What about new Spark software for Amiko Alien? Amiko newest sw is 1.1.38 but Golden Media has 1.1.40
Acest receiver stie blindscan si are Functia PIP ?
What about new Spark software for Amiko Alien? Amiko newest sw is 1.1.38 but Golden Media has 1.1.40
Am probleme majore cu Alien-ul meu. Pur si simplu a innebunit. Nu stiu daca e ceva cu FW-ul 1.38 sau am ceva probleme cu receptorul: orice apas pe telecomanda, se repeta:
- apas OK merge info - channel list - channel si repeta, apas meniu repeta orice apas repeta de cel putin 10 ori. Credeam ca vine de la telecomanda, am bagat baterii noi, insa nimic, si daca de pilda initializez lista de canale, asta apare si dispare chiar si atunci dupa ce am scos bateriile din telecomanda. Nici enigma nu merge bine nu recunoaste comenzile de pe telecomanda, nu pot intra in meniu. Cred ca s-a intamplat ceva cu receptorul din senin ... am dreptate sau e o problema cunoscuta?
Nu este vreo problema a versiunii 1.1.38 ! mai degraba s-a intamplat ceva cu telecomanda ta !
pentru clarificare fa asa ...descarca de pe sat-support "rescue image" ...instaleaz-o in mod "boot"
... asa vei avea o imagine perfect curata ! desi intrucat fenomenul se produce si in E2 ....
!!! new FW soon ... one of this days ...
a revenit dupa ce am scos din priza o ora.
NEW release --- Spark 1.1.40
=======================
Noua imagine este disponibila pe serverul de download si AICI
-Add function:add backup plugin function.(in menu/system/upgrade/backup system to HDD)
-Fixed the bug:when menu language is Hebrew,display characters from right to left
-improve media play
-change scan 'file list' mode,make scan more quick
-improve usb wifi function more stable
Mai multe detalii dupa teste !
Last edited by MihaiP; 30-05-11 at 15:56.
Great but still problems whit cyfra+hd
Avand in vedere ca ma uit des la filme in format mkv , poti face o comparatie intre playerul actual si cel din E2 RSP ?Originally Posted by mihaip
De asemenea se poate descarca direct prin intermediul receiverului conectat la internet:
Captura 1
Captura 2
Captura 3
Pentru a descarca noua versiune se apasa tasta rosie 'upgrade'
![]()
Last edited by Meridian; 30-05-11 at 16:38.
daca doriti sa va schimbati logo de boot trebuie inlocuit la adresa
/root/spark/Logo/
fisierul boot cu un altul care doriti voi ( dar care sa se numeasca tot boot ) care sa contina o imagine care va place , imaginea trebuie sa fie in format .png si la o rezolutie 1920 х 1080
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am testat si eu playerul la vs 1.1.40 si se 'misca' destul de bine.NU REDA INSA SPRE DEOSEBIRE DE CEL DIN ENIGMA2,SUNETUL DTS SI AC3, dar e bine ca citeste si inreg. pe ntfs.Cel putin asa am constatat eu Oricum felicitari celor ce au trudit sa avem asa ceva,Felicitari in special pt. dl.mihaip, si poate bai bine in viitor.
A aparut o noua versiune a pluginului mcas.stripped !!!
- multe noutati in materie de carduri oficiale citite
- extindere a functiilor de EMU
Noul MCAS poate incarca ca orice plugin sau suprascrie folosind clientul de FTP.
Este disponibil la locurile consacrate ( sat-support,amiko STB) sau de AICI
@liviut57 --- in imaginea Spark nu este implementat suport DTS AC3 ! intrucat asta
implica o licenta prea costisitoare pentru categoria "low buget" careia ii apartine Alien.
La media player se lucreaza in continuare pentru a putea inbunatati suportul de subtitrare
atat cel offline ( .srt ) cu diacritice , cat si in viitor ... unul online.
Last edited by MihaiP; 01-06-11 at 16:29.
Pacat.Imaginea e SUPER.Oricum, multumirii, si succes in continuare.Sa traiesti...BINEEEE
Last edited by stargate; 02-06-11 at 17:08. Reason: r12: quote inutil
@mihaip - is there any chance to fix problem with Cyfra+ channels in next firmware? It's only thing that force me to use E2 instead of spark... still.
The situation is known ! unfortunately I dont know the cause ...so is impossible to suggest
a solution ! I'll try to find ... but for the moment we dont have a solution ! The software
team resides in China ... they dont see what we are seeing ... when they will come in
Europe ...we will try ...