitate agresiva iar ei nu prea au de ales.![]()
nea gheorghe e omu care sta in mahalale marelor orase, care gusta stirile de la ora 5 si umoru de proasta calitate - i se mai spune DOREL
Atata zarva pentru nimic,s-a scos un post care a devenit neinteresant pentru mine,la PRO TV candva ma uitam dar in ultimii ani rar sau deloc,la acasa cred ca de cand a aparut nu m-am uitat 5 minute,la sport sunt canale destule si nu cred ca spun aia de la MEDIAPRO mai mult decat se spune in canalele care au ramas,daca s-ar scoate si canalele cu manele as fi si mai multumit.Mi-ar place un canal generalist,apolitic si cu reclame foarte putine,in care sa nu se intrerupa programul la 10 minute dar asta ar fi imposibil in tara noastra,.
Vineri la magazinul Romtelecom erau peste 40 persoane la rind la reziliere.(Botosani)
Si nu prea erau amabili.....Vai de fetele de la vinzari !
eu unul am renuntat la abonament tocmai pe acest motiv, ca nu mai sunt 10 canale romanesti pe care la data semnarii contractului le detineam in grila. fara costuri suplimentare, fiind in perioada contractuala de 2 ani.