Originally Posted by
geo
Nu am citit sa fiu 'compatimit' ci, dupa cum era destul de usor de sesizat [printre atatea paranteze], reclamam in special perceperea taxei de 50 ron pt activarea a 2 cartele [taxa care nu e ceruta pt activarea unei singure cartele] si intrebam care ar fi cauzele, macar asa sa am idee[dar se pare ca nimeni nu are vreo una].. si apoi posibilitatea ca acel dispozitiv nou sa se defecteze dupa 2 luni... nu imi pare atat de mult o problema de costuri cat una de deranj [alt exemplu de deranj: aflu dupa instalare de la..operatoare,nu instalatorii foarte grabiti] ca nu pot vedea vreo 12 programe pe polaritate V decat daca imi iau lnb dublu...deci pune-te pe comandat si asteptat 'baietii' si platit 'baietii',samd..] si e normal pt unii[ca nu avem toti un grad de suportabilitate identic] sa rabufneasca [inutil,ce-i drept] si sa-i trimita la origini...eventual sa-si doreasca poate altceva,vorba spaniolului...
cat despre ironii, daca n-am fost destul de clar in exprimare [pus la socoteala si ultimul post] o sa pot incepe sa desenez...[desi n-am timp]