Nu cred ca sunt persoane cu mintea la cap care sa nu doreasca reforma , din pacate normele de aplicare a actualei variante de lege sunt inexistente iar un studiu de impact nu exista ... doar o finantare "fara numar" de la buget la care anumite corporatii au facut ochii cat cepele si saliveaza continuu .
Tara asta nu duce lipsa de legi bune ... tara asta duce lipsa de oameni care sa le aplice corect si ca vrem si ca nu vrem sa recunoastem principalii vinovati de situatie suntem noi cetatenii de rand care nu reactionam asa cum se cuvine la actele de coruptie si fiecare dintre noi o acceptam si o intretinem din dorinta de a fi mai bine vazuti si de a beneficia de o atentie sporita fata de alt cetateni .
Daca vom incepe sa protestam atunci cand ni se cere spaga si daca vom fi fiecare dintre noi mai corecti sistemul va fi mai sanatos dar daca noi vom continua sa alimentam sistemul spagii nu se va rezolva nimic si asa cum spunea un coleg in acest topic nici Obama nu poate face nimic . Ni se cere spaga pentru ca dam spaga... daca nu am da si am face scandal in momentul in care ni se sugereaza ca trebuie sa dam atunci sigur vom vedea si semne bune .

Reply With Quote