Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 37 of 56 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 541 to 555 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Ce pot comenta eu la raspunsul tau?
    Daca-i raspundeam in ton cu raspunsul lui....imi scriai aceleasi cuvinte? Sau ii scriai aceleasi cuvinte?
    Hai sa fim seriosi. Comportamentul de ghiolban este un comportament de ghiolban. Punct! Mai bine fara ghiolbanii.
    Acolo erau si cateva alte comentarii ale unor colegi...printre zecile de comentarii ale userului cu probleme.
    Atata timp cat nu se vor lua masuri cu el...raportul procentual al userilor ce pleaca sau nu mai scriu va fi in crestere.
    Astept un raspuns in legatura cu stergerea contului. Sau scrieti-mi o indicatie catre banare permanenta. Ca fac si o asemenea postare.
    Multumesc!
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Te porti ca un copil rautacios caruia i se refuza o placere anume ... fii barbat si mergi inainte , arata ca esti mai intelept . Pentru ce atunci cand au loc conflicte intre useri trebuie sa ne luam jucariile si sa plecam cu scandal . Daca stii ca userul respectiv se poarta urat cu tine ... ignora acel user si mergi mai departe . Ce ar fi intr-o familie daca am divorta de cate ori ne-am certa cu consoartele ... taria unei relatii sta in puterea de a trece peste certuri si neintelegeri .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

esti tare mooo

te dai victima mereu...probabil si datorita faptului ca ai catva ce te sustin...bravo lor,tot timpu am fost de parere ca persoanele fara cultura,caracter si buna crestere merita a doua sansa

si da nu ma las pana nu las forumu fara useri...esti de o inteligenta de iti curge si prin urechi afara

hai moo ia dracu rulota aia si fa o plimbare

apropo la cate sti si susti tu habar nu ai ce inseamna un forum si ce functi are acesta.....vezi ca are functia IGNORE

eu am multi acarici ca tine pe functia aia

sti ce imi place cel mai tare la tine??ca ma bagi in seama mereu,sant ca aeru ptr tine...arata mi un post unde te am iritat eu pe tine primu????tu esti mai rau ca un copil esti ca un caine ce se freaca de picioarele stapanului

o zi frumoasa sa ai si mult soare......si plimbare placuta
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    0 Post(s)

Cu voi nu ajunge omul la niciun consens ... poate ca la o bere altfel ati gandi
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@stargate,tu raspunzi....de parca am fi de sarbatori si trebuie sa imprastiem iubire-n stanga si-n dreapta. Au trecut sarbatorile.
    I-au fost sterse postari agresive si....atat. Comportamentul asta deviant si agresiv m-a deranjat pana la urma. Ce rezolv cu trecutul pe "ignore" ? Nimic!! Doar ca eu nu voi mai vedea ce scrie el. Ce am rezolvat cu asta? Va scrie mizerii in continuare. Va lua cineva vre-o masura? Nu cred. Voi tratati efecte nu si cauze.

Mentioned
    0 Post(s)

Este usor sa aplici masuri extreme , sters posturi , banari si alte chestii ... problema este ca aceste masuri mai mult irita decat sa rezolve problemele , cel mai greu este sa gasesti o cale de mijloc . Poate ca veti deveni oameni mai cerebrali si veti gasi o cale de mijloc si nu veti mai continua cu jignirile .

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    ...Poate ca veti deveni oameni mai cerebrali si veti gasi o cale de mijloc si nu veti mai continua cu jignirile .

Renunt. Vad ca sunt bagat in aceeasi galeata si nu are rost sa continui.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci , parpaneata + laleaua = love

E clar ca nu vor putea ajunge la un consens. Hai sa asteptam sa intre si laleaua, sa vedem si punctul lui de vedere.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Va astept pe amandoi diseara la un "pod de flori" in Piata Universitati !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

podu de flori l am facut cu mineri,am facut altu la resita si am mai facut poduri de flori dar nu asta are importanta

punctu meu de vedere e exprimat oleaca mai sus...altu nu mai am....doar pana la next time care binenteles va fi candva

parpaneata e o bomba cu ceas

desi am uitat ca exista acest user,ma rog nici nu prea stiam eu de el vad ca mereu imi reaminteste ca exista

eu ii dau satisfactie ca asta doreste el....dar pana acolo unde vreau eu

ce cere el pe aici deja arata ca are o prob mintala si cred ca traieste intr o lume virtuala doar a lui si asta nu spun ca eu LALEUANEGRA fost SUPERMODERATOR si alte BAU BAU nu pot fi sanctionat,banat etc

basta ca pierd conferinta de presa a lui boc
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Nu stau acum sa purec chatul ca sa vad ce divergente ati avut insa limbajul tau laleaua stii bine ca nu e tolerat. Te-am mai rugat si inainte ca daca nu poti sa discuti civilizat, chiar si in dispute / discutii contradictorii atunci sa te abtii. Ca urmare a jugnirilor tale, fara sa tin cont de "cine e vinovat" iti dau ban 3 zile ca sa te linistesti si sa meditezi asupra limbajului civilizat.

Avertisment valabil pentru toata lumea care are aceste iesiri, nu sunteti in P-ta Revolutiei, sunteti pe un forum tehnic, intr-o comunitate care se vrea a fi civilizata. Daca nu reusiti sa respectati niste cerinte simple de buna purtare atunci abtineti-va sau uitati de acest forum.

Sper sa fie pentru ultima oara cand mai vad jigniri si injuraturi pe forum sau in chat.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu pentru ca mi-am exprimat o parere, un pic pozitiva, despre zvartoshu mi-am luat ban 1 zi.

Nu era mai corect sa-i dati lui ban, daca tot minte si va pacaleste ?

Eu cu ce am incalcat Regulamentul ?
    Scrie undeva ca nu ai voie sa ai pareri bune despre oameni ?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Uite aici ai lectura suplimentara:

16.Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.

25.Orice ofensa adusa unui moderator/admin al forumului se pedepseste cu ban!
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Perfect de acord,
    acum e cazul sa definim ce e ala un atac si ce e aia o ofensa.

Daca se poate cu exemple...

Acum si eu pot sa consider o ofensa faptul ca ma ameninti pe pm ca ma banezi daca nu ma potolesc...
    Tu stii mai bine, eu doar o sa accept masurile corecte luate de tine, nu mai stau sa analizez daca pe buna dreptate sau nu...

Sa spuna colegii daca au avut vreo problema reala cu mine...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

?!!!?
    eu te amenint?

Eu ti-am recomandat pentru binele tau.
    Termina omule cu prostiile , ti-am explicat de nu stiu cate ori ca rezultatul actiunilor tale o sa dupa la banare daca nu intelegi sa respecti regulamentul

Eu ti-am spus intr-un mod prietenos ca acolo o sa ajungi, acum tu intelegi ce vrei.
    Cine te pune pe tine sa comentezi de ce am dat eu un avertisment lui @zvartoshu.
    Poate esti un super moderator aici pe forum? sau nu stiu eu cine iti da dreptul sa acuzi un moderator pentru ce face pe forum?

PS:

Uite aici ai lectura suplimentara:

16.Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.

25.Orice ofensa adusa unui moderator/admin al forumului se pedepseste cu ban!

LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Page 37 of 56 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast