Results 1 to 15 of 92

Thread: Din 3 ianuarie 2013, canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Atata zarva pentru nimic,s-a scos un post care a devenit neinteresant pentru mine,la PRO TV candva ma uitam dar in ultimii ani rar sau deloc,la acasa cred ca de cand a aparut nu m-am uitat 5 minute,la sport sunt canale destule si nu cred ca spun aia de la MEDIAPRO mai mult decat se spune in canalele care au ramas,daca s-ar scoate si canalele cu manele as fi si mai multumit.Mi-ar place un canal generalist,apolitic si cu reclame foarte putine,in care sa nu se intrerupa programul la 10 minute dar asta ar fi imposibil in tara noastra,.

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by john124 View Post
    Atata zarva pentru nimic,s-a scos un post care a devenit neinteresant pentru mine,la PRO TV candva ma uitam dar in ultimii ani rar sau deloc,la acasa cred ca de cand a aparut nu m-am uitat 5 minute,la sport sunt canale destule si nu cred ca spun aia de la MEDIAPRO mai mult decat se spune in canalele care au ramas,daca s-ar scoate si canalele cu manele as fi si mai multumit.Mi-ar place un canal generalist,apolitic si cu reclame foarte putine,in care sa nu se intrerupa programul la 10 minute dar asta ar fi imposibil in tara noastra,.
    La fel,mi-se cam rupe de ei,doar Las fierbinti ma atragea la ei si meciurile din Europa League dar sunt optiuni

De acum vor trebui sa intrerupa programul mai mult pt ca au mai putini "privitori" ori se va uita Loredana la vreo 5 televizoare deoadata

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Vineri la magazinul Romtelecom erau peste 40 persoane la rind la reziliere.(Botosani)
    Si nu prea erau amabili.....Vai de fetele de la vinzari !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dolce stop

Luni merg si eu sa reziliez contractul cu dolce.e posibil oare sa imi pastrez netul si tel fix si sa renunt la dolce tv ???

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by satelix View Post
    Luni merg si eu sa reziliez contractul cu dolce.e posibil oare sa imi pastrez netul si tel fix si sa renunt la dolce tv ???
    cu siguranta vei ramane cu voce + internet; daca vrei sa le reziliezi si pe acestea atunci platesti taxa de reziliere.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

asa este, confirm si eu cele spuse mai sus. daca vrei sa renunti si la voce+net trebuie sa platesti taxa.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default re dolce stop

nu renunt la voce si net deoarece nu am alta solutie deocamdata.sper sa fie cum ati zis.