Quote Originally Posted by geo View Post
Nu am citit sa fiu 'compatimit' ci, dupa cum era destul de usor de sesizat [printre atatea paranteze], reclamam in special perceperea taxei de 50 ron pt activarea a 2 cartele [taxa care nu e ceruta pt activarea unei singure cartele] si intrebam care ar fi cauzele, macar asa sa am idee[dar se pare ca nimeni nu are vreo una].. si apoi posibilitatea ca acel dispozitiv nou sa se defecteze dupa 2 luni... nu imi pare atat de mult o problema de costuri cat una de deranj [alt exemplu de deranj: aflu dupa instalare de la..operatoare,nu instalatorii foarte grabiti] ca nu pot vedea vreo 12 programe pe polaritate V decat daca imi iau lnb dublu...deci pune-te pe comandat si asteptat 'baietii' si platit 'baietii',samd..] si e normal pt unii[ca nu avem toti un grad de suportabilitate identic] sa rabufneasca [inutil,ce-i drept] si sa-i trimita la origini...eventual sa-si doreasca poate altceva,vorba spaniolului...
cat despre ironii, daca n-am fost destul de clar in exprimare [pus la socoteala si ultimul post] o sa pot incepe sa desenez...[desi n-am timp]

Man ,nu te supara unii dintre noi mai glumim mai ales atunci cand cineva care are acces la internet si mai si umbla pe forumuri si VEDE peste tot ca digi e vorbit de rau si are inca alte 4 alternative la dispozitie alege tot GIGI,asta e acum te-ai intepat mergi mai departe ai 2 provideri; BOOM si DOLCE amundoi ofera servicii calitative excelente si poti vedea pana la 10 televizoare pe un singur ab. la boom si 2 la dolce ,deci; alegerea e in mainile tale,cat despre gigi cu un telefon la OPC obti rezilierea contractului!
Bafta!