Nu inteleg de ce multi romani isi schimba optiunile dupa ce vede o emisiune tv , adica se lasa manipulat cu 2-3 emisiuni fara sa treaca prin filtru ratiunii ce a facut acest pirat Romaniei.
E afectata democratia? eu cred ca noi suntem in pericol daca nu putem sa vedem decat in piratul asta chior un salvator.
Treziti-va la realitate , e mai bine sa plece acest individ acum decat peste 2 ani.
Macovei ar trebui condamnata pentru tradare de tara pentru ca a mintit fara nici o rusine ca toate actiunile parlamentului din ultimul timp sunt anticonstitutionale, desi Curtea Constitutionala nu a spus de nici una din ultimile actiuni ale parlamentului ca ar fi neconstitutionale , deasemenea a cerut PEDEPSIREA Romaniei de catre UE, eu spun sa fie ea pedepsita si sa fie judecata pentru raul facut Romaniei.
Va rog sa imi spuneti trei lucruri bune facute de Basescu in ultimi 8 ani sau chiar 22 pot spune sau daca nu gasiti macar unu atunci si poate va convingeti singuri ca este un element nociv pentru Romania sa ramana un om care nu provoaca decat scandal si isi urmareste interesele sale sau ale gastii lui de PDL ==>Udrea , Videanu, Falca.
El este CINSTIT si noi suntem necinstiti ca ni s-a taiat(furat) din salariu 25 la suta ca ei sa poata fura in continuare pentru interesele lor de partid si de gasca.
Cine tine cu piratul il rog eu frumos sa se gandeasca ca eu ca si altii suntem cu 25 la suta mai saraci din cauza acestui individ care a vrut sa fie si prim ministru si presedinte si sa se puna in locul nostru care suntem bugetari si sa vada cum e cand salariu tau e taiat cu un sfert pentru ca ei sunt incompetenti si au dat cu Romania in gard si dau vina pe criza desi nu au facut nimic in afara de taierea salarilor si pensilor si sa inchida niste spitale ca sa nu fie criza.
Pentru mine e clara optiunea la referendumul acesta, trebuie sa plece piratul si cred ca si voi trebuie sa va ganditi ca aveti sansa sa va votati alt presedinte in mai putin de 3 luni incepand de la data de 29 iulie 20121 pentru ca nu e buricul pamantului acest "hahait chior" care a dus Romania in criza actuala pentru ca gasca lor de jefuitori de tara sa TRAIASCA BINE si noua sa ne taie salarile, deci putem sa ne alegem alt presedinte peste 3 luni .
Traim prost piratule, nu traim bine cum ai promis si asta din cauza ta , individ fara rusine care plangi ca moare Stolojan, desi tu ai tras sforile sa inversezi rolurile si sa fii tu presedinte, care bati copii, desi juri cu mana pe Biblie ca nu lovesti cu pumnul copiii, care furi telefoane de la ziaristi sau ii injuri la la usa cortului ii faci gaozari daca nu sunt de aceiasi parere cu tine si cate si mai cate lucruri rele se mai pot spune despre tine , in concluzie pleaca odata de la conducerea tarii ca poate are sansa aceasta tara sa mearga pe un drum bun fara tine la butoane.

, daca nu suntem cu el nu ne mai vrea Europa, cand cei din Europa au foarte multe interes pe toate planurile.