Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

Thread: CCcam.cfg

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default pocus

-io il tin din 2008 in cccam la 600 Mhz si nu da semne ca ar avea ceva impotriva, este cardul alb complet.
    -pe VU duo la 600 Mhz (cccam) merge la 0,206 insa din ce imi zic partenerii intodeauna deschide inaintea altor carduri similare si este extrem de stabil. Parerea mea este ca nu conteaza asa mult timpii de acces cat stabilitatea si performanta sistemului. Ar fi interesant un test vs un sist cu timpi de acces la jumate...

IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ee acum ai zis un lucru mare...stabilitate...din pacate in ultima perioada in share acest lucru nu prea mai conteaza....cat mai mult si cat mai prost si te miri ca apar sute de topicuri cu tot fel de probleme in share..ba cu freez,ba cu ecm mare,ba ca se blocheaza,ba ca nu se vede etc
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default recunoastere card focuss in cccaminfo v1.2.2

De ce in cccaminfo v1.2.2 imi apare la shares in dev/sci o=SexOnTv/Vectra la caid b02,si cei care imi sint activi clienti imi baneaza serverul pt ca nu este ce leam spus .Verificat din alt recever UPC este o.k la sharing.Are acelasi CAID pachetul respectiv?Trebuie cofigirat ceva in cccam.conf invu+duo pt ca in acest aparat am cardul? ...Un ajutor mi-ar fi de folos

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Fisierul CCcam.providers trebuie actualizat ... cine iti baneaza serverul il baneaza ori ca nu stie ce carduri au caid b02 ori din alte motive . Fisiereul respectiv il gasesti in folderul /htdocs din directorul CCcamInfoPhP ... este bine sa actualizezi si CCcam.providers din aparat , il gasesti in acelasi folder cu CCcam.cfg . Este mai bine sa-l updatezi fisierul dar daca nu doresti il poti edita cu un Notepad++ si unde gasesti linia 0B020000 adaugi si Focus intre ghilimele
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default card

Are scuza sa foloseasca cineva altceva in afara de 2.2.1 doar daca nu este posibil sa citesca cardul direct. Incerc sa ma feresc de prieteni cu carduri ''locale'' nenumarate. Care ii tin intreb care sunt reale, restul le blochez chiar daca uneori merg ok.

Sa ai un serv stabil si rapid fara freez e o intreaga aventura de cad se cunoaste la scara larga ''smecheria''.

IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default caid 0b02

tot aceasi problema imi apare :0b02=SexOnTv/Vectra cu modificare in cccam.providers.Am facut si restart si tot nimic.Ce sa fie ,mai aveti si alte idei...

dMd
    Guest

Exista 2 fisiere -CCcam.providers in care trebuie sa ai linia 0B020000 "Focussat RO (1W)" si CCcam.channelinfo in care ai pus fiecare provider in detalui..pe canale TV. Daca astea 2 sunt actualizate corect vei avea afisat corect in INFO, ceea ce apare la clienti in info nu depinde de tine ci de aceleasi fisiere pe care ei le au sau nu actualizate.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default CAID focuss

2 sci /dev/sci1 b02 : 0 SexOnTV/Vectra (13E/5W)/VECTRA [DVB-C]
    Tot asa imi apare in "Shares" in cccaminfo v 1.2.2.Credeti ca este corect dupa ce am scris in cccam.provider si cccam.chanelinfo si in cccam.prio am pus P:0B02:000000 #Focus Sat ,la fel ca in celelate doua cccam.prov si chanelinf.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

baga si un reboot
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by promes View Post
    De ce in cccaminfo v1.2.2 imi apare la shares in dev/sci o=SexOnTv/Vectra la caid b02,si cei care imi sint activi clienti imi baneaza serverul pt ca nu este ce leam spus .....
    .. degeaba actualizezi tu fisierele info si provider daca nu actualizeaza si "amicii" tai . la ei tot cu sexontv/vectra o sa apari .

dMd
    Guest

In CCcaminfo v1.2.2. vezi ca acolo unde este instalat, in interiorul folderului sunt fisiere problema (CCcam.providers si CCcam.channelinfo), alea trebuiesc actualizate ca sa iti arate corect.
    Last edited by dMd; 13-12-11 at 09:10.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default alta intrebare focuss

Se poate face update la card focuss in modul conax 4.0 pt ca am o astfel de interfata ,am probat sa vad daca imi deschide cu interfata conax 4.0 dar nici un semn.Trebuie facute ceva setari in vu+duo cu cccam activ sau trebuie sa trec in common interface pt a vedea direct din modul(card TVR HD merge cu emul cccam activ)...Ceva ajutor ???

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Meniu/setup/common interface assignment. Testeaza si tu...
    card TVR HD merge cu emul cccam activ
    Nu merge, adica nu lumineaza pe ecranul tau
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default modul conax4.0+card focus

Da imi vede in module retaile dar nu merge, ecran negru .Slotul este activ cu modulul conax cu card focus in el dar black screen(cccam activ).....de ce nu am imagine pe focuss???

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    acuma explica mi mie logica de ce sa l ti asa de sus?una la mana ca ii faci viata mai scurta cautand un timp de raspuns diferit cu putin decat daca il folosesti in default

eu am 150 in oscam la default,de fapt in oscam poti seta tu ce vrei ca tot cum vrea el il ia

intradevar in 3c la default am 190-205

e adevarat ca eu am cardu rosu dar am un prieten ce il tine in oscam la default cardu alb si are 140

eu zic ca il ti prea sus si il omori repede.........si ptr ce

Salut
    Nu mi-am pus problema deteriorarii cardului... Atat timp cat nu se incalzeste deloc pt mine e ok. Cardul este intr-un smartreader+ (Maxdigital) luat de la Satmultimedia si merge ireprosabil din punctul meu de vedere. E foarte stabil si intotdeauna deschid canalele (in dm800) de pe el (e in linux). Nu se poate zice acelasi lucru de dolce. Cand am pus 600 pe dolce am avut freeze, pe cand la 357 a mers excelent. Sau 300 in dm800...

Intreba cineva despre smargo crystal, ca nu e vazut de cccam. Detin 2 astfel de readere si am avut aceeasi problema. Mergeau in oscam, dar nu si in cccam... Solutia:

-pt cei care au Smargo Crystal
    SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 crystal
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/ttyUSB0 3570000

sau

-pt cei care au Smargo Smartreader+
    SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/ttyUSB0 3570000

Fiecare va pune ttyUSB0 sau 1 .... etc corespunzator readerului

Merge ok atat pe ubuntu cat si pe debian, testat cu cccam 2.1.3 si/sau cccam 2.3.0, cu tntsat, tvr, si focus. Cardul dolce nu a fost vazut in acest reader (smargo crystal). Jumperi setati : 5v, phoenix, 357mhz. Cand am incercat la 600 mhz nu mi-a vazut cardul (focus). Daca e cineva care stie mai bine setarile jumperilor de pe respectivul reader... poate ma lumineaza si pe mine..

Pace

Page 3 of 3 FirstFirst 123