Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 38 of 56 FirstFirst ... 2834353637383940414248 ... LastLast
Results 556 to 570 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Vorbiti civilizat si cu respect!
    Regula asta se aplica?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum am inteles, modul tau prietenos de a spune nu imi este familiar.

Pentru convenienta, poate isi dau si altii cu parerea asupra modului prietenos, poate sistemul meu de valori nu e calibrat cum trebuie :

Quote Originally Posted by horatyu
    Quote Originally Posted by gabrield
    Quote Originally Posted by horatyu
    o sa primesti ban 3 zile ca sa meditezi la atitudinea ta
    Cred exagerezi, poti sa imi explici ce te-a facut sa ai atitidinea asta ?

Probabil tu interpretezi gresit spusele mele, eu nu m-am gindit vreodata ca incalc regula 16 sau 25.

Macar da un link cu ce te-a facut sa crezi ca am incalcat regulile alea, sa studiez si eu...
    cati ani ai?
    termina odata sa mai tot comentezi modul meu de a modera ca iei ban permanent
    termina , daca nu iti amintesti iti recomand "LECITINA"
    nu trebuie sa iti dau tie socoteala ce fac eu
    acest forum s-a pastrat FARA SCANDALURI SI INJURATURI FACUTE DE USERI INTRE EI, pentru ca cei care nu au inteles ca este un regulamen (ca tine ) au fost eliminati .
    Explicatia===>Era un topic legat de o antena si tu comentezi ca lasa-l pe horatiu cu punctele lui ...ca si cand eu as fi un copil oligofren si tu esti marele maestru in domeniu
    daca mai indraznesti sa faci si in continuare caz de modul meu de a modera cred ca poti sa pleci pe alte forumuri pentru ca aici o sa primesti o pauza mult mai lunga decat crezi tu
    Ti-am spus ca o sa iti dau 3 zile ban, dar am luat-o sistematic cu prima pedeapsa mai serioasa ca vad ca tu crezi ca avertismentele sunt apa de ploaie.
    Sper sa fi inteles ca deja ai intins coarda mai mult decat trebuie.
    Daca te mananca...mai bine scarpina-te si nu mai adu vorba de mine legat de moderarea pe care o fac.

Numai bine ,
    Horatiu.

Mie imi suna a amenintare fara sa iau in calcul si restul...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Acesta e un mesaj primit de tine in Pm , nu inteleg de ce vrei sa il faci public, dar treaba ta.

Sunt si eu curios daca cineva intelege ca eu vreau neaparat sa iti dau ban sau ca iti recomand sa respecti REGULAMENTUL, pentru ca tu te faci ca nu iti aduci aminte de cuvintele tale , imi ceri mie sa iti dau link-uri catre cuvintele tale
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum as vrea sa inteleaga toata lumea ca eu am primit ban pentru ca am incalcat regulile 16+25.

16 Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
    ...
    25 Orice ofensa adusa unui moderator/admin al forumului se pedepseste cu ban!

Te rugasem sa imi dai un link cu rindurile mele considerate atac si ofensa impotriva ta.

Mentioned
    67 Post(s)

citeste cu atentie PM-ul trimis si o sa iti amintesti ce ai scris aici http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post202537

am editat eu ce ai spus fara sa te gandesti

Eu inchei discutia cu tine ca altfel ne apuca iarna ca sa iti explic sa respecti regulamentul si sa nu mai dai tu stafuri de cum trebuie eu sa moderez.
    "SGU Stargate Universe"

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Nu stau acum sa purec chatul ca sa vad ce divergente ati avut insa limbajul tau laleaua stii bine ca nu e tolerat. Te-am mai rugat si inainte ca daca nu poti sa discuti civilizat, chiar si in dispute / discutii contradictorii atunci sa te abtii. Ca urmare a jugnirilor tale, fara sa tin cont de "cine e vinovat" iti dau ban 3 zile ca sa te linistesti si sa meditezi asupra limbajului civilizat.

Avertisment valabil pentru toata lumea care are aceste iesiri, nu sunteti in P-ta Revolutiei, sunteti pe un forum tehnic, intr-o comunitate care se vrea a fi civilizata. Daca nu reusiti sa respectati niste cerinte simple de buna purtare atunci abtineti-va sau uitati de acest forum.

Sper sa fie pentru ultima oara cand mai vad jigniri si injuraturi pe forum sau in chat.
    eu imi aduc aminte de asta si imi vine sa rad

dar na
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum nu trebuie sa te superi pentru sfaturi, mai ales ca sint venite cu buna intentie, daca te supara, lasa si tu de la tine...

Mai ales ca nu se specifica in Regulament ca e interzis sa dai sfaturi...

Mentioned
    67 Post(s)

uite aici putina lecitina ca vad ca te dai rotund ca tu ai inventat apa calda :

Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Nu le lua in seama punctele alea de la horatyu.
    Si eu am fost cuprins de panica o vreme, dar dupa ce le-a luat inapoi mi-am revenit, asta e treaba lui horatyu, sa ne vedem de dipolii nostri ca isi vede si el de punctele lui...
    adica tu le recomanzi altora sa jigneasca ca nu se intampla nimic

E foarte clar pentru mine ca nu dai doi bani pe moderarea acestui forum, tu ai legea ta, nu te intelegi pe tine , ai scapari de memorie , nu iti mai aduci aminte de cuvintele tale si cand ti se recomanda ca nu e bine ce faci il iei pe respectivul moderator peste picior si mai indemni si pe alti sa nu accepte moderarea.
    Uite pentru cultura ta un exemplu unde duce aceasta atitudine: @zvartoshu a primit ban 2 saptamani (si nu din partea mea ci din partea altui moderator) pentru ca imediat dupa ce l-am avertizat, adica la distanta de doua posturi a vorbit foarte urat si a amenintat alt user, probabil ca pe langa educatia lui si atitudinea ta l-a determinat sa desconsidere ca este pe un forum linistit , unde moderatorii pot lua masuri pentru derapajele de limbaj.

Cred ca este prea cald afara si nu ne hidratam destul ca sa pricepem unde este civilizatia.

"SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ieri ma asteptam sa fiu aruncat de pe forum pentru ca m-am luat de zvartosh si pentru ca mi-am batut joc de imaginea lui. Ma intreb de ce unele persoane sunt tolerate. Persoana aceasta spune : "DX-ul este un hobby si atat. Dar e grav cand devii maniac si incepi sa produci receptii fake. Ca sa demostrezi ce si cui? E grav, e patologic." De ce nu i se atage atentia, deoarece bolnavii de maniacism sunt handicapti grad 1. http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post202584 Eu imi asum raspunderea ca lam facut albie de porci pe zvartoshu pntru piraterie fm. Pentru mine raman semne de intrebare aceste doua situati.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Necherman View Post
    ... Mă intreb de ce unele persoane sunt tolerate...
    Orice user este tolerat. Greşeşti ... plăteşti . E simplu.

Aşa e şi cu zvartoshu. Probabil de la caniculă s-a supărat pe 007. Acum are 2 săptămani de pauză, să se răcorească. Ce va face după acest mic concediu e treaba lui. Dacă sare calu` din nou, e treaba moderatorilor.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Delta aici ai perfecta dreptate, insa nici mie nu imi convine sa zicem daca ar fi 007 pirat sa ma faca maniac nebun dement si asa mai departe si sa zica ca sunt putoi si ca sa ma duc la femei. Respectul, unde mai este?

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by Necherman View Post
    maniac nebun dement si asa mai departe si sa zica ca sunt putoi si ca sa ma duc la femei. Respectul, unde mai este?
    Vorbiti civilizat si cu respect!
    Unii vorbesc in metafore. N-ai inteles tu.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Necherman, ai apucat să vezi postul lui zvartosh, pentru care a luat ban ? Dacă nu, iţi spun doar că ironiile lui 007 sunt copilării pe langă ameninţările şi injuriile "emise" de zvartosh.

Asta e, nu a folosit frecvenţa potrivită pentru acest forum şi acum probabil oscilează prin alte locaţii.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

O fi asa, nu zic nu sau da, insa metaforic vorbind unii inteleg drept atacuri si jigniri si cum sunt unii fara tigle pe casa o data zice, da cine dracu e idiotul acela, ia hai sa dam de el sa il batem cu tastatura in cap pana ii sar fulgii. Nu uita eu dau exemplu, dar sunt cazuri cu cazier pe forumuri ( contextul de atac violenta si bataie pe viu), aici e o realitate. Deci in concluzie, am spus ce trebuia sau mai bine spus "mi-a scapat ce trebuia".

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Inscrierea pe forum nu necesita nici cazier si nici aviz medical sau psihologic; din cand in cand o mai facem pe desteptii si dam diagnostice, in ritmul acesta vom da si bilete de internare. Tot metaforic vorbind.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Page 38 of 56 FirstFirst ... 2834353637383940414248 ... LastLast