Results 1 to 15 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ... imi ajung banii pentru ca ma multumesc cu putin ...
    eu nu ma multumesc cu putin si muncesc 12-13 ore pe zi ca sa vina @poanta asta de om si cu shleata lui sa ma impoziteze gradual sa imi ramana la fel ca la unu care sparge poarta dupa 8 ore de munca si alea cu pauze .
    e corect domnu' @Horatyu ?

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ... pentru ca sunt bugetar , dar e vorba de principiu....
    referitor la ce a-ti afirmat mai sus , sper sa nu o luati ca un atac la persoana , am vazut postarile dumneavoastra la diverse ore la care un bugetar ar fi trebuit sa munceasca : 9,37h , 10,30h in zile lucratoare . asta va intreb in calitatea de cetatean platitor de taxe si impozite catre stat .

ps. : asta cu ni s-a taiat 25% e relativa . mai mult nu aveau de unde !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by michael86 View Post
    eu nu ma multumesc cu putin si muncesc 12-13 ore pe zi ca sa vina @poanta asta de om si cu shleata lui sa ma impoziteze gradual
    Tot indoctrinare se cheama si asta, sa stii cum va evolua impozitul pe profit inainte de aplicarea lui. Asa cum exista oameni convinsi ca Victor Ponta mai poate restaura legislatia tarii dupa ce-a framintat-o asemenea aluatului pentru prajituri, exista si oameni convinsi ca Basescu ii va salva de la foame cel putin pe non-bugetari, pentru ca ei reprezinta sectorul privat, ergo capitalismul, iar Base doreste capitalism.

Nimic mai fals; cine priveste in urma la impozitul forfetar si la tranzactiile exclusive pe care statul le-a intretinut cu anumiti privati, poate sa-si faca deja o parere. Adica si sub Basescu s-a dorit si se doreste stoarcerea de fonduri a patronatului, dupa cum si sub Basescu s-a practicat discriminarea antreprenorilor. Afacerile preferentiale si taxele aberante sint doua mijloace esentiale pentru a pune la zid initiativa privata. Cine examineaza lucrurile astea asa cum sint, o sa vada ca regimul portocaliu n-a facut separatia intre categoriile sociale ci i-a jefuit pe toti, pe rind.

Domnilor, sa acceptam: o sa mergem sa votam pe criterii subiective pe care o sa ni le imaginam obiective. Dar n-o sa fie asa. Cui nu i-au convenit anii care au trecut, o sa voteze pentru demitere, iar ala caruia i-au convenit (sau semi-convenit), n-o sa vrea sa schimbe situatia, mai ales ca Antonescu nu pare suficient de convingator. Pina la urma, oricite argumente rationale schimbam, tot ura va face diferenta. Si ala e un sentiment, nu prea are de-a face cu logica.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu ce aveti cu bugetarii, nu ei sint de vina ca au salarii mizere.
    Ei au dat dovada de statornicie, nu au plecat dupa cum bate vintul, managerii lor sint de tot rahatul.

In plus, daca nu ar exista bugetari, ar fi paralizate domenii importante.

Ce stiu eu este asa :
    multi naivi l-au votat acum 8 ani pe Basescu pentru ca le-a promis ca vor trai bine.

Daca inainte de Base imi permiteam sa merg de 2-3 ori la restaurant, plus iesiri saptaminale spre munte sau mare sau strainatate, acum pot sa spun ca trebuie sa astept concediul anual pentru asa ceva.

Nu vad unde e "traiti bine" ?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Basescu a terminat si Grecia!

Fiind in concediu in Grecia, am apucat sa vorbesc cu cativa greci. Unul n-a mai primit salariu de 1 an.
    Se plang de prea multe restrictii, de diminuari de pensii, de copii, fosti angajati care acum traiesc din pensia parintilor, ii injura pe cei mai multi dintre bugetari.
    I-am linistit: poate sa-l injure linistit pe Basescu, el i-o tras o si lor. A aratat la Antena 3 ...

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai poate intra individu pe aici si zmeura i-a aratat cum se scrie corect

Standard RSP member IPatriot's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Durere! cum merge Poll-ul, graficul este parca facut de cei de la butoane, ne batem joc de noi si de generatiile viitoare.
    Copii nostri si istoria ne va judeca

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Individul a spamat si el pe unde a apucat,eu nu am zis ca am copiat ce a scris fix de la comentariile acelea.Au si uselistii postacii lor.
    Poate va faceti si voi un topic separat unde sa discutati numai despre greselile gramaticale ale altora,ca pe vremea cand s-a stabilit ca acesta e un forum tehnic si cat timp se intelege ce scrie cineva e suficient nu cred ca erati multi pe aici,altfel e deschis la vecini unde postatul fara rost e mostenire veche.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

In esenta e adevarat, ar trebui sa facem politica pe net doar ca pur "entertainment". Partea buna a netului e ca pe el intra putini influentabili; cam toti astia care participam la discutii stim cum votam. Partea proasta a netului e ca pe el te poti certa la nesfirsit. Am sentimentul, uneori, ca dusmania fata de necunoscuti e mai apasatoare si mai de durata decit dusmania fata de persoane cunoscute.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

E absolut penibila aceasta prestatie a curtii constitutionale.

Pana unde s-a extins cancerul basist... peste tot, practic.