bun venit!nimeni nu iese cu lacrimi de aici![]()
Salut pe toti membrii acestui forum,cat si pe organizatorii lui.Ce mai faceti?
Nici "AICI" nu scap de voi? Ce sa-i faci "oameni vechi la case noi". Am intrat cu ceva umor sper sa nu ies de aici cu lacrimi "scuza-ti glumele. Sanatate la toti si multa bucurie si tot asa sa fie.
bun venit!nimeni nu iese cu lacrimi de aici![]()
bine ai venit
Bun venit printre prieteni!!!
salut oameni buni.
eu sunt daniel, momentan locuiesc in spania, in zona madrid. sunt un proaspat pasionat de receptia satelit. aseara am prins o ocazie o antena de 1metru digitv, cu suport si un receiver (nu digi, alt fel) cu cablu null modem, toate noi, la 30 de euro.
am citit ieri mai multe ori topicuri de pe forumul asta, si ma bucur atunci cand cei "grei" cu ani de experienta multi in spate sunt gata sa impartaseasca si incepatorilor din ceea ce au acumulat cu multa munca. celor care fac asta va spun un sincer "multumim frumos" atat din partea mea cat si din partea altora ca mine care sunt noi pe aici![]()
o sa am si eu niste intrebari la sectiunea de incepatori, asa ca multumesc anticipat celor care vor dori sa imi dea o mana de ajutor. daca voi putea fi si eu de folos cu ceva, o voi face cu placere.
Gracias!
Bun gasit tuturor !
Din intamplare sau mai bine zis din link in link am ajuns azi pe "sateliti.org". Nu mica mia fost surprindere dar in acelasi timp si placuta sa descopar un alt forum dedicat celor impatimiti de satelit.
Am nimerit pe acest forum din nevoie si constat ca sunt multe informatii fffff utile pe care le pot exploata. Sunt satul de asteptarea unor raspunsuri din "alte surse" (prietenii stiu de cesi ... la ce ma refer ".
In finee.. imi exprim bucuria de a va fi gasit aici si sper sa-mi rezolv toate nedumiririle mele cu ajutorul vostru, al tuturor care sunteti pe forum si va impartasiti cunostintele cu atata amabilitate.
Numai bine !![]()
Salut si bun venit intre noi!
![]()
bine ai venit!
Ma bucur ca sunt intampinat cu atata amabilitate si va dau binete tocmai din Bucuresti !
Sper sa ma jutati cat mai mult ! Deocamdata am sa ma mai documentez putin si .. pana reglez antena de 2M va salut respectuos !