Page 29 of 42 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 421 to 435 of 624

Thread: Posteaza un salut

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Default Salutare

Salut pe toti membrii acestui forum,cat si pe organizatorii lui.Ce mai faceti?
    Nici "AICI" nu scap de voi? Ce sa-i faci "oameni vechi la case noi". Am intrat cu ceva umor sper sa nu ies de aici cu lacrimi "scuza-ti glumele. Sanatate la toti si multa bucurie si tot asa sa fie.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Posteaza un salut

bun venit!nimeni nu iese cu lacrimi de aici

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Salutare

Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Nici "AICI" nu scap de voi? Ce sa-i faci "oameni vechi la case noi". Am intrat cu ceva umor sper sa nu ies de aici cu lacrimi "scuza-ti glumele. Sanatate la toti si multa bucurie si tot asa sa fie.

Bun venit printre prieteni!!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bine ai venit

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Bun venit printre prieteni!!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Smile Re: Salutare

Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Bine ai venit!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut oameni buni.
    eu sunt daniel, momentan locuiesc in spania, in zona madrid. sunt un proaspat pasionat de receptia satelit. aseara am prins o ocazie o antena de 1metru digitv, cu suport si un receiver (nu digi, alt fel) cu cablu null modem, toate noi, la 30 de euro .
    am citit ieri mai multe ori topicuri de pe forumul asta, si ma bucur atunci cand cei "grei" cu ani de experienta multi in spate sunt gata sa impartaseasca si incepatorilor din ceea ce au acumulat cu multa munca. celor care fac asta va spun un sincer "multumim frumos" atat din partea mea cat si din partea altora ca mine care sunt noi pe aici
    o sa am si eu niste intrebari la sectiunea de incepatori, asa ca multumesc anticipat celor care vor dori sa imi dea o mana de ajutor. daca voi putea fi si eu de folos cu ceva, o voi face cu placere.

Gracias!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: holla

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    eu sunt daniel, momentan locuiesc in spania, in zona madrid. sunt un proaspat pasionat de receptia satelit. aseara am prins o ocazie o antena de 1metru digitv, cu suport si un receiver (nu digi, alt fel) cu cablu null modem, toate noi, la 30 de euro .
    am citit ieri mai multe ori topicuri de pe forumul asta, si ma bucur atunci cand cei "grei" cu ani de experienta multi in spate sunt gata sa impartaseasca si incepatorilor din ceea ce au acumulat cu multa munca. celor care fac asta va spun un sincer "multumim frumos" atat din partea mea cat si din partea altora ca mine care sunt noi pe aici
    o sa am si eu niste intrebari la sectiunea de incepatori, asa ca multumesc anticipat celor care vor dori sa imi dea o mana de ajutor. daca voi putea fi si eu de folos cu ceva, o voi face cu placere.

Gracias!
    Bun venit printre prieteni,nu cu mult timp in urma eram cel mai cautat instalator de antene din Madrid si imprejurimi,daca ai intrebari te vom ajuta cu placere!

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Salutare

Bun gasit tuturor !

Din intamplare sau mai bine zis din link in link am ajuns azi pe "sateliti.org". Nu mica mia fost surprindere dar in acelasi timp si placuta sa descopar un alt forum dedicat celor impatimiti de satelit.
    Am nimerit pe acest forum din nevoie si constat ca sunt multe informatii fffff utile pe care le pot exploata. Sunt satul de asteptarea unor raspunsuri din "alte surse" (prietenii stiu de ce si ... la ce ma refer ".
    In finee.. imi exprim bucuria de a va fi gasit aici si sper sa-mi rezolv toate nedumiririle mele cu ajutorul vostru, al tuturor care sunteti pe forum si va impartasiti cunostintele cu atata amabilitate.

Numai bine !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bine ai venit
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Salut si bun venit intre noi!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Smile Re: Salutare

Quote Originally Posted by C E Z View Post
    Bun gasit tuturor !

Din intamplare sau mai bine zis din link in link am ajuns azi pe "sateliti.org". Nu mica mia fost surprindere dar in acelasi timp si placuta sa descopar un alt forum dedicat celor impatimiti de satelit.
    Am nimerit pe acest forum din nevoie si constat ca sunt multe informatii fffff utile pe care le pot exploata. Sunt satul de asteptarea unor raspunsuri din "alte surse" (prietenii stiu de ce si ... la ce ma refer ".
    In finee.. imi exprim bucuria de a va fi gasit aici si sper sa-mi rezolv toate nedumiririle mele cu ajutorul vostru, al tuturor care sunteti pe forum si va impartasiti cunostintele cu atata amabilitate.

Numai bine !
    Bine ai venit!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Salutare

Quote Originally Posted by C E Z View Post
    Bun gasit tuturor !

Numai bine !

Bun venit printre prieteni!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bine ai venit!

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Smile bine v-am gasit !

Ma bucur ca sunt intampinat cu atata amabilitate si va dau binete tocmai din Bucuresti !

Sper sa ma jutati cat mai mult ! Deocamdata am sa ma mai documentez putin si .. pana reglez antena de 2M va salut respectuos !

Page 29 of 42 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast